Bu konum kimsenin şahsine değil yanlış anlaşılmasın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın burda birşey anlatmaya çalışmış fakat ona bile birşey bulup anlamsız yorumlar yapmışsınız. Her zaman fikrim sabit, kadının düşmanı yine kadındır.

Bu kadının düşmanı kadın olayına da hastayım. Madem bizler kadın düşmanıyız, siz barin hanımlarımızı örseliyoruz o zaman ne işiniz var sadece kadınların olduğu bir ortamda? Silah zoruyla burda tutuluyorsanız söyleyin kurtaralım sizi.

Ben haklı buldum. Herkesin derdi kendine, bazı konularda da allah başka dert vermesin deniyor, bende ona kızıyorum. İnsanlar belli ki takıntı yapmışlar kendilerince sorun olmasa konu açmazlardı

Aslında şöyle düşünelim mi ?
Şimdi ben boşanmış bir kadınım ve bir kadın kocasından kötü muamele görüyorsa ,benim de yaşadıklarımın etkisi ile , çok sinirleniyorum .
Hele ki hiç değer görmediği halde “Ama aslında kocişkom iyidir” deyince insan cidden ne diyeceğini bilemiyor.
Bazı üyeler her hafta düzenli boşanma konusu açınca bende onların alay ettiğini düşünüyorum mesela.
üyeleri bilmediğim için çoğu konuyu bilemiyorum. Fakat normal konulara yapılan saçma yorumlardan bahsediyoruz biz. Yani konu normal cevap veren arkadaşlar saçma şeylere takılıp burnu buyüklük yapıyor.

Bu kadının düşmanı kadın olayına da hastayım. Madem bizler kadın düşmanıyız, siz barin hanımlarımızı örseliyoruz o zaman ne işiniz var sadece kadınların olduğu bir ortamda? Silah zoruyla burda tutuluyorsanız söyleyin kurtaralım sizi.
Her kadın değil oyle olsa burda kimse kalmaz. Bazı kadınlar evet... Örneği de çok.

ya bir de yorumu beğenmeyip direkt şikayet edenler var. kendi fikrimi beyan etmişim hakaret yok, küfür yok sadece onların istediği yorum değil diye şikayet edip banlanmama neden olanlar..

kendi konularım dışında bir çok konu da yazmışımdır, ya dalga geçerek yazıyorlar yada aşağılayarak.

kocası aldatmış bizlerden fikir mi istiyor? boşan arkadaşım ne çekiyorsun denilir ama bahsedilen grup "boşanma sen boşanma geçen konunda sana boşan dedik dinlemedin, git çek kocanı gurursuz gurursuz" diyor mesela. 2 seçenek var ama bahsedilen grup sırf ego tatmini için aşağılıyor.

mesela bu konuda da aynı şey var. konu sahibi kimse fikir beyanında bulunmasın demiyor, yorumlarınızı biraz normalleştirseniz de kimse kırılmasa diyor ama tabi bunu da anlamak için insan sevgisi olmalı içimizde.
Aynen. Kendi fikirleri dışında fikir beyan edenleri banlayan üyeler var. Ben istediğim kadar konuşurum sen sus diyorlar tabiri caizse. Katlanamıyorlar farklı fikirlere Sorsan fikir özgürlüğünü savunurlar
Oh be bu konu sayesinde içimi döküyorum

Hep kötü niyetli değil ama bazen fazla empati yapıyoruz bence.

Her türlü psikolojik şiddet, hakarete maruz kalıp ama ben seviyorum diyorlar ya mesela, fıttırıyorum ben.

Bir de en ufak şeyde ölmek istiyorum diye konu açanlara...
Sizin için ufaktır belki siz daha fazla acı yaşamışsınızdır. Acı eşiğine göre değişiyor durumlar.. O nedenle bunu bile kibarca söylemeliyiz. Şahsi fikrimdir. Daha büyük dertler var, üzülme demek gibi. İnsanız sonucta herkes aynı şeye yasadıkşarından mütevellit farklı üzüntü gösterebilir. Hoşçakalın.

O zaman size tavsiyem düşman olan kadınları ignore edin. Böylece cevaplarını görmez pembe dünyanızda mutlu mesut yaşarsınız.
Siz konuyu tam okumamışsınız ya da anlamamışsınız. Usluptan bahsediyoruz. Eleştiri olabilir. Usluplar yanlış. Bunu yanlış düşünüyorsun demek başka. Alaycı yaklaşarak eleştrmek başka. Sıkıntı uslup... Nezaketimiz kaybediyoruz. Çok üzücü. Kimsenin pembe, yeşil dünyası yok. Sadece usluba dikkat ederek eleştri yapılabilir. Kitap okuyan, imlaya dikkat eden arkadaşlar bunu öğrenememiş (!)

Evet bazi uye arkadaslar saga sola söyleyemediklerini burada sert yorumlar yaparak aslan kesiliyor bu doğru .Amma velakin çogu kadin burada görmuş geçirmiş faydali yorumlar yapiyorlar.Düşüncelerine hayran kaldigim, güçlü duran bi suru hatun var

Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfen 🙏 ben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen 🙏

Bir yere kadar haklısınız ama burada ne konular görüyoruz.
Iki ay aralıkla açılıyor. Ilkinde örneğin şiddet yanlışı nişanlısından bahsediyor konu sahibesi,agzi bozuk ,ihanete meyilli... evlenme hayatini karartma diyoruz,geçiştiriyor...

