• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

Hergun 1 paket sigaraya en az 8 tl odeyince parasi var ama seninle bulusup iki cay icmeye parasi yoksa o adamdan zaten hayir gelmez. Sen ona muhtacmis gibi oturup beklememelisin 10 yil sonra evlilik dusunmesi tavrini koyman icin yeterli bana gore.

Yorumları okumadım bilmiyorum ne sonuca, ne karara vardınız ama konuya bakarak sadece şunu söyleyebilirim ki bir erkeğin gırtlağına ''evliliiiiiiiiiiiiiik'' diye çökmekle hata edersiniz. Yaşınız kaç? Eğer 20li yaşlardaysanız bu kadar evlilik diye ölüp bitmenin anlamı yok. O da çalışsın, siz de çalışın. O kadar yıl içinde elbet birikim yaparsınız. Belki evlenmezsiniz bile yani zmanla fikriniz değişebilir. Bu kadar ''gelecek, evlilik, planlama, biz'' diye kasarak onu sadece daha da uzaklaştırırsınız kendinizden.

Yorumları okumadım bilmiyorum ne sonuca, ne karara vardınız ama konuya bakarak sadece şunu söyleyebilirim ki bir erkeğin gırtlağına ''evliliiiiiiiiiiiiiik'' diye çökmekle hata edersiniz. Yaşınız kaç? Eğer 20li yaşlardaysanız bu kadar evlilik diye ölüp bitmenin anlamı yok. O da çalışsın, siz de çalışın. O kadar yıl içinde elbet birikim yaparsınız. Belki evlenmezsiniz bile yani zmanla fikriniz değişebilir. Bu kadar ''gelecek, evlilik, planlama, biz'' diye kasarak onu sadece daha da uzaklaştırırsınız kendinizden.
Evlilik meraklısı bir insan değilim, olmadımda. Ama ilişki ciddi bir boyuttaysa ve ailesinin karşısına "işte bu kız" diye beni çıkarıyorsa birşeyleri sorgulamam gerekiyor.
Dediğim gibi başlarda kendisi ailemle tanışmak istiyordu ve ben olmaz dedim. Yaşım 23 bu arada.

Hergun 1 paket sigaraya en az 8 tl odeyince parasi var ama seninle bulusup iki cay icmeye parasi yoksa o adamdan zaten hayir gelmez. Sen ona muhtacmis gibi oturup beklememelisin 10 yil sonra evlilik dusunmesi tavrini koyman icin yeterli bana gore.
Söyledim zaten canım. Bu dediklerinin aynısını söyledim hatta ama üstünede pek gitmek istemiyorum.

Evlilik meraklısı bir insan değilim, olmadımda. Ama ilişki ciddi bir boyuttaysa ve ailesinin karşısına "işte bu kız" diye beni çıkarıyorsa birşeyleri sorgulamam gerekiyor.
Dediğim gibi başlarda kendisi ailemle tanışmak istiyordu ve ben olmaz dedim. Yaşım 23 bu arada.
yaşıt sayılırız. anlıyorum demek istediğinizi. yorumları da okumadan yorum yapmıştım şimdi biraz göz gezdirdim. 10 yıl bekleme konusunda ısrarcı davrandığını, işi ağırdan aldığını gördüm. size de hak verdim. şimdi durum ne peki ne karar aldınız

yaşıt sayılırız. anlıyorum demek istediğinizi. yorumları da okumadan yorum yapmıştım şimdi biraz göz gezdirdim. 10 yıl bekleme konusunda ısrarcı davrandığını, işi ağırdan aldığını gördüm. size de hak verdim. şimdi durum ne peki ne karar aldınız
10 yıl konusu bir ara o 4 yıla evleniriz dediğinde makaraya alıp daha ablam var diyordum. Onu bana misilleme yapıyor, ablan var daha beklicez sen demiştin diyor. Ama en son konuştuğumuzda 5 yılın ideal olabileceğini düşündük.
Bu hafta da yakındık Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Ama kendime sürekli bir sorun çıkarıyorum. Şimdide "neden hiç hesaplarında fotolarımızı paylaşmıyorsun, telinde de adım soyadım yazıyor sevgili olduğumuza kimse inanmaz" diye söylenmeye başladım :KK35:
Kime neyi kanıtlamam gerekiyo ben biliyorum yeter diyor, huzurdan huzursuzluk çıkarıyorum sanırım kendime:KK42:

