Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Ben beklerim de o beklemek istemiyorum sensiz oralarda napıcam zaten şimdi de ayrıyız diyo banaBekleyeceksin mecbur, Doğuda bazı yerler zaten eş götürülemeyen yerler oluyor, benim eşim evlendikten sonra 2 sene , döndükten sonra da 1 sene daha gitti, tamamen ayrılmaktansa kısa ayrılıklara sabredin derim ben . Sende eğitimini tamamla.
Benim eşimde diyordu ama mecbur gitti, üstelik 9 aylık kızından da ayrıldı, mecbur olunca bekleniyor elden gelen bişey YokBen beklerim de o beklemek istemiyorum sensiz oralarda napıcam zaten şimdi de ayrıyız diyo bana
Beklemek istemiyorsa istifa etsin yanına gelsin. Nedir bu erkeklerin kadını evlenip eve tıkma merakı çözemedim. İstiyorsa bir söz, seneye nişan sonra da düğün falan doldurun üç seneyi...Okadar beklemek istemiyormus zaten suanda da ayrı sehirlerdeyiz
sevgide ne alaka sıkıntı olması ?
eğitimimi niye düşünmeyim senelerdir kazanmak için uğraşmışım
Ama siz evlisiniz dolayısıyla bilerek evlenmiş ve mecbursunuz.Benim eşimde diyordu ama mecbur gitti, üstelik 9 aylık kızından da ayrıldı, mecbur olunca bekleniyor elden gelen bişey Yok
Ama hiçbir sebep yokken aralarında (başka sorun yoksa tabi), sırf beklememek için ayrılınır mı.Ama siz evlisiniz dolayısıyla bilerek evlenmiş ve mecbursunuz.
O evlenip mecburiyete sürükleniyo
Ben zaten beklerim diyorum erkek arkadaşım beklemek istemiyorum zaten 2. Sene beklemis olacagım kavuşalım diyor (okulumun bitmesini bekliyor)Ama hiçbir sebep yokken aralarında (başka sorun yoksa tabi), sırf beklememek için ayrılınır mı.
O zaman ilerde başkasıyla mutsuz olursa hep bu kişi içinde acaba olarak kalmaz mı
Ben zaten beklerim diyorum erkek arkadaşım beklemek istemiyorum zaten 2. Sene beklemis olacagım kavuşalım diyor (okulumun bitmesini bekliyor)
Beklesin diyorum, sen bu konuda ısrarını belirt, okulunu bırakma, seni seviyorsa bekleyecektirBen zaten beklerim diyorum erkek arkadaşım beklemek istemiyorum zaten 2. Sene beklemis olacagım kavuşalım diyor (okulumun bitmesini bekliyor)
Ben zaten beklerim diyorum erkek arkadaşım beklemek istemiyorum zaten 2. Sene beklemis olacagım kavuşalım diyor (okulumun bitmesini bekliyor)
Okulum bitmis oluyor zaten ben calısmak icin gitmek istemiyorumBeklesin diyorum, sen bu konuda ısrarını belirt, okulunu bırakma, seni seviyorsa bekleyecektir
ilerde ne olacağı belli olmaz, mesleğini eline al mutlaka
Ya beklesin ya gitsin o hayata herşeyi hazır başlıyo sen yarım kalıyosun
Madem seviyo beklesin
O doğuda beklerken beni ondan ayrılmamdan korkuyorBeklesin diyorum, sen bu konuda ısrarını belirt, okulunu bırakma, seni seviyorsa bekleyecektir
ilerde ne olacağı belli olmaz, mesleğini eline al mutlaka
Gideceği yerde çalışamaz mısın, belki uygun , Doğuda merkez olan bi yere çıkar tayini.Okulum bitmis oluyor zaten ben calısmak icin gitmek istemiyorum
Ozaman nişan nikah bişey yapıp gidebilir doğru kişi olduğuna eminsen .O doğuda beklerken beni ondan ayrılmamdan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?