Iki ay sonra diyor ki evlendim çok pişmanım kv kp görümce elti vs vs...

Eh simdi siz bu kadına ne dersiniz, bela geliyorum diye bağırmış herkes ikaz etmis ama o bildiğini okumuş haliyle buradaki insanlar da tepki gösteriyorlar

Aslında şöyle düşünelim mi ?
Şimdi ben boşanmış bir kadınım ve bir kadın kocasından kötü muamele görüyorsa ,benim de yaşadıklarımın etkisi ile , çok sinirleniyorum .
Hele ki hiç değer görmediği halde “Ama aslında kocişkom iyidir” deyince insan cidden ne diyeceğini bilemiyor.
Bazı üyeler her hafta düzenli boşanma konusu açınca bende onların alay ettiğini düşünüyorum mesela.
ben seye bıtıyorum ya benı benden alıyor
kocası dovmus dovmus turlu hakaret etmıs
e nıye bosanmıyorsun neyı beklıyorsun dıyorum,
hah hemen bosan dıyen tayfa geldı ordan yazmak ne kolay sevıyorum ozunde aslında ıyı bırı dıyor
:KK70:
ıcımden gecen
bahcelerde maydonoz bu ne bıcım lacıvert gel bıze bazı bazı

ben seye bıtıyorum ya benı benden alıyor
kocası dovmus dovmus turlu hakaret
e nıye bosanmıyorsun dıyorum
sevıyorum ozunde aslında ıyı bırı dıyor
:KK70:

cidden bazen bakıyorum da daha ne yapılması lazım adamın sevmediğini belli etmesi için ?

Her yazılanı umursamayacak buraya konu açanlar. Hatta yeni üyesin, baktın üyenin yorumları rahatsız edici geldi sana, hemen engellersen, rahat edersin forumda. Okuma alanına dahi sokmayacaksın, kural bu.

cidden bazen bakıyorum da daha ne yapılması lazım adamın sevmediğini belli etmesi için ?
adamın sevmemesı onemlı degıl onlar ıcın
kendısı sevıyor
bırde aslında ozunde ıyıymıs bırgun ıcındekı o ıyılık cıkar dıye beklıyor zannımca :)

Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfen 🙏 ben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen 🙏
Aynı şeyi bende yazdım yorum olarak bir kaç kişiye en cokta boşa o kocayı o seni aldatıo dur kesin falan dienleri ve engel yedim. Anlamadım bile bişey de yazmadım. Kızın birisi kayınvalidesiyle kavga etmiş görsen herkes neler yazıo. Bende burda küçük yaşta,1 2 aylık daha evli olup sizin verdiğiniz akılla hareket edip huzursuzluk yaşayan insanlar var biraz yapıcı konuşalım biraz empati yapalım falan yazdım. Baksanıza bu yazınıza bile saldırdılar hemen. Gerçekten boş insan cok burda. Yine engel yerim kesin ama dogru sıze ne hacet.

adamın sevmemesı onemlı degıl onlar ıcın
kendısı sevıyor
bırde aslında ozunde ıyıymıs bırgun ıcındekı o ıyılık cıkar dıye beklıyor zannımca :)
Bir de şeyciler var. Dua et düzelir o koca :)
Boşanma sakın sokakta kalırsın...Şikayet edip direkt seni banlatıyorlar eğer onlara ters bir şey yazarsan.

Siz konuyu tam okumamışsınız ya da anlamamışsınız. Usluptan bahsediyoruz. Eleştiri olabilir. Usluplar yanlış. Bunu yanlış düşünüyorsun demek başka. Alaycı yaklaşarak eleştrmek başka. Sıkıntı uslup... Nezaketimiz kaybediyoruz. Çok üzücü. Kimsenin pembe, yeşil dünyası yok. Sadece usluba dikkat ederek eleştri yapılabilir. Kitap okuyan, imlaya dikkat eden arkadaşlar bunu öğrenememiş (!)

Kimse nazik olmak, empati yapmak zorunda değil. Ben nazik bir insan değilim mesela. Burası gibi sanal dünyada da, kendi reel hayatımda kibarcık, kimse kırılmasın diye uğraşan, çıtkırıldım, alıngan bir kadın değilim. Çat çat dümdüz söylerim ne söyleyeceksem, karşımdakinin de bana bu şekilde davranmaısnı isterim. Doğal olarak kendime ve kişiliğime uygun şekilde yorum yapıyorum. Bu beni kadın düşmanı yapıyorsa öyle olayım çok da umurumda değil. Dediğim gibi beğenmeyen ignore eder görmez. Bu kadar basit. Ben yine aşk acısında geberiyorum diyen kadına allah başka dert vermesin demeye, dayak yiyen üzerine çocuk yapan kadına kendim ettim kendim buldum şarkısını söylemeye devam edeceğim. Çünkü ben siz değilim, sizin kriterlerinize göre yorum yapamam. Bu kadar basit aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X