Aynı konu değildi, yorumlarda bunu belirtmiştim ama şimdi ayrı ve detaylıca olarak açtım :)Gecen gun ayni konuyu acmamis miydiniz?
Aslında ben de öyleyim ama tez canlılığın da pek iyi olmadığını tecrübe ettim.Ben bu kadar düşünmez istek atardım, gerisi şansBiraz tez canlıyım sanırım
Genel olarak öyle ama pandemi malum. Okullar açılacak da siz gideceksiniz de, o zamana kadar adamı takıntı yapıp psikolojiniz falan bozulsa daha sıkıntılı bence. İster istemez hayal edip hevesleneceksiniz çünküAslında ben de öyleyim ama tez canlılığın da pek iyi olmadığını tecrübe ettim.
Ben olsam arkadaşlık isteği atar, gerisini ona bırakırdım.Merhaba hanımlar, hemen konuya girmek istiyorum. Ben sosyal medyada sanatla ilgili sayfaları takip etmeyi severim. Bu sayfalarda, birisinin sanatsal çalışmalarını da görmüştüm. Bu kişinin bilgileri, fotoğrafı da vardı. Benim yaşlarımda, hoş bir çocuk. Sanatsal çalışmaları falan baya hoşuma gitti açıkçası. Çocuğun sosyal medya hesabı da var, ama gizli bir hesap. Ben bu çocuğa istek atıp konuşmak isterim ama bir sürü sorun var. Öncelikle hesabı gizli olduğu için hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Ayrıca bu çocuk baya aktif biri, yani bir sürü sanat kuruluşlarında falan üst düzey görevleri var, öyle tam profesyonel olmasa da yine de üst düzeyde görev alan bir insan yani. Dolayısıyla ona belki de birçok kız böyle isteklerde bulunuyordur o yüzden beni pek ciddiye almaz gibi geliyor. Bu çocuk İstanbul'da yaşıyor. İşin iyi tarafı ben de normalde İstanbul'da yaşıyorum ama şu dönemlerde pandemiden dolayı İstanbul'da yaşamıyorum, üniversiteler açılırsa giderim ancak. Acaba diyorum üniversiteler açılınca İstanbul'da onun görev aldığı sanat kuruluşlarına üye olup falan öyle mi tanışmaya çalışsam? Yani bu seçenek uzun süren ve kesin olmayan bir seçenek ama sosyal medyadan ciddiye alınmama ihtimalimi göz önünde bulundurduğum için ister istemez bunu düşündüm. Peki sizce ne yapmalıyım? Sevgiler hepinize..
O da var, evet. Ama işte sevgilisi falan olması ve benim bunu bilmeden bir adım atma ihtimalim beni ürkütüyor özellikle.Genel olarak öyle ama pandemi malum. Okullar açılacak da siz gideceksiniz de, o zamana kadar adamı takıntı yapıp psikolojiniz falan bozulsa daha sıkıntılı bence. İster istemez hayal edip hevesleneceksiniz çünkü
Bence gerçekten çok abartıyorsunuz. Yanlış anlamayın ama diğer konularınızdan da yola çıkarak hayatınızdaki her şeyi abarttığınızı düşünüyorum.Acaba diyorum üniversiteler açılınca İstanbul'da onun görev aldığı sanat kuruluşlarına üye olup falan öyle mi tanışmaya çalışsam?
Peki ya arkadaşlık isteğini kabul ettikten sonra hiçbir şey yazmazsa :) Yani öylesine de kabul edebilirBen olsam arkadaşlık isteği atar, gerisini ona bırakırdım.
Evlenme teklifi etmeyeceksiniz ki alt tarafı istek atacaksınız ne var bundaO da var, evet. Ama işte sevgilisi falan olması ve benim bunu bilmeden bir adım atma ihtimalim beni ürkütüyor özellikle.
