bu konuya çözüm bulamıyoruz ama ayrılmak istemiyorum :(

Kariyer istegini, gitmeyi gelmeyi bilmem de, "evlenemiyoruz, bari ayrılalım" mantigini cozemedim ben.. Evlenmek istediginize gore sevgi var, ee aksilikler olmus, "bari ayrılalım" kafasını o sevgiyle iliskilendiremedim..

Ailesi de baskı yapıyor

Ben bitirene kadar yapabiliyo demedim zaten. Şimdi gitse 3 sene sonra bitcek benim okulum seneye bitiyo

3 yıl seninde hayat kurman için muazzam bi zaman.
Okul biter 1 yıl işe girilir biraz para kazanılır 1 yıl 1 yılda nişanlı etti 3 yıl

Aile baskısı tabiki olucak oğulları yalnız kalsın istemezler seninde ailen hop okulu bitir hiçbişey olmadan evlenmeni istemez

Sen kendini hazır hissetmediğin surece onun baskısı ve çeşitli anlamsız korkuları yüzünden evlenmeyi düşünme sakın.

Okulun bitince ne yapmayı planlıyorsan aynen yap, onun için planlarını değiştirme. Sevsen bile gidip 2 yıl onunla doğuda yaşamak kendi mesleğini ertelemek zorunda degilsin. Ailesinin baskısı, yalnız kalmamak, seni çok özlemek gibi sebeplerden evlenmek için baskı yapan biri için bu kadar fedakarlık yapma. Çok başını ağritirsa kendini sev kendini sec ve ayrıl.

Dogu gorevini bitirmeden evlenmeyin nisanlanmayin bile bence cunku ne olcagi belli olmuyo senin vebaline girmesin yine sevgili olun ama soz nisan dugun vs. geldikten sonra olmali evlenirsen adama orda bisey olursa ortada kalirsin seviyosaniz bekleyin ikinizde acele etmeyin okadar hayallerinden vazgecme bak o gecmemis erkekler kendilerinden kolay kolay odun vermez sen niye veresinki ve evet erkekler cok uyanik orada yalniz kalcaklarini bildikleri icin islerini garantiye alip hemen oldu bittiye getirmek istiyoalr

Sevgiliniz görevine gitsin siz de yapmanız gereken neyse onu yapın sevgilinizin görevinin son senesinde nişan peşine düğün yaparsınız sonra tayin aldırabilrseniz yaşamak istediğiniz yere aldırırsınız.. Ama ayrılmak fikri ciddi anlamda saçma.. Bunun için ayrılmak olmaz.. Eğer sevginizde sıkıntı yoksa ki öyle söylüyorsunuz o zaman hayatlarınızı kurun sonra birbirinizi hayatlarınıza alın

Ayrıldık arkadaşlar tamam yazmsın kimse artık lütfen çok üzülüyorum

Sen onu kaybetmeyi göze alamiycan diye ayrılma blöfü yapmış beyzade.

"Tamam aşkım nooolur ayrılmayalm evlenelim, sildim ben kariyeri de okulu da aileyi de ühühüü" de diye blöf yapıyo
Yeme bence bunları.

Ve kendisi biseylerden vazgecmiyorken seni vazgevmek icin zorluyorsa ondan bi hayır gelmez zaten. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…