Bu konuyuda kendim için açayım :))(kuruma cizgisi regle 5 gün kala)

Hangisini hatırlıyorsun acaba? bilemedim tam. Temmuzda vardı bi bebek. Düşük yaptım onu. Sonra ekimde yeni bi gebelik öğrendim. O da dış gebelik oldu maalesef
Aaa niye öyle oldu , demekki normal yolla gebe kalabiliyorsun. Düşügun ve dis gebeligin sorununu biliyo musun arastirdin mi doktora gittin mi ilac filan kullandin mi

Kızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-18-13-22-31-462_com.miui.gallery.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 58
Üsttekinde de hafif bir çizgi var ama bu genelde normalde negatifken bile beyan 2.90 dfelan olduğu için başıma gelir belki seninde öyledir iki gün sonra bir daha yap koyulasiyor mu gorursun

Üsttekinde de hafif bir çizgi var ama bu genelde normalde negatifken bile beyan 2.90 dfelan olduğu için başıma gelir belki seninde öyledir iki gün sonra bir daha yap koyulasiyor mu gorursun
Doğrudur bende ümitli değilim ama belki diyorum :) Perşembe sabah yaptım hayali bir silik çizgi daha gördüm bakalım olmazsam adet döneminin geçmesini bekleyip kan vermeye gideceğim

Doktora gittim ama pek önemsemediler. İlaç falan da kullanmıyorum o yüzden
Burda bi yazıya denk geldim kadin hep düşük yapmis sonuc bulunmamis bisey yok demisler meger gebe kaldigini ogrenir ogrenmez igne olmasi gerekiyormus bide coraspin kullanmasi gerekiyomus tutmasi icin. O yüzden 1 doktorla kalma bence

Burda bi yazıya denk geldim kadin hep düşük yapmis sonuc bulunmamis bisey yok demisler meger gebe kaldigini ogrenir ogrenmez igne olmasi gerekiyormus bide coraspin kullanmasi gerekiyomus tutmasi icin. O yüzden 1 doktorla kalma bence
Kan pıhtılaşması sorunu işte o. Onun testini yaptırmam gerekiyor. Pazartesi bi söyleyeceğim doktora bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…