- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Erken olduğunu düşünmesiyle soğuması çok farklı şeyler... Eğer davranışlarından öyle düşünüyorsanız bilemeyeceğim ama sadece bu olaysa içinizi ferah tutun derim... Sağlıcakla kalın...
Aramızda hiç bi problem yok ama niyeyse böyle oldu .Annesi telefonda erken erken dediği gün demiştiki söz nedir bi yüzük takılır olur biter.Ama şimdi geri fikir değiştirmeye sebep oldu.Çocuk sanki seneye kadar paramı biriktircek nolcak yani onu anlamıyorum (çünkü çocuğn bütün maaşını harcıyolar birikim yapamıyo).Madem gelmicektiler niye bana o kadar baskı yaptı.Tutarsız insanları sevmiyorum ya of ben her ne kadar kendim için erkende desem heveslenmiştim bizimkilerde gelseler yok demicek durumdalar.Şimdi kalkıpda diyemiyorumda niye böyle yaptın sözünde durmadın diye.Kendi ne zaman sızlanmaya başlarsa o zamanda ben dicem hani seneyeydi 3 4 sene sonrydı diye
Bana her dk artık evlenelim babanlara söyle gelelim diye bozuk plak gibi konuşan çocuk sanki annesiyle bu konuyu ilk dfa konuşmuş gibi şmdi fikir değiştirdi ya bu ne saçma hayat
Erkek arkadaşımla bu ay sözlenicektik.Babasına sormuştu ne zaman gidicez diye babasıda 1 ay sonra demişti. 2 hafta geçtikten sonra dedimki kesin geliceklermi ona göre program yapayım.Tamam akşam sorup sana haber vericem dedi. Akşamda dediki "annemle bi ton konuştuk 3 4 sene sonra evlenirsiniz seneye istemeye gideriz acele etmeyin birbirinizi seviyosanız bekleyin.of ya napıcaz" dedi.
Sende bi acayipsin dedim ben sana böyle derken hiç fikrin değişmiyodu tamam demiyodun annen diyince fikrin değişti Ben zaten seneye istiyodum sen acele ediyosun diye tamam demiştim farkeden bişey olmadı önemli değil dedim .Hayır dedi fikrim değişmedi dedi.Neyse tamam dedim.Oda tamam dedi dahada bahsetmiyo bu konulardan.
Anlamadığım şey bu çocuk bana her Allah ın günü istemeye gelelim babana söyle diye tutturan bi çocuktu.Annesiylede telefonda konuştum 1 2 kere.Annesi erken erken diyodu oda arkadan banane ne erkeni evlenmek istiyorum diyodu.Bi anda fikri değişti.Annem biliyodu babamda kıvamdaydı tam yani.Şimdide onlar geri çekildi anlayamıyorum
Annesi beni istemiyo olabilirmi soğuttularmı acaba :2:[/QUOT
ALLA ALLA KOTU BISEY MI YASADINIZ ACABA BU TARTISMALR FLN MI SOGUTTU KI SONUCTA COK ISTESEYDI ANNESINN FIKRINI DEGISTIREBILIRDI BENCE BI ARASTIR AGZINDAN LAF AL
Çocuğun bütün maaşını harcıyorlar mı? Sebep bu olabilir... Okuttuğu, emek verdiği çocuğun maaşını kullanarak "emeklerinin karşılığını almak isteyen" anne babalar var... Çocuklarının mümkün olduğunca geç evlenmesini ister bunlar...
Lise bile okuyup bitirmemiş hep çalışmış biri yaşı 23.Babası emekli ayrıca maaşıda var Çok savurgan tutumsuz bi aileye sahip.Eşyaya ıvır zıvıra annesi babası çok para harcıyo tutumsuz oldukları için onun parasınıda hep kredi kartıyla aldıkları şeyleri fln ödüyolar.Lüksleri azalır çocuk evlenirse yda sözlenirse bana öyle geliyo
Lise bile okuyup bitirmemiş hep çalışmış biri yaşı 23.Babası emekli ayrıca maaşıda var Çok savurgan tutumsuz bi aileye sahip.Eşyaya ıvır zıvıra annesi babası çok para harcıyo tutumsuz oldukları için onun parasınıda hep kredi kartıyla aldıkları şeyleri fln ödüyolar.Lüksleri azalır çocuk evlenirse yda sözlenirse bana öyle geliyo
canım o zaman sen de erkek arkadaşına söyle, madem seneye diyorlar, para biriktirmeye başlasın o da fırsat bu fırsat. ailen de sorarsa, ciddi düşnüüyoruz, bir sene boyunca para biriktirecek o da der, üstünü kapatırsın. ama aileye dikkat et derim ben, azıcık sorun çıkaracaklar gibime geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?