bu konuya çözüm bulamıyoruz ama ayrılmak istemiyorum :(

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama evlilik konusunda çözüm bulamıyoruz ben iyi bi bölümden mezun oluyorum kariyer hayallerim var erkek arkadaşımın doğu görevi var biz evlendiğimizde doğu görevi gelebilir.Sen orda yapamazsın zaten sana hep soruyordum diyo.Ben okulu bitiriyim çalışıyım sen de git gel diyorum ben sensiz napicam orda 3 sene diyor. zaten simdide ayrıyız kavuşalım diyor ve ben de çok özlüyorum onu. Bu konuya çözüm bulamadığımız için artık ayrılmayı düşünüyoruz ama canım çok yanıyor benim napıcağımızı bilmiyoruz ikimiz de

sakın kariyerinden vazgeçme, biri vazgeçecekse vazgeçen o olsun.
baktın geri adım atmıyor, benden kıymetliymiş der ayrılırsın.
bu kk da öyle çok okudum ki doğu görevinde yalnız kalmamak için sevgililerini apar topar evlenmeye ikna edip hayatlarından yıllarını çalan erkekleri... sonra 30 unuzda kpss kovalarsınız, yapma, yazık etme emeklerine, eğitimine.

Sevginizin temelinde mı sorun var bana mı öyle geldi..Nekadar saçma ya..İnsan sevdigiyle heryere gider niye doğu görevi ayrılık sebebi olsunki..İnanın anlayamadım ve bu konu beni gerdi gerçekten.ayrilmak için neden goremedim

vazgeçen o olsun derken nasıl yani mesleğinden mi ?

sanırım yanlış anlamışsınız tekrar okuyun bence gitmek istemeyen benim zaten meslek hayatım bitecek diyeo gidip gelsin sonra evlenelim istiyorum

O kadar seven doğu batı görevi vs dinlemez,yaşar onun olduğu her yerde.
Sevgide sıkıntı var.
sevgide ne alaka sıkıntı olması ?
eğitimimi niye düşünmeyim senelerdir kazanmak için uğraşmışım

İnsan bu sebeple ayrılır mı.
Şunun için ayrılacaksanız sevgide sıkıntı var demektir, zaten bu temelsiz sevgi ile evlenmeyin.

3 yıl dediğin nedir senin eğitim hayatın için harcadığın zaman yanında gitsin gelsin sonra ne yapıyorsanız yapın

Bana sorsan önce eğitim,iş kariyer sonra evlilik zaten,
Bu konuda ayrılık lafı geçiyor arada.
Seven bekler,ne acelesi var,
Siz ayrılınca koşturarak başkasıyla mı evlenecek.
Evliliği mi gelmiş

Canım afedersin
Canım benim haklısın ya ben yanlış anlamışım.ben sandimki okul bitti ama doguda çalışmak istemiyorum gibi.Çok haklısın düşünmekte ve gerçekten görevini yapsın gelsin okulunda bitecekse ozmana kadar niye acele ediyor.ayrilmayin ama bekleyin o da mı olmyyor

Hemen kavuşmayın da ilişkinin ömrü daha uzun olsun. 3 yıl da ara sıra görüşürsünüz artık. Ya da ayrılın.

Bekleyeceksin mecbur, Doğuda bazı yerler zaten eş götürülemeyen yerler oluyor, benim eşim evlendikten sonra 2 sene , döndükten sonra da 1 sene daha gitti, tamamen ayrılmaktansa kısa ayrılıklara sabredin derim ben . Sende eğitimini tamamla.

Bunun için neden ayrılıyorsunuz anlamıyorum
Biz evlendik eşimin yurtdışı görevi çıktı ben yüksek yaptığım için gidemedim iki yıl o şekilde idare ettik
Yeterki sevginiz sağlam olsun
Bu bahane olmaz o zaman

sevgilisiniz bu yuzden kavuşma fikri güzel geliyor size. ama oyle degil.
siz işinizi gücünüzü bırakmayın. 3 sene o oarada görevini yapsın. sonra kavuşun. yani senin fikrin cok cok cok cok ve cok güzel.

Okadar beklemek istemiyormus zaten suanda da ayrı sehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…