10 yıl konusu bir ara o 4 yıla evleniriz dediğinde makaraya alıp daha ablam var diyordum. Onu bana misilleme yapıyor, ablan var daha beklicez sen demiştin diyor. Ama en son konuştuğumuzda 5 yılın ideal olabileceğini düşündük.
Bu hafta da yakındık Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı.
Ama kendime sürekli bir sorun çıkarıyorum. Şimdide "neden hiç hesaplarında fotolarımızı paylaşmıyorsun, telinde de adım soyadım yazıyor sevgili olduğumuza kimse inanmaz" diye söylenmeye başladım :KK35:
Kime neyi kanıtlamam gerekiyo ben biliyorum yeter diyor, huzurdan huzursuzluk çıkarıyorum sanırım kendime:KK42:
başka şeylerden dolayı bir huzursuzluk yaşadığın için şimdi kıldan nem kapman çok normal canım. ama zamanla düzelir şeyler bunlar bence. biraz sakin olmaya çalış. : )

başka şeylerden dolayı bir huzursuzluk yaşadığın için şimdi kıldan nem kapman çok normal canım. ama zamanla düzelir şeyler bunlar bence. biraz sakin olmaya çalış. : )
Etrafımda herkes aşk böceği gibi fotolar vs. ama kendime bakıyorum 40 yıllık evli gibiyim. Onunda öyle merakları yok, foto paylaşayım gibi. Moralim bozuluyor nedense özentilikmi yapıyorum anlamadım.

Etrafımda herkes aşk böceği gibi fotolar vs. ama kendime bakıyorum 40 yıllık evli gibiyim. Onunda öyle merakları yok, foto paylaşayım gibi. Moralim bozuluyor nedense özentilikmi yapıyorum anlamadım.
özentilik kötü bir şey değil ki. herkes birbirine özenerek yaşar sonuçta. böyle bir şey istemek gayet hakkın bence. bu isteklerini ona güzellikle anlatabilirsin. biz birbirimizi biliyoruz evet ama ben mutluluğumu paylaşmak da istiyorum dersin.

özentilik kötü bir şey değil ki. herkes birbirine özenerek yaşar sonuçta. böyle bir şey istemek gayet hakkın bence. bu isteklerini ona güzellikle anlatabilirsin. biz birbirimizi biliyoruz evet ama ben mutluluğumu paylaşmak da istiyorum dersin.
Ona göre kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz, bizim bilmemiz yetmezmiymiş. Ben de yine fevri davrandım ve "iş arkadaşın gibi görünmem hoşunamı gidiyor anlamadım" dedim, ne alakası var saçma sapan konuşma gibi şeyler söyledi. Uzatmadım ama canım sıkıldı yinede.

önceki konularınızıda hatırladım.siz erkek arkadaşınızı biraz fazla bunaltıyorsunuz bence
birikim yapması çok güzel bişey .kazandığını harcamış olsaydı bu seferde heralde evlilik gibi
bir düşüncesi yok derdik.demek ki o dediğiniz 5-10 yıl neyse o süreyi kısaltmaya çalışıyor.
bence takdir edilecek bir durum.ayrıca haftasonları ya da iş çıkışı görüşememenizin en önemli nedenlerinden biri
de aynı iş yerinde çalışıyor olmanız.gün boyu birbirinizi görmeseniz ve akşamları haftasonları da sizi görmek istemese
var bir sıkıntı diye düşünürdük.
ben arkadaşınızı takdir ettim.bence çok üzerine gidip
ilişkinizi yıpratmayın.

