• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuya başlık bulamadım.

Ne mi diyeceksin: " Şu çok güzel olan tatil gecemizi tüm ayrıntılarıyla anlat, anlat ki sana daha güzelini yaşatayım... " de.... Sonra otur, izle...

Vallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmem
Insanlarla muhatap olmadan arkadas olmadan once makat kontrolu mu yapiyorsun😂 nefret ettigim insan tipi ne demek. Boyle bir insan tipi nedir😂
Bencede temiz ve iyi degil ama bu yasadgin kafa cok başka 😂

Oyle bısey yapsanIz hatırlamasanızda anlardınız heralde cunkı ılk zaman acır sıser dıye dusunuyorum. Cunku sekse uygun bıyer degıl elbet bı degısıklık olur bence hısetmedıysen yalan soyluyordur

sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdi.m

bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok

Yorumsuz

Bence kendinizi kaybedecek kadar içmeyin bu alkolü

konu sahibi merhaba,

insan erkek arkadaşının, cinsellik yaşayacak kadar yakın hissettiği insanın yanında içebilir, dağıtabilir. forumdaki fikirler bazen gerçekten farklı bir hal alıyor, şaşırıyorum. anal seks de yapabilirler eğer isterlerse. burada önemli olan karşılıklı istek, izin. eğer ne yaşadığınızdan emin değilseniz, bu konuyu şimdilik kapatın bir başka yalnız kalıp içtiğiniz akşam, içkinizin bir kısmını o görmeden dökün, taklit yapın. eğer sizi bir şeylere zorladıysa ya da can sıkıcı bir durum varsa zaten yeniden yaşanır. şu an varsayımla yargıya varmak güven sarsıcı olur. çünkü o an sizde istemiş ve hatırlamıyor olabilirsiniz.

konu sahibi merhaba,

insan erkek arkadaşının, cinsellik yaşayacak kadar yakın hissettiği insanın yanında içebilir, dağıtabilir. forumdaki fikirler bazen gerçekten farklı bir hal alıyor, şaşırıyorum. anal seks de yapabilirler eğer isterlerse. burada önemli olan karşılıklı istek, izin. eğer ne yaşadığınızdan emin değilseniz, bu konuyu şimdilik kapatın bir başka yalnız kalıp içtiğiniz akşam, içkinizin bir kısmını o görmeden dökün, taklit yapın. eğer sizi bir şeylere zorladıysa ya da can sıkıcı bir durum varsa zaten yeniden yaşanır. şu an varsayımla yargıya varmak güven sarsıcı olur. çünkü o an sizde istemiş ve hatırlamıyor olabilirsiniz.
Insan yaninda dagitabilcek , kendini kaybedecek kadar yakin gördüğü biri hakkinda böyle konu acmaz ki sorun bu
Bunu yapiyorsan yasananlari dert etmezsin. Çünkü ona güvenirsin seni rahatsiz edecek bir sey yapmayacağını bilirsin. Ama konu da böyle bir sey yok

Ben konudaki derdi anlayamadim 🤦🏼‍♀️
Sarhos olmussunuz ve cilginlar gibi sevismissiniz , sorun ne ?

anal yapip yapmadigini hatirlamiyormus djdkjdkdhjd adam kadin normalde istemezken hazir sarhos olmus diyerek bir sansini denemis herhalde buna sinirlendi. veya yoo hic hatirlamiyorum beni kandiriyor diyor. biz nerden bilelim...

ne alaka yani kim bir sevismenin mevzusunu aylarca yapar abi djskdhdjdhdjdh sanki mac sonu kritigi gibi her sevismenin arkasindan boyle konusulur mu ben mi farkli dusunuyorum ahsjshsjshsjh

anatomik olarak bence hatırlamanıza yardımcı olacak bulgular yoksa yapmamışsınızdır.bu işler öyle oldu bitti ile olmuyor. vucudunuz size gerçegi söyler.

anal yapip yapmadigini hatirlamiyormus djdkjdkdhjd adam kadin normalde istemezken hazir sarhos olmus diyerek bir sansini denemis herhalde buna sinirlendi. veya yoo hic hatirlamiyorum beni kandiriyor diyor. biz nerden bilelim...

ne alaka yani kim bir sevismenin mevzusunu aylarca yapar abi djskdhdjdhdjdh sanki mac sonu kritigi gibi her sevismenin arkasindan boyle konusulur mu ben mi farkli dusunuyorum ahsjshsjshsjh

Himmm abi olta atiyor sanırım yoksa hatirlanmaz mi boyle birsey 🤦🏼‍♀️

İçki bütün kötülüklerin anasıdır..

((İstediğiniz kadar linç edebilirsiniz nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis..))
Alkol kullanmayan bı sürü kötü taniyorum onların anası kim

Insan sarhossa bile o an ayilir ya 🤣 adam cok iyi oltaci. Ama kızda da suc var. Adam daha ilkinde seni diline pelesenk etmis ikinciye neden kaybediyon kendini
Yok yok, blackout diye bişey var. Bir kez başıma geldi ondan sonra dikkat ettim, ağzımnan içtim. Belli bir süre tamamen yok, anlatıyorlar falan yok hatırlamıyorum hiç bişey.

Back
X