- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
- Konu Sahibi Filiz busra
-
Yeniden test yaptın mı acaba? Merak ettimDoğrudur bende hassas testlerden olan bir markayla aynı sorunu yaşamıştım bir kaç gün sonra başka bir markayla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim
Merhaba bu sabah 5 de tekrar yaptım 5 dk içinde çok silik bir çizgi gördüm ama aynı marka test ile yaptım elimde artimed vardı acaba kendi altındaki cizgi mi bilemiyorum adetin geçirmesini bekleyeceğim artıkYeniden test yaptın mı acaba? Merak ettim
Onun resmi var mı acaba?Merhaba bu sabah 5 de tekrar yaptım 5 dk içinde çok silik bir çizgi gördüm ama aynı marka test ile yaptım elimde artimed vardı acaba kendi altındaki cizgi mi bilemiyorum adetin geçirmesini bekleyeceğim artık
Kuzu sen naptın, sende bebis vardi dimi yanlis mi hatırlıyorumOnun resmi var mı acaba?
Yok hayır çekmedim ya çöpe attım eğer hasta olmazsam yarın akşam bir test daha yapacağımOnun resmi var mı acaba?
Var gözüküyor silik çizgiBenim testime de bakar mısınız lütfen hayal mi görüyorum doğru mu görüyorum bilemedim
Ayy gerçekten mi artık kafayı yiyorum sanmıştım hayali cizgi aramaktanVar gözüküyor silik çizgi
Bende kendim için aynısı düşünüyorumAyy gerçekten mi artık kafayı yiyorum sanmıştım hayali cizgi aramaktan
Uygulamaya göre 6 gün varBende kendim için aynısı düşünüyorumreglinize kaç gün var acaba silik çizgi çıktı ?
Bende kızımı 5 gün önce öğrenmiştim inşallah bu ay gönlünüzce olurUygulamaya göre 6 gün var
İnşallah oğlumu da 1 hafta kala öğrenmiştimBende kızımı 5 gün önce öğrenmiştim inşallah bu ay gönlünüzce olur
Bu testlere fazla güvenmeyin yanıltabiliyor. Kaset testler daha iyi sonuç veriyor. Bnimde böyle çıkmıştı ama kan negatiftiBenim testime de bakar mısınız lütfen hayal mi görüyorum doğru mu görüyorum bilemedim
Aynı testten çok kullandım set almıştım hiçbirinde 24 saat sonra bile böyle çıkmamıştı. O yüzden sormak istedimBu testlere fazla güvenmeyin yanıltabiliyor. Kaset testler daha iyi sonuç veriyor. Bnimde böyle çıkmıştı ama kan negatifti
Üzmek istemem ama bu testleri onlarca yapmış biri olarak kuruma çizgisi
Ben yorumumu size değil konu sahibine yapmıştım ama sizin testte negatif maalesef.Yok üzülmem niye üzüleyim 1. Yi veren Allah nasipse 2. Yi de verir sadece böyle görünce sormak istedim.
Haklısınız ya isteyince insan kuruntu yapacak bir çok şey bulabiliyor benim gibi artık görmek istediğim için gördüğümü düşünüyorum ikinci çizgiyiÜzmek istemem ama bu testleri onlarca yapmış biri olarak kuruma çizgisi
Güzel haberinizi inşallah bende bekliyorum haber verirsiniz :)İnşallah oğlumu da 1 hafta kala öğrenmiştim
Ben yorumumu size değil konu sahibine yapmıştım ama sizin testte negatif maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?