• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam hanımlar
Yakınlık derecesini sölemiyeyim ama aileden bir gelin samimi bir kızımız var geçen gece konuştuk dertleştik biraz
Daha 22 yaşında eşi 40 yaşında
Kızın kocası toplumda saygı duyulan bir statüde ailelerin karar almasıyla evlendiler diye biliyordum ben taki son öğrendiklerime kadar
Meğerse kız istemiyormuş ailesi baskı yapmış ben istemiyorum sadece annesine diyebilmiş ve çok öfkeli bütüm ailemi eşimi kv şikayet edip ortadan kaybolmak istiyorum diyor
Bir çocuğu var kocası değer veriyor saygı duyuyor bir dediğini iki etmiyor
Evlendikten sonra aöl ne kayıt yaptı ehliyet aldırdı evlenmeden önce birçok şiddete mağruz kalmış bu kız genede bu şekilde evlenmek istemiyordum diyor
Şimdi düşündüklerini yaparsa bu kıza ne olur ailesine sığınamaz koruyanı koluyanıda yok çokta güzel
Ya şimdi siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz
Güveniyor seviyor beni tavsiyelerime kulak asacaktır diye düşünüyorum
Edit:kızlar konusu geçen kız bu sabah yediden beri kayıp kimse ulaşamıyor kimse kendisinden haber alamıyor
Edit: konusu geçen kızla tanıdık aile dostu bir ailenin oğluda kayıp
Beraberler mi heniz bilmiyoruz ama diğer aile saklıyor oğullarının kayıp olduğunu bu durum şüpheleri güçlendiriyor

Son düzenleme:
22 nerde 40 nerde Allah aşkına! Bu nasıl bir anne baba? Bu nasıl bir olay? Sevmeden zorla evlendirmek neden? Gencecik kızına neden kıyar bir aile? Boşansa ne yapacak bu kız gider sığınma evinde kalır ne meslek var elinde ne eğitim üstelik bir de çocuğu var! Allah böyle vicdansız insanları anne baba yapmasın ya! Kızcağızın hayatını mahvetmişler yazıklar olsun böyle aileye! Ne denir bilemedim çok üzüldüm inanın.

22 nerde 40 nerde Allah aşkına! Bu nasıl bir anne baba? Bu nasıl bir olay? Sevmeden zorla evlendirmek neden? Gencecik kızına neden kıyar bir aile? Boşansa ne yapacak bu kız gider sığınma evinde kalır ne meslek var elinde ne eğitim üstelik bir de çocuğu var! Allah böyle vicdansız insanları anne baba yapmasın ya! Kızcağızın hayatını mahvetmişler yazıklar olsun böyle aileye! Ne denir bilemedim çok üzüldüm inanın.
Haklısın dediklerinde
Anlattığında bende kilitlenip kaldım
Olan olmuş hayatına evladına eğitimine bak taki günü gelene kadar diyebilďim

İstediği kadar iyi bir koca olsada istemiyorsa istemiyordur siz karışmayın artık ;)

Ne anlatacaksın ki?
Kızın sana söylediklerini, eşi ve kv falan da biliyordur pekala.
İstediğini yapsın. Hakkında hayırlısı olur inş.

Ne anlatacaksın ki?
Kızın sana söylediklerini, eşi ve kv falan da biliyordur pekala.
İstediğini yapsın. Hakkında hayırlısı olur inş.
Kv bilmiyor eşini bilmiyorum
Kv hüngür hüngür ağlıyor ne oldu diye
İstediğini bu şekilde yapmaması gerekirdi sonuçta bir çocuğu ona saygı duyan bir eşi var

Kiz nere gitmis acaba. Cocuguda yanina aldimi? Tuh ya. Simdi mutlumu acaba o anne babasi.

Kızlar ne oldu kıza acaba bildiklerimi anlatmalımıyım?
S su-doku bu saatten sonra sakın karışmayın, kızın ailesine veya eşi ve ailesine birşey demeyin, benim aklıma 2 seçenek geliyor, eğer o seçeneklerden 2.si olduysa aile sen biliyordun deyip sizin üstünüze yürür.

S su-doku bu saatten sonra sakın karışmayın, kızın ailesine veya eşi ve ailesine birşey demeyin, benim aklıma 2 seçenek geliyor, eğer o seçeneklerden 2.si olduysa aile sen biliyordun deyip sizin üstünüze yürür.
Haklısın konuşmayacağım
Seçeneklerden ikincisi öyle görünüyor onunla birlikte kaybolan biri daha var çok büyük bir tesadüf değilse muhtemelen birlikteler
Neler olacak acaba
Diğer kaybolan şahsın ailesi gizliyor bu durumu

Çocuğunu bırakıp mı kaçtı eğer öyleyse kusura bakma ama yardım etmediğin iyi olmuş... çocuk bile olana kadar sabretmiş birini bulunca kaçmış gibi duruyor burdan bakınca.

22 yaşında bir çocuğu 40 yaşında adama verirlerse olacağı bu.
Yazık.
Aynen ! Çocukla koca adam evlenirse olacağı gerçekten de bu. Keşke başka biriyle gitmemiş olsaydı ama olan olmuş. Bu saatten sonra siz karışmayın, size sıçrayabilir canınız sıkılır.

Back
X