Sert cevaplar bazen iyidir, insanın aklında onlar kalır genelde. Arada insanın gardı düşecek gibi olduğu zaman aklına gelir, soğuk duş etkisi yaratır. Tabi bu beynini aklından çıkartıp bir köşeye koymamış olanlar için geçerli. Hala biraz irade ve kendi beynini kullanabilme yetisine sahip olanlar için geçerli.
Bazen bir konuyu okuduğumda adım kadar iyi biliyorum ki benim yaptığım yorum o kişinin zihninde herhangi bir yer bulamayacak, uçup gidecek. Ama bu forumu misafir olarak okuyup, benzer sorunlar yaşayan bin tane insan var. Biri bile okursa, kendisine faydalı bir kısmı varsa, onu alırsa bu benim için yeterlidir. Öyle cevaplar var ki, insanlar kinaye yapan birini üslup kötü diye eleştiriyorlar.
Mesela konu sahibi, sizin son konunuz benim hala aklımda çünkü çok üzüldüm. Defalarca aldatılmayı kabul edip, eşim bana neden ilgi göstermiyor diye konu açmışsınız. Size kinaye yapılmayıp ne yapılacak?
Burada size yapılan sert yorumları dert edinip konu açacak kadar dertsiz tasasız da değilsiniz. Vaktinizi kendinizi kurtarmak, mutlu olmak için harcayın derim.