Bu konuyuda kendim için açayım :))(kuruma cizgisi regle 5 gün kala)

Filiz busra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
110
43
98
28
Merhaba arkadaşlar bu kez kendim için bir konu açıyorum bu ay yumurta çatlatmadan iki gün önce ve üç gün önce ilişkim oldu ikisindede son dakika prezervatif taktı eşim o ikinci çocuk için acele etmek istemediğini söylüyor bense çok istiyorum O yüzden süreci uzatabildiğim kadar uzatıyorum ve geç prezer. Taktırıyorum o an
Bu ay yumurta çatlatmamı İlk defa bu kadar net hissettim Sık idrara çıkma ve uyku hali var idrar için Üşüttüm diye düşünüyordum Ama Şüphelendim adete 7 gün varken alttaki testi yaptım 5 dakika bekledim baktım bir şey yok çantaya attım Bir iki saat sonra net bir çizgi gördüm bu gece adete 5 gün kala tekrar test yaptım (artımet) 10 dakika içinde çok silik bir çizgi görüyorum siz ne düşünüyorsunuz var gibi duruyormu ?

Eklentiler

• C7348BF8-F2CD-4746-917F-B480A5E1A188.webp
    19 KB · Görüntüleme: 481
  • D7CE79B7-3E93-4BE0-9BC3-D366A898AF92.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 465
Alttaki kuruma üsteki negatif maalesef

Üstteki testte çok silik ikinci çizgi gördüm ben valla ikinci resimde özellikle

Yanlış yönlendirmek istemem ama bende gördüm üstteki testte çok çok silik çizgi umarım gönlünüze göre olur

Ben de gördüm onu o yüzden hemen buraya attım daha yeni bugün yaptım adetime beş gün var her ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmadan duramıyorumda
Bence 2 gün sonra tekrarlayın testinizi. Yine silik çizgi çıkarsa bi sonraki gün kan verin. Varsa çıkar. Gönlünüzce olsun inşallah

üzmek istemem ama malesef yok sadece senin istemenle olmaz ki eşini ikna et korunma yumurtlama gunlerini değerlendir rabbim gönlüne göre versin insallah

Başka bi marka testle deneyin bi de daha hassas olanları var bu marka testte bende bi saat sonra falan tam süreyi hatırlamıyorum net bi pozitif görmüştüm ve yalancı pozitifti Gönlünüze göre olsun inşallah

Başka bi marka testle deneyin bi de daha hassas olanları var bu marka testte bende bi saat sonra falan tam süreyi hatırlamıyorum net bi pozitif görmüştüm ve yalancı pozitifti Gönlünüze göre olsun inşallah
Doğrudur bende hassas testlerden olan bir markayla aynı sorunu yaşamıştım bir kaç gün sonra başka bir markayla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…