önceki konularınızıda hatırladım.siz erkek arkadaşınızı biraz fazla bunaltıyorsunuz bence
birikim yapması çok güzel bişey .kazandığını harcamış olsaydı bu seferde heralde evlilik gibi
bir düşüncesi yok derdik.demek ki o dediğiniz 5-10 yıl neyse o süreyi kısaltmaya çalışıyor.
bence takdir edilecek bir durum.ayrıca haftasonları ya da iş çıkışı görüşememenizin en önemli nedenlerinden biri
de aynı iş yerinde çalışıyor olmanız.gün boyu birbirinizi görmeseniz ve akşamları haftasonları da sizi görmek istemese
var bir sıkıntı diye düşünürdük.
ben arkadaşınızı takdir ettim.bence çok üzerine gidip
ilişkinizi yıpratmayın.
Gezip tozayım diyen biri değil. Zaten elimizde paramız olduğunda haftasonu gidiyoruz ve bunu bana da söyluyor. Sensiz harcıyorum sanki, elimde varsa beraber harcamıyomuyuz diye. Ama işte biz kadınlar hep daha fazla ilgi bekleriz ya o var sanırım bende de.. Birde şu en son yorumumda anlattığım foto,rehberde kayıtlı olduğum isim konusuna takıldım şimdide. Bilemiyorum ya kendimi dizginleyebilmem gerekiyor anlaşılan.

Erkeklerin ustune cok gittikce haksiz konumuna sokuyolar insani zaten evet haklisin suan en iyisi sessizce beklemek sanirim allah sabir versin tatlim umarim hersey duzelir
Sağol tatlım, evet sıkmamaya çalışıyorum bende.

Gezip tozayım diyen biri değil. Zaten elimizde paramız olduğunda haftasonu gidiyoruz ve bunu bana da söyluyor. Sensiz harcıyorum sanki, elimde varsa beraber harcamıyomuyuz diye. Ama işte biz kadınlar hep daha fazla ilgi bekleriz ya o var sanırım bende de.. Birde şu en son yorumumda anlattığım foto,rehberde kayıtlı olduğum isim konusuna takıldım şimdide. Bilemiyorum ya kendimi dizginleyebilmem gerekiyor anlaşılan.
bence bunlar ufak tefek şeyler.bende, eşimde hoşlanmaz foto paylaşmaktan.
rehber olayını bilemicem ama demek ki
erkek arkadaşınızın yapısı da bu şekilde,

parası olduğu zaman zaten sizinle harcayan bir insanmış yani sizden esirgemiyorda,
biraz gelecek korkusu başlamış bence,evlendikten sonra geçim sıkıntısı yaşamamak için çaba gösteriyor.
size uzun bir süre platonik takılmış sonra açılmış,
arkadaşlarının ailesininde sizden haberi var.
bariz seviyor yani.
dediğim gibi bu tarz şeylere takılıpta birbirinizi üzmeyin.

