• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuya başlık bulamadım.

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.113
1.990
133
Selam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama içimi kemiren bir duygu var 3 gündür. Bir süredir görüştüğüm erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu çakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince çok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Çünkü daha önce denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Düşündükçe sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha çok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana göre anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. 😡 normalde düşünceli ve kibar biri.

Selam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama içimi kemiren bir duygu var 3 gündür. Bir süredir görüştüğüm erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu çakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince çok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Çünkü daha önce denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Düşündükçe sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha çok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana göre anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. 😡 normalde düşünceli ve kibar biri.
Yoklama geçmiş sana yeme bunları

Başlık önerleri:
Sarhoşken olanlar.
Sevgilimin söyledikleri.
Beni mi denedi?
Konuşmak istiyorum ama...

Yoruma gelirsek; sarhoşken bazen hiç ummadığımız şeyler yapabiliriz ya da talep edebiliriz. Siz istemiş de olabilirsiniz böyle bir deneyim yaşamayı. Sınırlarımızı biraz esnetebiliyoruz alkollü olduğumuzda. Hatırlayamayacak kadar sarhoşsanız bunun tartışmasını yapmayın bence.

Başlık önerleri:
Sarhoşken olanlar.
Sevgilimin söyledikleri.
Beni mi denedi?
Konuşmak istiyorum ama...

Yoruma gelirsek; sarhoşken bazen hiç ummadığımız şeyler yapabiliriz ya da talep edebiliriz. Siz istemiş de olabilirsiniz böyle bir deneyim yaşamayı. Sınırlarımızı biraz esnetebiliyoruz alkollü olduğumuzda. Hatırlayamayacak kadar sarhoşsanız bunun tartışmasını yapmayın bence.
Teşekkürler hiç bu açıdan düşünmemiştim.

Burda millet duyar kasacak diye asla anal iliskiye saygi duyarim demiyorum..igrenc birsey..din iman yoksa bile saglik icin yapmamali..zaten afedersiniz kabiz oluyoruz acidan canimiz cikiyor o halta nasil katlaniliyor bilmem

Burda millet duyar kasacak diye asla anal iliskiye saygi duyarim demiyorum..igrenc birsey..din iman yoksa bile saglik icin yapmamali..zaten afedersiniz kabiz oluyoruz acidan canimiz cikiyor o halta nasil katlaniliyor bilmem
Duyar kasılması derdim değil seven her şeyi yapar. Bana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi yapana kadar herkes Özgür bence. Din konusu farklı zaten hepimiz aynı dinden değiliz ki dini yok sayadabiliriz. Sigara, alkol, doymuş yağlar ne kadar sağlıksızsa anal ilişkide o kadar sağlıksız diye düşünüyorum. Ama isteyen yapar. Ve hoşlanabilir. Bu beni ilgilendirmez.

Çakırkeyif olmakla sarhoş olmak arasında fark var insan birincide bu tarz şeyleri hatırlar bence ama erkek arkadaşınız çok sağlam bir insana benzemiyor sizi denemesi bile çok çirkin.sarhoşken normalde yapmayacağınız şeyleri size yaptırması sizden faydalanmış anlamına geliyor.anal seksde hazırlık olmadan yapılacak birşey değil ufak bir deneme yaptıysanız bile ayıldığınızda acırdı.yerinizde olsam bu kişiyle bir daha çakırkeyif olacak kadar bile içki içmem.

simdi anladigim
1 -sarhos degilken bir kez denediniz ve bir daha asla yapmak istemiyorum dediniz,
2- sarhosken yeniden istediniz (bu kismi hatirlamiyorsunuz), ve yeniden denediniz ve olmadi (caniniz acimiz bagirmissiniz)

simdi eger ki 2. durumda sevgiliniz de sarhossa bir sey diyemiyorum, yani nasil ki siz htirlamayacak kadar icti iseniz o da ilk olayi hatirlamayacak kadar kendinden gecmis olabilir.

Evet hos olmamis ama, erkek arkadasinizin niyetini anlamak gercekten cok zor bu kadar veri ile. O da kendince hakli olabilir.

ya da kotu senaryo, 2. durumda kendisi gayet bilinci yerinde olabilir ve evet sizin sarhos olmanizdan faydalanmaya calismis olabilir. Ama o durumda cok iyi vakit gecirdik diye size anlatir miydi sizce?

Duyar kasılması derdim değil seven her şeyi yapar. Bana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi yapana kadar herkes Özgür bence. Din konusu farklı zaten hepimiz aynı dinden değiliz ki dini yok sayadabiliriz. Sigara, alkol, doymuş yağlar ne kadar sağlıksızsa anal ilişkide o kadar sağlıksız diye düşünüyorum. Ama isteyen yapar. Ve hoşlanabilir. Bu beni ilgilendirmez.
Vallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmem

Sizin tepkinizi denemiş olabilir yada ınş sizin sarhoş halinizden faydalanmaya çalışmamıştır. Ikincisi değildir ınş çünkü insanın sevgilisi bunu yapmamalı

Bu mevzuları yaşayacak ve hatırlayamayacak kadar neden kendinizi kaybedip sarhoş olursunuz ki. Siz alkolü değil alkol sizi kullanıyor resmen.

Hiç güven vermiyor adam. Bence sağlıksız bir birliktelik ama devam etmeyi düşünüyorsanız bir gün sarhoş olmadan sarhoş olmuş numarası yapıp gerçekten neler yaşanıyor gözlemleyin.

Vallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmem
İnsanlarin poposu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor hanfendi 😂 isteyen istedigi ile istedigi sekilde iliskiye girer ve biz 3. Kisiler olarak pek de yorum yapma hakkina sahip degiliz diye dusunuyorum.

normalde ictiginizde bu şekilde kendinizi kaybetmiyorsaniz erkek arkadasiniza dikkat edin ictikten sonra kendinizi bu kadar kaybetmenizin bir sebebi olmali diye düşündüm ben

Siz sevgilinizle sarhoşken yalnız kalmayı bence. Böbreğinizi bile çalabilr. O kadar tekinsiz geldi bana

Senin Bu kadar kendini kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bundan sonra beklentilerini söylemiş olabilir mi? Hani sende aaa nasılsa olmuş mu diyceksin acep? Sevmedim sevgilini

Back
X