• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konuda ne yapabilirim

22 yıllık bir evlilik...Dile kolay koskoca 22 yıl :53:
Aldatma şiddet var o yüzden maşallah nice senelere diyemeyeceğim :19:
Çocuk için bile olsa 22 yıl nasıl tahammül edilir bilemiyorum.
Birkaç sene belki kendini dinlersin.Kılı kırk yararak düşünüp taşınırsın iyi bir karar vereyim de vicdanım rahatsız olmasın dersin.
Dersin de 22 yıl neyi neden beklediniz anlayamadım ben.
Kadın ölümleri diyorsunuz .Anlaşmalı boşanmaya hiç mi yanaşmıyor eşiniz?
Sizi aldattığına göre sevgisi de bitmiştir zaten.Saygıdan hiç bahsetmeyeceğim bile :19:
İkna edip anlaşmalıya gitmelisiniz.Hayattaysa anneniz yada babanızdan yardım alsanız yada bir başka yakınınızdan.:26:

22 yıl iyi dayanmışsınız. hadi sonradan böyle olsa tamam diyeceğim ama evlendiğinizden bu yana 22 yıldır
ayrılın diyeceğim ama bilemedim

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

22 yıl nasıl dayandın:26:aldatmayı ispat edip delil toplayıp bir an önce cesaretini topla boşan derim
insanda 22 yılda psikoloji kalmaz kafayı yer sağlığından olmadan ayrıl :19:

22 yıllık bir evlilik...Dile kolay koskoca 22 yıl :53:
Aldatma şiddet var o yüzden maşallah nice senelere diyemeyeceğim :19:
Çocuk için bile olsa 22 yıl nasıl tahammül edilir bilemiyorum.
Birkaç sene belki kendini dinlersin.Kılı kırk yararak düşünüp taşınırsın iyi bir karar vereyim de vicdanım rahatsız olmasın dersin.
Dersin de 22 yıl neyi neden beklediniz anlayamadım ben.
Kadın ölümleri diyorsunuz .Anlaşmalı boşanmaya hiç mi yanaşmıyor eşiniz?
Sizi aldattığına göre sevgisi de bitmiştir zaten.Saygıdan hiç bahsetmeyeceğim bile :19:
İkna edip anlaşmalıya gitmelisiniz.Hayattaysa anneniz yada babanızdan yardım alsanız yada bir başka yakınınızdan.:26:

hala seviyormuş gibi davanıyor.Benim hiçbirşeyin farkında olmadığımı düşünüyor.Bazen nasıl böyle bir insan olur diye hayret ediyorum Hiç utanmıyormu şaşırıyorum. Boşanmak için çok konuştum herşeyi ona bırakmama ragmen.Benim rahat etmek için ayrılacagımı söylüyor.ilk sevgilisinde benden ikinci evlilik istedi kesinlikle kabul etmeyince bıraktı Sonra sürekli yeni bir sevgili buldu. Eve maddi anlamda hiçbir katkısı yok Kazandığı bütün parayı kendine harcıyor. Butun bu imkanları bırakarak ayrılırmı Benim zor bir işim olmasına ragmen evde bile bu senin işin diyerek yardımcı olmuyor.

Eş kırk yabancıdır yeri geldiğinde. Kanından değil, soyundan değil, heleki canından hiç.
Bir yol bulun düşürün şu adamı yakanızdan. Bir de bakıyorsunuz bu insana, Yemesi yıkaması bulaşığı otel gibi de evi kullanıyor.
Allahım bir yol bulun, aldatmasını ispatlayın, kaçın gidin, polis molis , yaptıysa öldürme tehditi ya da zorbalıkla korkutmuş sizi ,
korkmayın, ailenizden biri destek çıksın, tek başınıza zor olabilir.
Allah yardımcınız olsun.

bir kere tutarsızsınız en başta eşim aldattığını kabul etmiyor yazmışsınız ondan sonra da ikinci evlilik yapmak istedi ben izin vermedim sevgilileri oldu diyorsunuz? adam gayet açık ve net, ayrıca kocanızın sizi öldürmesinden mi korkuyorsunuz neden kadın cinayetleri vs yazdınız? yani adam aldatmış ama sizin isteğiniz üzerine sevgilisiyle ikinci evlilik (herhalde dini nikahlı ilişkiden bahsediliyor) yapmamış; karısını öldürecek adam karısından izin almaz gibi geliyor bana, nerden baksam tutarsız bir konu sevgili morkuzu :ssz:

Back
X