O zaman dediğiniz planı uygularsınızPeki ya arkadaşlık isteğini kabul ettikten sonra hiçbir şey yazmazsa :) Yani öylesine de kabul edebilir
Ben bu kadar matematık yapamam kafamda .Bırını benımle tanıştırmak ıstıyolardı hemen ıstek attım .Bı bakmam lazım deılmı .Bır ıkı yazıstım zaten dusuncelerınden anladım olumsuz olucanıMerhaba hanımlar, hemen konuya girmek istiyorum. Ben sosyal medyada sanatla ilgili sayfaları takip etmeyi severim. Bu sayfalarda, birisinin sanatsal çalışmalarını da görmüştüm. Bu kişinin bilgileri, fotoğrafı da vardı. Benim yaşlarımda, hoş bir çocuk. Sanatsal çalışmaları falan baya hoşuma gitti açıkçası. Çocuğun sosyal medya hesabı da var, ama gizli bir hesap. Ben bu çocuğa istek atıp konuşmak isterim ama bir sürü sorun var. Öncelikle hesabı gizli olduğu için hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Ayrıca bu çocuk baya aktif biri, yani bir sürü sanat kuruluşlarında falan üst düzey görevleri var, öyle tam profesyonel olmasa da yine de üst düzeyde görev alan bir insan yani. Dolayısıyla ona belki de birçok kız böyle isteklerde bulunuyordur o yüzden beni pek ciddiye almaz gibi geliyor. Bu çocuk İstanbul'da yaşıyor. İşin iyi tarafı ben de normalde İstanbul'da yaşıyorum ama şu dönemlerde pandemiden dolayı İstanbul'da yaşamıyorum, üniversiteler açılırsa giderim ancak. Acaba diyorum üniversiteler açılınca İstanbul'da onun görev aldığı sanat kuruluşlarına üye olup falan öyle mi tanışmaya çalışsam? Yani bu seçenek uzun süren ve kesin olmayan bir seçenek ama sosyal medyadan ciddiye alınmama ihtimalimi göz önünde bulundurduğum için ister istemez bunu düşündüm. Peki sizce ne yapmalıyım? Sevgiler hepinize..
Yok yanlış anlamam. Ama çocuğun röportajları falan da var sanatla ilgili. Bir de pandemide heyecanlar arıyorum sanırımBence gerçekten çok abartıyorsunuz. Yanlış anlamayın ama diğer konularınızdan da yola çıkarak hayatınızdaki her şeyi abarttığınızı düşünüyorum.
Yani evet instagram üzerinden istek atan birini ciddiye almayabilir ama siz niye bu kadar ciddiye aldınız onu da anlamadım. Sosyal medyadan görmüşsünüz alt tarafı. Sanırım ben internette gördüğüm bir insan için bu kadar uğraşmazdım. Görünen ve gerçek arasında çok fark olabilir. Belki tanısanız siz beğenmeyeceksiniz çocuğu.
Niye böyle tersler gibi mesaj yazdığınızı anlayamadım. Arkadaşınız demişsiniz evet arkadaşım için bir tane konu açmıştım da ne ima etmeye çalıştığınızı anlayamadım. Eleştirebilirsiniz sıkıntı yok da kalp kırar gibi ve sanki yalancıymışım gibi mesaj yazmanız hoşuma gitmedi. İyi gecelerKonularıniz hep benzer içerikte. Ya kendiniz ya arkadaşınız! için. İnce İnce düşünülüp adım atılmayan durumlar hep.
Bunda da birşey yapacağınızı sanmıyorum.
Haklısınız, çok anlam yüklememek lazım. Bu tür şeylere biraz fazla anlam yüklediğimi biliyorum, bunu kibar bir dille kırmadan belirttiğiniz için teşekkür ederim.Canım alt tarafı instadan birini beğenmişsin rastgele, yok istanbula gidince falan plan kuruyosun bana fazla abartıyosun gibi geldi. Daha öncede hatirladim seni bu kadar ciddiye alma herşeyi bence bircok erkek rastgele ekliyo onu bunu kabul ederse eder etmezse salla yani ki kabul ettiysede abartmamak lazim oylesinede kabul edebilir konusmada olabilir ilerleyedebilir can sıkıntısına da konusabilir ama iste demek istediğim fazla abartiyosun gibi hepte sosyal medya ekleme cikarma vs incik cincik cok fazla anlam yuklememeni tavsiye ederim sosyal medya eklemelerine vs
Gülümsettiniz beni. Evet öyle ama flört anlamında yaklaşacağım sonuçta. Ama ya da neyse, baktım ki sevgilisi var geri çekilirim zaten. Yorum için teşekkürlerEvlenme teklifi etmeyeceksiniz ki alt tarafı istek atacaksınız ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?