Çevresi vardı çünkü babam aslında çok kitap okuyan bilgili kültürlü biridir. Bizim ev kütüphane gibidir kitapları koyacak ter bulamıyorduk. Dini anlamda da bilgilidir etrafına insanları toplar bilgilerini aktarırdı. Kafamın alnadığıda hem bunları yapıp hemde kendisinin tutarsız olması.Üzüldüm hakkaten. Hiç mi çevresi yok babanızın? Yaşıtları akrabalar, komşular falan?
Manevi dünyası nasıl? Emekli olup ev de boşboş otuyorsa hem zihni körelir, hem de bunalımla böyle işlere bulaşmak daha cazip olur.
Arkadaşlar olsa, kahveye, kırataahane ya da camiye falan takılabilirdi. Hatta Halkeğitim kurslarına falan katılıp hobi bile edinemez mi?
Canım o boyutta ise eninde sonunda bir yardımcı gerekecek. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah mükafatını fazlasıyla alırsınız.Canım aklı başıbdayken kendini kontrol edebiliyordu. Mesela benim çocukluk arkadaşıma face ten yazmış. Komşuluk ilişkisi ise zaten biz pek görüşmezdik annem rahmetli bu konuda iyiydi. Babamsa iletilerinde gördüm komşu kadına da yazmış. Aklı başında olsa bunu Yapmaz. Mesela face te kendi gerçek profiliyle erkeklere yazıyor. Hatra dün farkettim babam için youtube da video hazırlamışlar. Sonrada silinmiş. Sanırım babamla dalga geçmek yada rezil etmek amaçlı.
Size de babaniza da uzuldum. Cok uzuldum. Size soyleyecegim sey babaniz hasta ondan beklentilerinizi dusuk tutun. Hasta oldugunu dusunup kendinize ona gore bi yaklasim olusturun. Bu ona karsi hissettiginiz ofkeyi azaltacaktir.Çevresi vardı çünkü babam aslında çok kitap okuyan bilgili kültürlü biridir. Bizim ev kütüphane gibidir kitapları koyacak ter bulamıyorduk. Dini anlamda da bilgilidir etrafına insanları toplar bilgilerini aktarırdı. Kafamın alnadığıda hem bunları yapıp hemde kendisinin tutarsız olması.
Merhaba çok teşekkür ederim güzel dualarınız içşn. Aslında öyle yapuyordum fakat dün yine böyle şeylerle karşılaşınca yine moralim bozuldu. Eskiden olsa çok daha fazla tepki verirdim şimdi süzinde dediğiniz gibi hasta olduğunu düşünüp kendimi ve etrafımı mutsuz etmemeye çalışıyorumSize de babaniza da uzuldum. Cok uzuldum. Size soyleyecegim sey babaniz hasta ondan beklentilerinizi dusuk tutun. Hasta oldugunu dusunup kendinize ona gore bi yaklasim olusturun. Bu ona karsi hissettiginiz ofkeyi azaltacaktir.
Nasil ki kolu kangren olmus insandan koluyla yapacagi bi is beklenemezse babanizdan da saglikli bi insan gibi dusunup hareket etmesini beklemeyin.
Zaten kotu bi insan olmadigini belirtmissiniz. O sizin babaniz. Bu dunyadaki imtihaniniz da olmus ayni zamanda. Dilerim bu imtihani gecersiniz.
Hayatinin son demlerini yasiyor 70 yasinda.. öldugu zaman, vicdaninizla uzun uzun muhasebesini yapacaginiz gunler bunlar. Rabbim yukunuzu hafifletsin. Cok uzuldum
Gençken çok Kuran okuyup bu konularda araştırma yaptığı içinBence babanızın tedaviye ihtiyacı var.
Elektroşok tedavisi görecek kadar unutması gereken şeyler neymiş merak ettim.
Hayır ilk kez değil.resim bir kez mi gördünüz belkide hiçbirşey düşündüğünüz gibi değildir.
Allah yardımcınız olsun yaslıca adam size daha çok ihtiyacı var
Hastaneye randevu aldım haftaya gidicez inşallah. Arkadaşı var haftada bir düzenli gelir ama yeterli değil tabi. Hal böyle olunca tanımadığımız insanlara güvenemiyoruzda çünkü parasını almak için kandırabiliyorlarValla rapisa dostu, destek olacak sevdiği birisi + psikolog iyi olur bence.
Aile bireylerinin hastalıklarında aile bireyleri de eşit yıpranıyor umarım kısa zamanda baban şifaya kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?