Bu konunun canımı bu kadar acıtması normal mi

Hiç konusma bile sende hatta kalkıp yemek iş fılanda yapma, bakalım ne yapcak beyefendı

Şifreyi iki kişi bilsin diye değiştirmek nedir yahu, sanki Bill Gates şirketleri.
Elbette haklısınız, elbette kötü hissedersiniz. Benimle hiç ilgisi olmamasına rağmen benim bile kendimi kötü hissetmemi sağladı sizinle empati yapınca.
Açık kapı bırakmadan sormanız da çok yerinde bir tepki olmuş. İyi yapmışsınız.

Çok haklısın kırılmakla Tabiki.. bende geçenlerde eşimin Instagramda beğendiği resimlere baktım yorum yaptıklarına. Eşimin eskiden nişanlı olduğu biri vardı taa 2017 yılına kadar indim nişanlısının resimlerini beğenip güle güle kullan bitanem falan yorumlarini görmüştm seneler önce olmasına rağmen canım çok acımıştı . Kıskançlık doğamizda var

iyi yapmissin ben olsam bende supelenir abartirdim. Seninle konusmamasida sucunu bildiginden sakin alttan alma. Ya boyle abuk subuk resimleri niye begeniyorlar begenince ne oluyor onuda hic anlamam rahatlama geliyor heralde oyle resimler begenince.

Ya karşı taraf

Hi honey

Resmimi beğenmişsin ben de seni beğendim zaten türk erkeklerine oldum olası düşkünlüğüm vardı diye yazarsa

Hahahahahh

Kendileri birde akıllı sanmaları yok mu trip atarak haklı olabileceğini sanıyor.. Sende ekle kız kaslı erkekleri altına da de alev at

O hesabın üzerinde olsun gözünüz. Aynı sizin durumunuzda iki arkadaşım var. Eşleri ortak iş yapıyor. İşletme için de bir hesapları var. Sizinkinden farkı aktif kullanılan bir hesap. İki ortak da o hesap üzerinden eşlerini aldatmış. Biri durumdan şüphelenip hesabı kurcalıyor. İkisi de aldatıldığını öğreniyor. Uyanık olun bence.

Eşiniz niyeti bozmuş orası kesin. En şaşırdığım şey de işyerinin isminin lekelenmesinden korkmaması.

Hesabı sil.Amacina uygun kullanmayı beceremiyorsa hiç kullanmasin.Ben öyle yaptım.Ayrica eksiklik sen de değil canım karşı tarafta saçma sapan fazlalik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…