Anneciğimi 57 yaşında koah hastalığından toprağa verdim... tek sorun sigaraydı maalesef, iki ay içinde terketti bizi... annem de çok içerdi çok yalvardık biraktiramadik, Allah babacığına uzun ömür versin umarım bırakır da kendine ve size bu kötülüğü yapmaktan vazgeçer... iyi şeyler yazamadım sana kusuruma bakma, yine de yazmak istedim seni çok iyi anladığımı...babama inanilmaz asiri derecede düskünüm..evliyim.ayni sehirde olmamiza ragmen evimde vakit gecirirrken bile aklima geldiginden gozlerim dolar...ona bise olucagi korkusundan hüngür hüngür ağlarim cogu zaman...kendisi 57 yasinda cok.sigara iciyor...taa eskilerden beri...okadar diyoruz birak diye yapamiyo...birkere birakti 1 hafta zor durdu baktik fazlasiyla icmeye basladi...simdide birak.deyince kiziuor.hemen konuyu degistiriyor..öksürügü falan tutunca ben gizli gizli agliyorum.ya cigerinde kotu hastalik varda diye...rabbim.o hastalikla mucadele.eden herkeze sifa versin...en korktugum.hastalik....yuregim daysnmaz onu o hallerde gormeye diye kendimden korkuyorum..sigara icip o hastaliga yakalanmayan varmi acabs...biraktirmaya calisamaiyoruz kiziyo direk sinirleniyo...ben mesela bigun cok.mutlu uyaniyorum hevesle is guc yapasim.gezesim.geliyor icim kayniyor ama birden babacimin suan bile.sigara ictigi allah korusun hastaliga yakalanacagi ve ona bise olacagi dusuncesi geliyor ve gidip yatiyorum herseyi birakip agliyorum...suan onlardayim.o uyuyor kapisinin yanindan gecerken dinliyorum.oksuruyomu diye...dua ediyorum...beni tek rahatlatan dua..sigarayi 25 seneden fazla dir iciyor bu saatten sonra biraksa o hastaligik riski ortadan kalkiyormi...bunca ictikleri yanina kar kalirmilutfen bana yardim.edin.biseyler deyin konusalim cok ihgoyacim.var sizlere ..ve kk bacilarim.iykki varsiniz...sizr icimi.dokmek gercekten terapi gibi...ayni yasanmisliklari okumak.falan....
canim sen de var he...peki sen neler yapiyosun bu durumda ...neler hissediyorsun nasil yeniyorsun o anki o berbat psikolojiyiBabamı kaybetmek korkusu bende de fazlasıyla var...ara ara aynı şeyleri hissediyorum...Rabbim başımızdan eksik etmesin,uzun ömürler versin..
of of of allah rahmet eglesinn...koah dan da cok korkuyorum ama nedense kanser den daha da korkuyorum.bilmiyorum...Anneciğimi 57 yaşında koah hastalığından toprağa verdim... tek sorun sigaraydı maalesef, iki ay içinde terketti bizi... annem de çok içerdi çok yalvardık biraktiramadik, Allah babacığına uzun ömür versin umarım bırakır da kendine ve size bu kötülüğü yapmaktan vazgeçer... iyi şeyler yazamadım sana kusuruma bakma, yine de yazmak istedim seni çok iyi anladığımı...
Koah da kanserden geri kalmıyor maalesefof of of allah rahmet eglesinn...koah dan da cok korkuyorum ama nedense kanser den daha da korkuyorum.bilmiyorum...
sanirim.babani sevmiyorsun canimBabanızı ne çok seviyorsunuz. Aslında bu dediğime mana veremeyeceksiniz belki ama, babanızı bu denli sevdiğiniz için çok şanslısınız :)
Off berbat bi durum..ağlamaktan içim dışıma çıkıyor...o an neredeysem atlayıp babamın yanına gidiyorum...mümkünse tüm günü onunla geçiriyorum...canim sen de var he...peki sen neler yapiyosun bu durumda ...neler hissediyorsun nasil yeniyorsun o anki o berbat psikolojiyi
oylemi canimm sanki icimde bir umut oldu...ah gozumun nuru biraksa da oyle yese yogurdu daha da etkili olur....bu saatte evladinin cigeri yaniyor bak melegim.benim cok.agliyorum.suandaGunde bır kase yogurt sogaranın o gınluk butun zararını temızlıyormusdızenlı yogurt yedır Allah gecınden versın babalarımıza analarımıza
of of diyorum o ruyalar allahimm kac kere hickirarak uyandim...isin kotusu ben allah kahretsinki sevgimi babama burda yazdigim.ki gosteremiyorum..yuzunu.opmeyeli yil.olduOff berbat bi durum..ağlamaktan içim dışıma çıkıyor...o an neredeysem atlayıp babamın yanına gidiyorum...mümkünse tüm günü onunla geçiriyorum...
Çoğu gece rüyamda babamın öldüğünü görürüm ve kendi ağlama sesime uyanırım
sanirim.babani sevmiyorsun canimbilemiyorum demekki baban tam.babslik yapmadi mi .....ben kendimi dunyanun en sanslii hissediyorum.babam.gibi babaya sahip.oldugum.icin....ah cigerim benim
kardesimin esinin babasi koah hastasi...bi ara cok kotuydu yarina cikmaz deniyordu...ve o galde sigara iciyordu...sonra bi ilac sayesinde birakmis nefret ediyo suanda ve yuruyemeyen adam gecende annemelre oturmaya geldi gayet saglikli duruyomus canim..koah tan korkum.oyle gecti...ama ondan olen akrabamfa varKoah da kanserden geri kalmıyor maalesef
Babacım 79 yaşında ve hiçbir sağlık problemi yok çok şükür...eskiden çok sigara içerdi belki 3 paket...10 sene önce ağır bi gripten hastanede yattı...dr eniştemin arkadaşıydı...sağlam korkuttu babamı...sigarayı bırakman şart diye...o gün bıraktı...ama ciğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok çok şükür...oylemi canimm sanki icimde bir umut oldu...ah gozumun nuru biraksa da oyle yese yogurdu daha da etkili olur....bu saatte evladinin cigeri yaniyor bak melegim.benim cok.agliyorum.suanda
Kimsenin kaderi bir olmuyor.... allah kimseyi sevdikleriyle sınamasınkardesimin esinin babasi koah hastasi...bi ara cok kotuydu yarina cikmaz deniyordu...ve o galde sigara iciyordu...sonra bi ilac sayesinde birakmis nefret ediyo suanda ve yuruyemeyen adam gecende annemelre oturmaya geldi gayet saglikli duruyomus canim..koah tan korkum.oyle gecti...ama ondan olen akrabamfa varof allahim.
Deme yaaof of diyorum o ruyalar allahimm kac kere hickirarak uyandim...isin kotusu ben allah kahretsinki sevgimi babama burda yazdigim.ki gosteremiyorum..yuzunu.opmeyeli yil.oldubuna da ayri bi uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?