Canım kesin gene bize gelecek.En iyisi azicik asim agrisis basim.hem sevmiyomusda herseyede kusur buluyomus.gitmesi daha iyi.sozun parana gecer.ilerde anlasamayinca gelinle basina kalmasa bari.bu kadar sıkıntiya girdikten sonra.
Kayinvalidelerin ortak ozelligi
birinin isini gordugunde kendini naza cekmek..
Benimki de cocuk bakmaya gelecegi zaman yok beni araliga kadar ellemeyin. Yok benim su isim var ocaga kadar ellemeyin. Simdi annem bakiyor ama o gidecek, annen gittigi gun gelirim diyor. Mubarek iki gun once gel de cocuk sana alissin demi.. yok illa dedigi olacak. O geldigi gun ben ise gitcem artik cocuk alismadigi insanla nasil kalacaksa!! Esim de diyor ki cocuk aglar durmazsa izin alir gelirsin hee babamin isyeri cunku!
Bi laf var:)) isi dustugunde k.cinin kilini saydirmak diye:) say say bitiremedik:)
1 e gidenler için etüt var mı acaba.Çocuğunuzun okulu tam gün mü olacak?uygun fiyatlı bir etüd merkezi baksanız hem ödevleri de yapılmış olur eve gelince daha çok vakit geçirme imkanı bulursunuz.babaanne ödevlerinde yardımcı olabilecek mi çünkü gerçekten yorucu bir yıl olacak.
Ayrıca oğlum ikinci sınıfı bitirecek bu sene 1. Sınıfa başlarken yarım gün bakıcı aradım istedikleri ücret benim şu anda etüde verdiğimden fazlaydı en azından güvenilir ellerde
İnşallah bir an önce halledersiniz sorunuzu
Eğer eşin annesiyle konuştuğunu duyunca tepki göstermeyecekse konuş şimdi çocuğuma bakmamak için gidiyorsun ama dönmek istersen burası artık senin evin değil sadece misafir olarak gelip gidersin temelli kabul etmiyorum de
Eşinde kusura bakmasın artık gerçekleri görsün canınisteyimce ben gisicem isteyince gelicem diye bişey olamaz annesi onun çocuğunu düşünmüyor o hala annem de annem diye tutturuyor kısa bi süre tatile gitse anne annesi idare eder ama bu şekilde gidip belli sure sonra geri gelse ben de olsam asla kabul etmezdimEşim der tabi.zaten herşey onun yüzünden....
Annemde annem....çok düşünüyor ya eşimi
İnan bana bu konuyu açmak bile sinirlenditiyor onu.kabalaşıyor.Eşinde kusura bakmasın artık gerçekleri görsün canınisteyimce ben gisicem isteyince gelicem diye bişey olamaz annesi onun çocuğunu düşünmüyor o hala annem de annem diye tutturuyor kısa bi süre tatile gitse anne annesi idare eder ama bu şekilde gidip belli sure sonra geri gelse ben de olsam asla kabul etmezdim
Daha önce konu açmıştım .
6 yaşında anasınıfı na giden bir oğlum var.valide bende kalıyor ve bakıyor diye.
Eşime demiş okul kapanınca ben oğluma gidicem.Temelli gidecek
Gelsin kayınvaliden baksın.
Annem psikolojik tedavi görüyor.kesinlikle bakamaz ve eşimle de araları açılır.
Kayınvalide gideceğini benden başka herkese söyledi.bana ısrarla söylemiyor.
Dün ev görmesi için arkadaşlarım geldi.biraz yalnız bıraktım mutfak fln işim vardı.
5 dk içinde onlara da anlatmış yazın gidicem diye....
Neyse dedim eşime gitsin.zaten eşimde,annem yalvarmamızı bekliyor gitme diye,şuan ona mecburuz ya biliyor bunu dedi....
1 e gidecek oğlum.yarım gün de bakıcı ayarlama kararı aldık.zar zor zorlanacağız ama başka çare yok.
Kredi mutfak faturalar bakıcı ayda 1 2 de dışarda yemek maaştan geriye bişey kalmayacak.ikimizin.güvenilir birini bulma konusu zaten üzüyor beni neyse...
Ama tamam dedim gitsin....
Ama eşim diyor ki annrm gelinlerle anlaşamaz,kardeşim evlenicek ordada anlaşamaz.ağzı durmaz gene geri bize gelir....
İşte bu noktada çıldırdım.
Ben anneni kovmuyorum.gitmesini ben istemiyorum o beni beğenmiyor.
Ben zor şartlarda kalıcam o keyfine gidecek.
Canı istedi yapamadı geri gelicek...
Kabul etmem dedim.anca misafir gelir temelli gelemez dedim.
O benim annem atamam gelirse kabul ederim gene diyor.bu konuda anlaşamıyoruz
Kadın beni beğenmez eleştirir
Ailemi eleştirir
Yaptığım işi beğenmez
Yemeği beğenmez.
Seni basamak olarak kullandı.kardeşin boşanmadan evine annesini almadı
Şimdi gelin yok koşarak gidiyor dedim.
Gerekirse işten çıkarım ek iş yaparsın naparsan yap dedim.
Eşim bana çok soğuk.gece sarılmadı
Sabah öpmeden işe gitti.bu konuyu aşamıyoruz.ben haklıyım biliyor.ama yinede beni ez/d/iriyor.
Annesi hayatımın sonuna kadar gitmese bişey demem.ama keyfine göre minicik cocuğumu bırakıp giderse işte orda kızarım....
