- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Telefonum bozuk oldndan istediğim kelmeyı istediğim gibi yazamıyorum malsefkiAz da kitap okuyun.
Anlatım yetersiz
Konu aciyorsak elestiriye hazir olmaliyiz. Kufurlu bir yazi dili olmadigi surece herkes herkese diledigi yorumu yapar cunku. Size ornekler verebiliriz hatta. 3 cocugum varsa 4.yu yapip ay yoruluyorum dersem yapmasaydin bunca cocugu derler. Kvme cocuk baktirip ustune de begenmiyorsam baktirma o zaman derler. Gecim derdi cekiyorsam ustune de sigara iciyorsam eh kardesim birak sigarayi derler. Kalkip da ne desinler mahmut mu desinler yani.
Noktalama işaretlerine kadar takılan insanları var görüyorsunuz ve kitaba kadar yorumlamışlar. Ne kadar doğru şeyler yazmışsınız. Kadın yine kadının düşmanıdır. Kimse başına gelmeden bilemez kimseyi. Okuduklarıdan size katılıyorum.Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfenben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen
Aynen ya telefon bozuk herkes aynı yorumu yapıyorCanım boş yere konu açtın,anlatamazsın.sinirlerin yıpranacak,birde banlandığınla kalacaksın.boşver insanları değiştiremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?