- 25 Aralık 2010
- 3.906
- 5.264
- 358
- 32
Kısmetse temmuz sonu gibi düğünümüz olsun istiyoruz. Bu işleri araştırmaya başladık. Nişanlım' Hz.Peygamber'imizinki gibi düğünümüz olsun. Evlilik çok kutsal, temiz bir başlangıcımız olsun.' diyor. Tamam haklı. Bayan ve erkeğin karışık olarak aynı ortamda oynaması günah ve bu günaha çanak tuttuğumuz için bize de günah. Bilen birine sorduğumda bayanlar ve erkekler ayrı ayrı olmalı ve gelinlik mahrem yabancı erkeğin görmesi günah, dediler.
Ama gel gelelim ki benim de hayallerim var. Düğünde nişanlımla zeybek oynayacaktık. Nişanlım üniversiteden sınıf arkadaşım. Üniversitedeki sınıfı toplayıp halayımızı çekecektik. Nice şeyler.
Bir tarafta olması gerekenler, diğer tarafta benim isteklerim. Tabi olması gereken olmalı. Da işte ... Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?
Ama gel gelelim ki benim de hayallerim var. Düğünde nişanlımla zeybek oynayacaktık. Nişanlım üniversiteden sınıf arkadaşım. Üniversitedeki sınıfı toplayıp halayımızı çekecektik. Nice şeyler.
Bir tarafta olması gerekenler, diğer tarafta benim isteklerim. Tabi olması gereken olmalı. Da işte ... Bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?