Bu konuyu aşamıyoruz...eşim beni anlamıyor...

En iyisi azicik asim agrisis basim.hem sevmiyomusda herseyede kusur buluyomus.gitmesi daha iyi.sozun parana gecer.ilerde anlasamayinca gelinle basina kalmasa bari.bu kadar sıkıntiya girdikten sonra.
Canım kesin gene bize gelecek.
Yapamaz çünkü.herkes de istemez.
Hayırlısı ne diyeyim.

Canım ne maddi ne manevi tabiki onlara güvenip yapmadık çocukları.
Ama insan üzülüyor.
Zaten 4 yaşına kadar kendim baktım.
Mecbur bunlar bize diye düşünüyor sanırım.

Ama tekrardan gelirse istemiyorum işte.

1 e gidenler için etüt var mı acaba.
Eğer öyle ise bu çok işime yarardı...
Okul normalde tam gündü fakat
Başka okul dan öğrenciler geldi.
Yarı tatilden sonra yarım güne düşürdüler.
Bu senede yarım gün olacak muhtemelen.
O yüzden bakıcı daha mantıklı gibi bizim için.

Eşim der tabi.zaten herşey onun yüzünden....
Annemde annem....çok düşünüyor ya eşimi

Eşim der tabi.zaten herşey onun yüzünden....
Annemde annem....çok düşünüyor ya eşimi
Eşinde kusura bakmasın artık gerçekleri görsün canınisteyimce ben gisicem isteyince gelicem diye bişey olamaz annesi onun çocuğunu düşünmüyor o hala annem de annem diye tutturuyor kısa bi süre tatile gitse anne annesi idare eder ama bu şekilde gidip belli sure sonra geri gelse ben de olsam asla kabul etmezdim

İnan bana bu konuyu açmak bile sinirlenditiyor onu.kabalaşıyor.
Sen anneni atabilşrmisin bile dedi.
Sanki şuanda ben kovuyorum evden.keyfine gidiyor
Şuanda da baya soğuk bana.
Anlamıyorum gerçekten.herşey ortada.o da farkında.
Tek fedakarlık yapan biri varsa o da benim
.ama genede ben kötüyüm.

eşin senin haklı olduğunu biliyor ama işte o da annesi...bence kv ile direkt konuş o giderse ne kadar zorlanacağınızı, torununun onu özleyeceğini,ondan başkasına çocuğunu emanet edemeyeceğini vs tatlı dille anlat.misafir olarak git ama geri gel de. bunu eşin için değil çocuğun için yap.benim şahsi fikrim kv biraz ona ihtiyacnız olduğunu duymak istiyor. çünkü gerçekten gidecek olsa bunu sana söyler ki senin de aşağı yukarı ne söyleyeceğini biliyordur.o yüzden direkt sana söylemiyor.velhasılı bence kv blöf yapıyor.o halde sen de ona duymak istediği şeyi söyle.

Bakin basta su konuyu bir acikliga kavusturalim, evli yetiskin bir kadinla erkek cocuk yapma karari alir vede yaparlarsa o cocugun tum sorumlulugunu almakla mukellefler. Kimse annesine teyzesine kv side guvenerek cocuk yapamaz, bu annenizde olsa kardesinizde kv denizde kendi duzenini bozup sizin evinize yerlesip hayatinin artik sakin ve huzurlu gecmesi gereken bir durumda cocugunuza sirf bu aile baglari yuzunden bakmak zorunda degildir.
Basta kv denizi eve bakici olarak almakla hata etmissiniz illaki sorun cikacagi belli, kac yildir bakiyor kv deniz cocugunuza, cocuk buyumus artik bebekte degil okula baslayacakmis bence daha fazlasini beklemezni bencillik olur.
Ha kv denizin hem evinizde kalip cocugunuza bakmanizi istiyorsunuz hemde sizle iyi gecinip sizi sevmesini hem kv yi sevmiyorsunuz ama hemde sizde kalsin cocuga baksin istiyorsunuz. Hayatta herseyi elde edemeyeceginizi bilmelisiniz.
Insanlar neden bu kadar para endeksli anlamiyorum cocuga bakici bakarsa+ayda iki kere disarda yemek yersek+ masraflar= geciniyorsunuz ama para biriktiremiyorsunuz !!!??? Bu mu yani tek sorununuz, 1-2 sene cocugunuz icin esktra masraflarinizdan vazgecin ne var !!? Siz hesabi yapmissiniz yani yeterki para biriktirelimde kv gerekirse evde kalsin birbirimizden nefret edelim sorun degil.
Bakin bana kalirsa surda sunlari yazmak yerine kv artik cocuguma bakmayackmis esimle cok endiseliyiz guvenilir bir bakici nasil bulacagiz deseydiniz eminim elestiri almayacaktiniz ama su yazdiklariniz cocugunuzun iyiligi disinda cok baska kaygilar tasiyor.

