Üzüldüm hakkaten. Hiç mi çevresi yok babanızın? Yaşıtları akrabalar, komşular falan?Bu arada babam kötü biride değildir. Yani bir ihtiyacımız olsun yardım eder elinden geldiğince ama işte bu durumlarda var
banada sağlıklı bir birey gibi gelmedi.. öyle olsa tercih meselesi diyeceğim ama..
hem altına kaçırıyor olması hem de elektroşok tedavisi görmüş olması ruhsal problemleri olduğuna işaret bence ..uzmandan yardım almalısınız..
Canım aklı başıbdayken kendini kontrol edebiliyordu. Mesela benim çocukluk arkadaşıma face ten yazmış. Komşuluk ilişkisi ise zaten biz pek görüşmezdik annem rahmetli bu konuda iyiydi. Babamsa iletilerinde gördüm komşu kadına da yazmış. Aklı başında olsa bunu Yapmaz. Mesela face te kendi gerçek profiliyle erkeklere yazıyor. Hatra dün farkettim babam için youtube da video hazırlamışlar. Sonrada silinmiş. Sanırım babamla dalga geçmek yada rezil etmek amaçlı.Üzüldüm hakkaten. Hiç mi çevresi yok babanızın? Yaşıtları akrabalar, komşular falan?
Manevi dünyası nasıl? Emekli olup ev de boşboş otuyorsa hem zihni körelir, hem de bunalımla böyle işlere bulaşmak daha cazip olur.
Arkadaşlar olsa, kahveye, kırataahane ya da camiye falan takılabilirdi. Hatta Halkeğitim kurslarına falan katılıp hobi bile edinemez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?