Canlarım yine ben. Bana şu olanları bir yorumlayın lütfen.. Ne demek oluyor bunlar.
Dün benimkiyle mesajlaşıyoruz. Ben yine kendimi tutamadım ve öğlen gibi mesaj attım "oy kullandıktan sonra dışarı çıkalım mı? kaç haftadır evde sıkıldım" diye. Cevap beklediğim gibi "dükkanda iş var ona bakmam lazım, malzeme gelcek" oldu..
Ben tabi "bir de sevgilin var onu ne zaman farkediceksin acaba" gibi şeyler yazdım. "Açıklama yapıyorum iş var ne yapabilirim" dedi bunun üzerine "sen ne için çalışıyodun?" diye sordum ve bana "gelecek için, bizim için, birikim için.. Hem bu yaşımda çalışmayımda 50 yaşında mı çalışayım?" dedi. Ben de "Bu şekilde biz diye bişey olacak mı?" dedim ve "germe beni" diyerek sustu beyimiz.
Neyse gün ortasında "Boşver siyahkolik" dedim kendi kendime ve normal konuştum. Akşam bir anda ona "bizim neye ihtiyacımız var?" diye sordum tabi haliyle anlamadı ve ne demek istediğimi sordu "normal bir sevgili olmak için, senin beni özlemen için neye ihtiyacımız var. Zaman mı verelim ara mı verelim ne yapalım?" dedim ve cevabı "normal olmaya sadece.. Ben sana rahat ol biraz takma bu kadar dedikce sen aynı şeylerle karşıma çıkıyosun" dedi. Buraya kadar birşey yok ama bundan sonraki konuşmamıza bir anlam veremedim. Ben ona "eğer olursa biz kaç yıl sonra evlencez" dedim. Benim bir ablam olduğu için o hep bize beni bekleyin benden önce evlenmeyin diyor. Kendisinin 3 yıllık bir ilişkisi var ve henüz okuyor, yani anlayacağınız onun evlenmesine nerden baksanız 4-5 yıl var. Benimki de bunu biliyor ve bana "Ablanı beklicez 5 yıl, ondan sonra sen de 5 yıl demiştin bi 10 yıl sonra falan" dedi, bende "10 yıl boyunca böyle mi olcaz? hep iş" dedim ve can alıcı cevabı söylüyorum size.. "Ne yapım birikim yapıyoruz, dışarı çıkınca hiç harcamasak en az 10 lira harcıyoruz. Sende hergün seninle olayım istiyosun hesapla bakalım 10 yılda 10 lirayı.Kazandağımızı yiyelim sonra nasıl olcak bu evlilik?" dedi. Ben tabi şok.. "Yok artık ya ben sana hergün görüşelim demiyorum ama ayda bir de yanıma gel de demiyorum, ayrıca madem 10 lira bu kadar değerli içtiğin sigaralara acı önce" dedim. Sonra yine konu uzayacak diye kapatmaya çalıştı sustum ben gibi şeyler söyledi. O sinirle ben de "tamam ya sus sen yazma da konuşma da, 10 yıla evlenecekmişiz bekle evleniriz! bizden bi b..k olmaz" dedim ve yattım. O da birşey söylemedi, sabah aradı evden çıktınmı diye beraber ofise geldiğimiz için. Sadece onu konuştuk şu anda o içerde oda da ben de ayrı odadayım. Bu adam evlilik düşünüyor, sevmiyor desem seviyorda ama ne olacak böyle anlayamadım.
Yine uzun uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim şimdiden..

seni kaybetmekten korkmuyor ona göre zaten onunsun daima öyle kalacaksın ne yapsa ne söylese

bence bunlar ufak tefek şeyler.bende, eşimde hoşlanmaz foto paylaşmaktan.
rehber olayını bilemicem ama demek ki
erkek arkadaşınızın yapısı da bu şekilde,

parası olduğu zaman zaten sizinle harcayan bir insanmış yani sizden esirgemiyorda,
biraz gelecek korkusu başlamış bence,evlendikten sonra geçim sıkıntısı yaşamamak için çaba gösteriyor.
size uzun bir süre platonik takılmış sonra açılmış,
arkadaşlarının ailesininde sizden haberi var.
bariz seviyor yani.
dediğim gibi bu tarz şeylere takılıpta birbirinizi üzmeyin.
Evet canım. Telefonu kendisinin ama içindeki şirket hattı. O yüzden mi anlayamadım ama bende şirket teli ve hattı kullanıyorum rehberimde farklı kaydettim. Bozuluyorum böyle olunca yani..
Yengesinden, dayısının oğluna kadar biliyorlar beni. Arkadaşları desen haberleri var. En son ayrılığımızda facebooktan silmiştim onu hala arkadaş listemde yok. Sanırım ben sildim diye o da eklemiyor. Saçma sapan bir durum içindeyiz.

fazla arama sorma geri çek kendini merak etsin seni o sana gelmiyorsa sende ona gitme bekle ya çeki düzen verir ya da aynen devam eder kararını öyle verirsin ama biraz seni merak etsin kaybetme korkusu yaşasın acaba desin

Back
X