Bu konunun canımı bu kadar acıtması normal mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
722
274
103
İyi geceler. Aklım o kadar karışık ki hiç mantıklı düşünemiyorum. Sizden fikir almak istiyorum. Nerden başlasam onuda bilemedim. Eşimin lokantası var iki ortaklar. Eşim bana orası için Instagram hesabı açmamı söyledi. Bende kendi telefonumdan açıp onunkindende giriş yaptım. Sonra hesaba girmedim bile. Bi gün bi baktım hesaptan çıkılmış ve şifre değişmiş. Eşime sordum sadece ortağıyla ikisinde olsun istemişler. Hayır dükkanda küçücük biyer ve hesapta paylaşım falanda yok. Ortağı kullanmayı bile bilmiyo. Saçma sapan bahaneler söyledi neymiş onun eşide hesaba girmek istermiş. Yani paylaşım olmayan takipçi olmayan saçma sapan bi hesap bu. Sonra neyse ben önemsemedim. Bugün eşim telefonu bırakıp içeri gitti. Bende niyeyse yerimde duramadım alıp instagrama baktım o hesaba. Beğenilen fotoğraflarda 3 5 tane yabancı açık saçık kadın fotoğrafı var. Hani böyle manken yada ünlü falan değil kadınlar. Gittim söyledim. Şimdi sorsam ben değil ortağım yapmış dersin söyle ona bu iş hesabı beğendiklerinizi herkes görebilir falan dedim. Benide neden hesaptan çıkarttığın belli oldu dedim. Ağzını bile açmadı ve saatlerdir benimle konuşmuyo. O kadar canımı acıttı ki. Kendimi çok yetersiz ve değersiz hissettim. Ben bunu abartıyomuyum yoksa bu kadar kırılmam normal mi

Herhalde normal sosyal medya bu öküzlerin sanal dan yolu oldu. Sizi çıkartması falan hiç normal değil. Konuşmaması tepki vermesi gereken sizsiniz. Alttan almayın sakın. Çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın olmadı aynı iş yerimde sigortanızı yapsınlar maaşlı eleman gibi çalışın

Şimdi sorsam ben değil ortağım yapmış dersin söyle ona bu iş hesabı beğendiklerinizi herkes görebilir falan dedim. Benide neden hesaptan çıkarttığın belli oldu dedim.
Oh, çok iyi demişsin. İçimin yağları eridi.
Bir zamanlar arkadaşıma destek olmak için onu açtığı dükkanı beğenmiştim. Karşıma çıkan abuk subuk, twerk yapan seksi kız videolarinda falan hep "xxy dükkanı bunu beğendi" ibaresini görürdüm. söylemeyi de düşündüm arkadaşıma ama vazgectim. Ama gerçekten iş hesabindan insan dikkat etmeli kimi takip ediyor,kimi beğeniyor.
Ne salaklık bir de,izliyorsan izle ne beğeniyorsun. sanki sen begenince seksi kız özelden mesaj yazacak, 'bir umut' diye mi düşünüyorlar nedir

Çok söyledim ama olmaz çok erkek geliyo falan filan diyip çalıştırmadı. Bi ara zorla gittim burnumdan getirdiler. Erkek müşteri var sakın mutfaktan çıkma. Bulaşıkları yıka onu yap bunu yap. Bulaşıkçı diyip gülüşmeler falan. Para falanda istemedim sadece orda bulunmak istemiştim

İş öğreneceğim aşçılık der gidersiniz rahat davranmak için böyle yapmış demek ki. Çökün Boğaz’ına kendinizi eziklemeyin ve gerçekten öğrenin işi. Yarın bir gün lazım olur size.

Üzerinizde nasıl bir baskı yapmışsa suçun kendinizde olduğunu düşünüp duygularınızın normal olup olmadığını düşünmüşsünüz. Tabiki normal.

Bravo, akilli kadin. Cok iyi tepki vermissiniz. Istedigi kadar konusmasin. Bundan sonra daha dikkat eder diye dusunuyorum.

Erkek gelince noluyor o zaman sokagada cikartmasin sizi erkek var. Ne sacma bir dusunce tarzi bu kendi pis zihniyetini bildigi icin hic bir erkek sizi gormesin istiyor sanirim. Bu adami dinlemeyip calisim bir yerde. Onun is yerinde de degil baska yerde calisin. Birde konusmuyormus ay g.tum diyesim geldi hem suclu hem guclu asla taviz vermeyin alttan almayin.

Ya onun asla konuşmamaya hakkı yok. Hiçbir şekilde sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
Siz konuşmayın asıl o yalvarsın. Sosyal medya artık karı kız beğenme serbest atış alanı olmuş

iyi yapmissin ben olsam bende supelenir abartirdim. Seninle konusmamasida sucunu bildiginden sakin alttan alma. Ya boyle abuk subuk resimleri niye begeniyorlar begenince ne oluyor onuda hic anlamam rahatlama geliyor heralde oyle resimler begenince.

Haklısınız kesinlikle daha büyük tepki verirdim ben

Sizin sorununuz baya büyük bacım, ben sadece su mesela sandım işe girip para biriktirin ve boşanmanın durumunda ezilmeyin

iyi yapmissin ben olsam bende supelenir abartirdim. Seninle konusmamasida sucunu bildiginden sakin alttan alma. Ya boyle abuk subuk resimleri niye begeniyorlar begenince ne oluyor onuda hic anlamam rahatlama geliyor heralde oyle resimler begenince.
Karşı tarafa bildirim gider de iletişime geçeriz hevesi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…