- 2 Eylül 2018
- 110
- 43
- 98
- 28
- Konu Sahibi Filiz busra
-
Alttaki kuruma üsteki negatif maalesefMerhaba arkadaşlar bu kez kendim için bir konu açıyorum bu ay yumurta çatlatmadan iki gün önce ve üç gün önce ilişkim oldu ikisindede son dakika prezervatif taktı eşim o ikinci çocuk için acele etmek istemediğini söylüyor bense çok istiyorum O yüzden süreci uzatabildiğim kadar uzatıyorum ve geç prezer. Taktırıyorum o an
Bu ay yumurta çatlatmamı İlk defa bu kadar net hissettim Sık idrara çıkma ve uyku hali var idrar için Üşüttüm diye düşünüyordum Ama Şüphelendim adete 7 gün varken alttaki testi yaptım 5 dakika bekledim baktım bir şey yok çantaya attım Bir iki saat sonra net bir çizgi gördüm bu gece adete 5 gün kala tekrar test yaptım (artımet) 10 dakika içinde çok silik bir çizgi görüyorum siz ne düşünüyorsunuz var gibi duruyormu ?
Teşekkür ederim bir umut diyorum maalesefAlttaki kuruma üsteki negatif maalesef
Üzülme canım hayırlısı ile güzel haber alırsın inşallahTeşekkür ederim bir umut diyorum maalesef
Ay inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah isteyen herkese nasip etsinÜzülme canım hayırlısı ile güzel haber alırsın inşallah
Üstteki testte çok silik ikinci çizgi gördüm ben vallaMerhaba arkadaşlar bu kez kendim için bir konu açıyorum bu ay yumurta çatlatmadan iki gün önce ve üç gün önce ilişkim oldu ikisindede son dakika prezervatif taktı eşim o ikinci çocuk için acele etmek istemediğini söylüyor bense çok istiyorum O yüzden süreci uzatabildiğim kadar uzatıyorum ve geç prezer. Taktırıyorum o an
Bu ay yumurta çatlatmamı İlk defa bu kadar net hissettim Sık idrara çıkma ve uyku hali var idrar için Üşüttüm diye düşünüyordum Ama Şüphelendim adete 7 gün varken alttaki testi yaptım 5 dakika bekledim baktım bir şey yok çantaya attım Bir iki saat sonra net bir çizgi gördüm bu gece adete 5 gün kala tekrar test yaptım (artımet) 10 dakika içinde çok silik bir çizgi görüyorum siz ne düşünüyorsunuz var gibi duruyormu ?
Ben de gördüm onu o yüzden hemen buraya attım daha yeni bugün yaptım adetime beş gün var her ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmadan duramıyorumdaÜstteki testte çok silik ikinci çizgi gördüm ben vallaikinci resimde özellikle
Bence 2 gün sonra tekrarlayın testinizi. Yine silik çizgi çıkarsa bi sonraki gün kan verin. Varsa çıkar. Gönlünüzce olsun inşallahBen de gördüm onu o yüzden hemen buraya attım daha yeni bugün yaptım adetime beş gün var her ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmadan duramıyorumda
Ay inşallah ya çok teşekkür ederim :)Yanlış yönlendirmek istemem ama bende gördüm üstteki testte çok çok silik çizgi umarım gönlünüze göre olur
İnşallahBence 2 gün sonra tekrarlayın testinizi. Yine silik çizgi çıkarsa bi sonraki gün kan verin. Varsa çıkar. Gönlünüzce olsun inşallah
2 gün sonra yine yap bakalım. Bizimle de paylaşİnşallahBen de öyle düşünüyorum 2 gün sonra adete üç kalmış olacak
üzmek istemem ama malesef yok sadece senin istemenle olmaz ki eşini ikna et korunma yumurtlama gunlerini değerlendir rabbim gönlüne göre versin insallahMerhaba arkadaşlar bu kez kendim için bir konu açıyorum bu ay yumurta çatlatmadan iki gün önce ve üç gün önce ilişkim oldu ikisindede son dakika prezervatif taktı eşim o ikinci çocuk için acele etmek istemediğini söylüyor bense çok istiyorum O yüzden süreci uzatabildiğim kadar uzatıyorum ve geç prezer. Taktırıyorum o an
Tamamdır yazacağım inşallah :)2 gün sonra yine yap bakalım. Bizimle de paylaş
Biliyorum maalesef ki düşünmediğini söylüyor şuan o yüzen bir umut oluyorum Allah hepimizin gönlüne göre versinüzmek istemem ama malesef yok sadece senin istemenle olmaz ki eşini ikna et korunma yumurtlama gunlerini değerlendir rabbim gönlüne göre versin insallah
Birkaç gün sonra artımed ile tekrar dene istersenAy inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah isteyen herkese nasip etsin
Başka bi marka testle deneyin bi de daha hassas olanları var bu marka testte bende bi saat sonra falan tam süreyi hatırlamıyorum net bi pozitif görmüştüm ve yalancı pozitiftiMerhaba arkadaşlar bu kez kendim için bir konu açıyorum bu ay yumurta çatlatmadan iki gün önce ve üç gün önce ilişkim oldu ikisindede son dakika prezervatif taktı eşim o ikinci çocuk için acele etmek istemediğini söylüyor bense çok istiyorum O yüzden süreci uzatabildiğim kadar uzatıyorum ve geç prezer. Taktırıyorum o an
Evet adet öncesi inşallah bir kez daha yapacağım :)Birkaç gün sonra artımed ile tekrar dene istersen
Doğrudur bende hassas testlerden olan bir markayla aynı sorunu yaşamıştım bir kaç gün sonra başka bir markayla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederimBaşka bi marka testle deneyin bi de daha hassas olanları var bu marka testte bende bi saat sonra falan tam süreyi hatırlamıyorum net bi pozitif görmüştüm ve yalancı pozitiftiGönlünüze göre olsun inşallah
İnşallah istediğin sonucu görürsünEvet adet öncesi inşallah bir kez daha yapacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?