- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Telefondaki frekans dalgalarının zararlı olduğunu anlatan bir video izleyin yanlarında sanki denk gelmiş gibi. Onlar da duysun söylenenleri. " aabebeklere daha zararlıymış yaklaştırmayalım anne baksana biz bile uzak durmalıyız" şeklinde bir cümle sizi kurtarır sanıyorum:)Kızlar 6 aylık bebeğim var. İster istemez telefon hep yanında. Acaba çok etkiler mi ? Ne yapabilirim bu konuda ? Bide annem de ben yokkeb sürekli yanında telefonla oynuyor. O uyurken. Uyanınca resim çekiyor filan. Kırmadan nasıl söylenir sizce . Bakıcısı da aynı şekilde. Kırmak istemiyorum da nasıl söylerim
Bunlar telefon kadar zararlı değiller. Telefon özellikle konuşma esnasında yetişkin insanlara dahi çok zararlı. İçinde mikrodalga fırın mantığıyla çalışan dalgalar var ve bunlar insan vucüdundaki suyun ısınmasına sebep oluyorlar.O kadar ufak tefek şeylere takılmayın. Telefondan önce evde pc,tv,bir sürü radyasyon yayan şeyler var.. engelleyemezsin yani..
Bunlar telefon kadar zararlı değiller. Telefon özellikle konuşma esnasında yetişkin insanlara dahi çok zararlı. İçinde mikrodalga fırın mantığıyla çalışan dalgalar var ve bunlar insan vucüdundaki suyun ısınmasına sebep oluyorlar.
Konuşmuyor genelde. Sosyal medya da geziyorlarBunlar telefon kadar zararlı değiller. Telefon özellikle konuşma esnasında yetişkin insanlara dahi çok zararlı. İçinde mikrodalga fırın mantığıyla çalışan dalgalar var ve bunlar insan vucüdundaki suyun ısınmasına sebep oluyorlar.
Yanında konuşma yok. İnternette gezinme var.Uzakta konuşsunlar madem öyle söyleyin açık açık zararlarını anlatın.
Konuşurken çok zararlı olduğunu biliyorum ama resim çekmekten birşey gelmez sanırım..
Tamam o da etkili zaten şöyle izah edeyim. Telefon kendisi ne kadar ısındıysa size zararı o denli fazladır. Bence söylediğim taktiği deneyin derinKonuşmuyor genelde. Sosyal medya da geziyorlar
Konuşmuyor genelde. Sosyal medya da geziyorlar
Aa evet bak bu çok etkili olur..Kaktus koyun odanin bir kac yerine.
Sizinle aynı fikirdeyim kendim hakkında :)Beni yanlış anlamayın ama bence siz kendinize biraz ceki duzen vermelisiniz çok fazla takıntılısınız.
"Önemsenmesi gereken öneriler:
• Elektromanyetik ışınlar saçan bu tarz cihazlardan bebek ve çocuklarımızı, en azından 12 yaşında gelene kadar uzak tutmamız gerekiyor.
• 13-20 yaş arası dönemde de kullanımın mümkün olduğu kadar kısıtlanması, mutlaka kullanılacaksa da kısa mesaj ile kullanım sağlanması gerekiyor.
• Wireless modemlerinizi evde o anda kullanmıyorsanız kapatın ve komşularınızdan da bunu yapmalarını isteyerek ortak bir karar alın.
• Cep telefonlarınızı bebek ve çocuklarınızdan uzak tutun. Aranızda “ama o telefonu çok seviyor” diyenler olabilir ancak şunu biliyorum ki ebeveynin kararlılığı birçok konuda olduğu gibi bu konuda da esastır. Çocuk görmediği şeyi isteyemez."
ALINTIDIR.
Çok düşünme sakınan göze çöp batar. Salma tabiki ama çokta kasma sana zararSizinle aynı fikirdeyim kendim hakkında :)
Ama bebeğim söz konusu olinca çok düşünüyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?