- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 103
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Kadın burda birşey anlatmaya çalışmış fakat ona bile birşey bulup anlamsız yorumlar yapmışsınız. Her zaman fikrim sabit, kadının düşmanı yine kadındır.
üyeleri bilmediğim için çoğu konuyu bilemiyorum. Fakat normal konulara yapılan saçma yorumlardan bahsediyoruz biz. Yani konu normal cevap veren arkadaşlar saçma şeylere takılıp burnu buyüklük yapıyor.Aslında şöyle düşünelim mi ?
Şimdi ben boşanmış bir kadınım ve bir kadın kocasından kötü muamele görüyorsa ,benim de yaşadıklarımın etkisi ile , çok sinirleniyorum .
Hele ki hiç değer görmediği halde “Ama aslında kocişkom iyidir” deyince insan cidden ne diyeceğini bilemiyor.
Bazı üyeler her hafta düzenli boşanma konusu açınca bende onların alay ettiğini düşünüyorum mesela.
Her kadın değil oyle olsa burda kimse kalmaz. Bazı kadınlar evet... Örneği de çok.Bu kadının düşmanı kadın olayına da hastayım. Madem bizler kadın düşmanıyız, siz barin hanımlarımızı örseliyoruz o zaman ne işiniz var sadece kadınların olduğu bir ortamda? Silah zoruyla burda tutuluyorsanız söyleyin kurtaralım sizi.
Aynen. Kendi fikirleri dışında fikir beyan edenleri banlayan üyeler var. Ben istediğim kadar konuşurum sen sus diyorlar tabiri caizse. Katlanamıyorlar farklı fikirlere Sorsan fikir özgürlüğünü savunurlarya bir de yorumu beğenmeyip direkt şikayet edenler var. kendi fikrimi beyan etmişim hakaret yok, küfür yok sadece onların istediği yorum değil diye şikayet edip banlanmama neden olanlar..
kendi konularım dışında bir çok konu da yazmışımdır, ya dalga geçerek yazıyorlar yada aşağılayarak.
kocası aldatmış bizlerden fikir mi istiyor? boşan arkadaşım ne çekiyorsun denilir ama bahsedilen grup "boşanma sen boşanma geçen konunda sana boşan dedik dinlemedin, git çek kocanı gurursuz gurursuz" diyor mesela. 2 seçenek var ama bahsedilen grup sırf ego tatmini için aşağılıyor.
mesela bu konuda da aynı şey var. konu sahibi kimse fikir beyanında bulunmasın demiyor, yorumlarınızı biraz normalleştirseniz de kimse kırılmasa diyor ama tabi bunu da anlamak için insan sevgisi olmalı içimizde.
Sizin için ufaktır belki siz daha fazla acı yaşamışsınızdır. Acı eşiğine göre değişiyor durumlar.. O nedenle bunu bile kibarca söylemeliyiz. Şahsi fikrimdir. Daha büyük dertler var, üzülme demek gibi. İnsanız sonucta herkes aynı şeye yasadıkşarından mütevellit farklı üzüntü gösterebilir. Hoşçakalın.Hep kötü niyetli değil ama bazen fazla empati yapıyoruz bence.
Her türlü psikolojik şiddet, hakarete maruz kalıp ama ben seviyorum diyorlar ya mesela, fıttırıyorum ben.
Bir de en ufak şeyde ölmek istiyorum diye konu açanlara...
Her kadın değil oyle olsa burda kimse kalmaz. Bazı kadınlar evet... Örneği de çok.
kesınlıkle katılıyorumya bu kadınların narinlik kıstası ne kadar garip. kendisini aldatan kocası ile 5 kere barışıp affediyor ama biz burada sert konuşunca kırılıyolar.
Siz konuyu tam okumamışsınız ya da anlamamışsınız. Usluptan bahsediyoruz. Eleştiri olabilir. Usluplar yanlış. Bunu yanlış düşünüyorsun demek başka. Alaycı yaklaşarak eleştrmek başka. Sıkıntı uslup... Nezaketimiz kaybediyoruz. Çok üzücü. Kimsenin pembe, yeşil dünyası yok. Sadece usluba dikkat ederek eleştri yapılabilir. Kitap okuyan, imlaya dikkat eden arkadaşlar bunu öğrenememiş (!)O zaman size tavsiyem düşman olan kadınları ignore edin. Böylece cevaplarını görmez pembe dünyanızda mutlu mesut yaşarsınız.
Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfenben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen
ben seye bıtıyorum ya benı benden alıyorAslında şöyle düşünelim mi ?
Şimdi ben boşanmış bir kadınım ve bir kadın kocasından kötü muamele görüyorsa ,benim de yaşadıklarımın etkisi ile , çok sinirleniyorum .
Hele ki hiç değer görmediği halde “Ama aslında kocişkom iyidir” deyince insan cidden ne diyeceğini bilemiyor.
Bazı üyeler her hafta düzenli boşanma konusu açınca bende onların alay ettiğini düşünüyorum mesela.
ben seye bıtıyorum ya benı benden alıyor
kocası dovmus dovmus turlu hakaret
e nıye bosanmıyorsun dıyorum
sevıyorum ozunde aslında ıyı bırı dıyor
adamın sevmemesı onemlı degıl onlar ıcıncidden bazen bakıyorum da daha ne yapılması lazım adamın sevmediğini belli etmesi için ?
Aynı şeyi bende yazdım yorum olarak bir kaç kişiye en cokta boşa o kocayı o seni aldatıo dur kesin falan dienleri ve engel yedim. Anlamadım bile bişey de yazmadım. Kızın birisi kayınvalidesiyle kavga etmiş görsen herkes neler yazıo. Bende burda küçük yaşta,1 2 aylık daha evli olup sizin verdiğiniz akılla hareket edip huzursuzluk yaşayan insanlar var biraz yapıcı konuşalım biraz empati yapalım falan yazdım. Baksanıza bu yazınıza bile saldırdılar hemen. Gerçekten boş insan cok burda. Yine engel yerim kesin ama dogru sıze ne hacet.Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfenben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen
Bir de şeyciler var. Dua et düzelir o koca :)adamın sevmemesı onemlı degıl onlar ıcın
kendısı sevıyor
bırde aslında ozunde ıyıymıs bırgun ıcındekı o ıyılık cıkar dıye beklıyor zannımca :)
Siz konuyu tam okumamışsınız ya da anlamamışsınız. Usluptan bahsediyoruz. Eleştiri olabilir. Usluplar yanlış. Bunu yanlış düşünüyorsun demek başka. Alaycı yaklaşarak eleştrmek başka. Sıkıntı uslup... Nezaketimiz kaybediyoruz. Çok üzücü. Kimsenin pembe, yeşil dünyası yok. Sadece usluba dikkat ederek eleştri yapılabilir. Kitap okuyan, imlaya dikkat eden arkadaşlar bunu öğrenememiş (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?