Merdiven den düşme hepsi koşarken bunu iterlerse diye düşünüyorum yoksa merdivenli evde büyüdü ama tek büyüdü kalabalık olunca ilerlermi diye saçma saçma kendimi dolduruyorum iştediyabet e kadar endişenize boş verin diyecektim de diyabet eğitimini tüm sınıfa vermek lazım erkenden o zaman
tuvalete gider ne olacak ki oğlumun okulunda 36 aylıkken başladı o zamandan beri kendi başına gidiyor tuvalete
yemekhaneye e gider zaten 1. sınıflara ilk başta tolerans tanınır onları önce çıkarırlar vs vs
merdivenden neden inemesin ki en fazla takılır düşer evde de takılıp düşebilir
Psikoloğun çok faydası oldu bize cute. Daha önce pedegog vr çocuk gelişimi uzmanına gittik en son benim doktorumun tavsiyesi ile psikoloğa başladık. Seans ları iple çekiyor. Çizelgesi var psikoloğu ile yapıyorlar. Ve ne konuştuklarını asla bana söylemiyor.sır anne onlar diyorSağ ve sol elini est kullanıyordu gecen sene sol olarak kararini verdi ve öyle kullandıama baya zor kavraniyor hatta bunauygun kalemler aldik rahat tutsun diye ama genelde çok düzgün yazmiyor fakat yazi yaziyor geçenlerde koltuğu öyle muntazam fFenerbahçe yazmiski cikarmaya kiyamadik
Tuvalet benide düşündürüyor yemeğini beslenme seklinde yiyecek ilkokula giderse valla bilmiyorum ya cumartesi psikolog randevumuz var ama geçkaldik saniyorum su test icin
Bence çok doğru yapmissiniz. Anaokulunda dahada tecrübeli olup ilkokula başlaması daha iyi bence ve yaşı 5.5 ise 1 yıl gider 6.5 yasında okula başlar ne var ki bunda sanki 8 yasında ilkokula basliycak. Çok mantıklı düşünüyorsunuz.Geçen sene farklı okullara gitti acikcasi ben daha iyi olsun diye özel bir okula gönderdim ama memnun kalmadim
Onlar devlete verdiler ve baya aktif devam etti okul hayatlari bende aradaki farki kapatmasi acisindan(kiyaslama değil ama müfredata gore devam etmedi bizim ookulumuz) onların gönderdiği yere yazdirdim
Bu süreçte nettim ama oğlum ben anaokuluna gittim ilkokula gidicem diyip bizi ikna edecek bir suru şey söyledi ben kendim tuvalete gidiyorum zaten ben sayida sayiyorum dedi
Düşünüyorum alfabeyi biliyor 1000 kadar sayıda sayabiliyor ama sayfalarca çizgi calismasi yapmadi mesela.
Yapabilir mi yapamaz mi bilmiyorum
Müdahale ediyorlar çünkü bariz hata yaptigimin kanisindalar.
Burada ben oglumla konuştum küzenin gitsin sen bir senede onun anasinifina git daha çok oyun oynarsin siir ezberlersin diye onu ikna ettim ama ailem geri biraktigim için etkileneceğini dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?