- 15 Eylül 2018
- 1.113
- 1.990
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Selam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama içimi kemiren bir duygu var 3 gündür. Bir süredir görüştüğüm erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu çakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince çok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Çünkü daha önce denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Düşündükçe sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha çok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana göre anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum.
normalde düşünceli ve kibar biri.