Annem o benim diyor.tamam annen de
O evladım da evladım diyor mu acabaej iş yapsın banane ödesin geçinsin.sen çalışmasanda olur kafasında bir kadın.
Şuanda hem ağlıyor hem yazıyor
Hemde kahvaltı hazırlıyorum kaynanam da evde ya softa hazırlıycam.
Kimse beni anlamıyor.
Yargılama yapacak arkadaşlar yazmasın.
Kimse yaşamadan bilemez.
Ben şimdi ne yapayım
Nasıl davranayim.
Benim iyi niyetli eşim.bukadarı da fazla.olan bana oluyor hep...aynı şeyi kaynım içindw yapmıştı.bizde kalsım yazıl diyordu 31 yaşında adama.kabul etmedim.ev aldılar o sorun bitti.şimdi de bu...
Tek aramızı açan sorun bu....
Şeytan diyor çık işten ama bunu da yapamam
Çok zorlanırız.valide ile mi konuşayım ne yapayım.kal değilde
Gidersen ancak misafir gibi gelirsin gibi gibi mi...
İçimi döktüm.beni anlayan vardır umarım.
Çabuk yazdım hali ile karılık yazdım.
Hanımefendi bunun çok öncesi var.
Bundan 2.5 yıl önce
Pattt diye geldi bize yerleşti
Niye çünkü oğlu evine almadı
Hiç sormadan etmeden
Oturduğum evden taşınmak zorunda kaldım
Oğlumu çok güzel bir okula vermiştim.tam gün dü...
Almak zorunda kaldım
Başka semte taşındık çünkü
Ne borcu ne de çocuğumu ona güvenerek yapmadım
Ondan bir kuruş talep etmedim
Asla da etmem...
Kaynıma çok yüklü bir miktar para verdi(asla karışmam haddim değil )
Ama istedimki manevi olarak yanımda olsun....
Beni zor günümde bırakıp giderse
Ben 2.5 seneki olayı tekrar istemem.
Ayrıca ben kayınvalidemi sevmiyorum demedim
İyi kötü alıştım.
O bizi istemiyor dedim.
Lütfen objektif bakın....
Bakin basta su konuyu bir acikliga kavusturalim, evli yetiskin bir kadinla erkek cocuk yapma karari alir vede yaparlarsa o cocugun tum sorumlulugunu almakla mukellefler. Kimse annesine teyzesine kv side guvenerek cocuk yapamaz, bu annenizde olsa kardesinizde kv denizde kendi duzenini bozup sizin evinize yerlesip hayatinin artik sakin ve huzurlu gecmesi gereken bir durumda cocugunuza sirf bu aile baglari yuzunden bakmak zorunda degildir.
Basta kv denizi eve bakici olarak almakla hata etmissiniz illaki sorun cikacagi belli, kac yildir bakiyor kv deniz cocugunuza, cocuk buyumus artik bebekte degil okula baslayacakmis bence daha fazlasini beklemezni bencillik olur.
Ha kv denizin hem evinizde kalip cocugunuza bakmanizi istiyorsunuz hemde sizle iyi gecinip sizi sevmesini hem kv yi sevmiyorsunuz ama hemde sizde kalsin cocuga baksin istiyorsunuz. Hayatta herseyi elde edemeyeceginizi bilmelisiniz.
Insanlar neden bu kadar para endeksli anlamiyorum cocuga bakici bakarsa+ayda iki kere disarda yemek yersek+ masraflar= geciniyorsunuz ama para biriktiremiyorsunuz !!!??? Bu mu yani tek sorununuz, 1-2 sene cocugunuz icin esktra masraflarinizdan vazgecin ne var !!? Siz hesabi yapmissiniz yani yeterki para biriktirelimde kv gerekirse evde kalsin birbirimizden nefret edelim sorun degil.
Bakin bana kalirsa surda sunlari yazmak yerine kv artik cocuguma bakmayackmis esimle cok endiseliyiz guvenilir bir bakici nasil bulacagiz deseydiniz eminim elestiri almayacaktiniz ama su yazdiklariniz cocugunuzun iyiligi disinda cok baska kaygilar tasiyor.
tamam iste bu da cok guzel bir koz olsun birdaha da gelmesine izin vermezsiniz, madem ilkinde kafasina gore cikti geldi hayatinizi duzeninizi bozdu ve simdi yine keyfine gore 2. kere hayatinizi duzeninizi bozuyor gerekirse kocanizla savasin ama birdaha o kadini evinize almayin. Bu yasananlarda bunun bahanesi olsun.
Benim eşim
benden boşanma pahasına dahi olsa annesini eve alır.bnm ne önemim var.nasılsa fazla bişey demem.
Onu bilemezsiniz hele bir o zaman gelsin gorursunuz anasi icin bosanacaksada kendi bilir..
Haklı oldugumu bildiği halde ben vicdansız mışım
annesini atmasını istiyormuşum gibi davranıyor.
ve bu beni çok üzüyor.
Valla tatlim senin isteyip istememen onemli degil. O istiyorsa gelir oturur bosu bosuna kanser etme kendini. Eskiden de geldi oturdu diyosun iste.. sultanin cani ne isterse o olur.Canım ne maddi ne manevi tabiki onlara güvenip yapmadık çocukları.
Ama insan üzülüyor.
Zaten 4 yaşına kadar kendim baktım.
Mecbur bunlar bize diye düşünüyor sanırım.
Ama tekrardan gelirse istemiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?