tamam iste bu da cok guzel bir koz olsun birdaha da gelmesine izin vermezsiniz, madem ilkinde kafasina gore cikti geldi hayatinizi duzeninizi bozdu ve simdi yine keyfine gore 2. kere hayatinizi duzeninizi bozuyor gerekirse kocanizla savasin ama birdaha o kadini evinize almayin. Bu yasananlarda bunun bahanesi olsun.

2.5 sene önce pattt diye gelip bize yerleşirken kimse bana bişey sormadı.
oturduğum evi muhiti çocuğumun çok güzel olan okulunu hepsini değiştirmek zorunda kaldım.neden annesi bize geldi yerleşti....
gerisi mühim değil dimi.
şimdi gidecek ama canı ısterse gelecek gene temelli.bumu yani.....
asıl mesele bu.....kuzdığım bu....maddiyat ztn ben çaluşmasam yok....

Bir kadın olarak kadınları anlamanın zor bir şey olduğnun kanıtı bu hakkaten.
O sana gideceğini söylemiyo, sen ona kızacağını söylemiyosun.
İkiniz de kurup kurup kafanızda bişeyler yaşıyosunuz kendi kendinize.
Çekip karşına konuşsana gitmeni istemiyorum, gidersen aramız bozulur sana ihtiyacımız var de.
Ne diye bu kadar olaylar büyüyo anlamıyorum.

Benim eşim
benden boşanma pahasına dahi olsa annesini eve alır.bnm ne önemim var.nasılsa fazla bişey demem.

st: 45994186, member: 700121"]Bir kadın olarak kadınları anlamanın zor bir şey olduğnun kanıtı bu hakkaten.
O sana gideceğini söylemiyo, sen ona kızacağını söylemiyosun.
İkiniz de kurup kurup kafanızda bişeyler yaşıyosunuz kendi kendinize.
Çekip karşına konuşsana gitmeni istemiyorum, gidersen aramız bozulur sana ihtiyacımız var de.
Ne diye bu kadar olaylar büyüyo anlamıyorum.
[/QUOTE]
Ben daha önceden gitmesini istemediğimi söyledim.
hala gidecem diyorsa birşey yapamam.

Yargılıcak olan yazmasın demişsiniz.o yüzden yazmıyorum.Allah gönlünüze göre versin.

Yazın yazın pargöz de oldum herşeyde....

valideme güvenip tabiki çocuk yapmadım senelik evli iken doğurdum.4 yaşına kdr kendim baktım.taaa ki pattt diye gelip düzenimizi bozana kadar.="deliha86, post: 45994272, member: 700643"]Yargılıcak olan yazmasın demişsiniz.o yüzden yazmıyorum.Allah gönlünüze göre versin.[/QUOTE]
Yaxun

nora2010

aski, daha evvelden de konularini biliyorum; yazmak istedim.
mesai bitimin kac? oglunun okuldan eve gelme saati kac?
denk getirebiliyorsan hicbir destege gerek duymayabilirsin belki?
ayrica bu kadincagiza muhtac kalacagina farkli cozum yollarina gitsen daha iyi sanki, ne ugrasacaksin.

Haklı oldugumu bildiği halde ben vicdansız mışım
annesini atmasını istiyormuşum gibi davranıyor.
ve bu beni çok üzüyor.

Sizin asil sorununuz kv degil asil sorununuz kocaniz, klasik anasi babasi ne yaparsa yapsin gormezden gelen erkek tipi, ne kadar kazik yerse yesin yineden size karsi anasini savunmaya devam edecek. Cok yazik cidden ikinci cocuk yapmayi dusunurseniz ama cok iyi dusunerek verin o karari belliki bu kv olene kadar bu sekilde ailenizin ortasinda olacak.

Valla tatlim senin isteyip istememen onemli degil. O istiyorsa gelir oturur bosu bosuna kanser etme kendini. Eskiden de geldi oturdu diyosun iste.. sultanin cani ne isterse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…