- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Benim babam koah sigarada içiyo maşallah gayet iyi durumda ilaç kullanıyo sadece. Onun disinda hastalıktan önce nasılsa aynı hayatına devam ediyor. Yani yanlış anlamayın ama babanızı kaybetseniz Allah korusun bi kere ölürsünüz böyle hergün ölüyosunuz Allah uzun ömür versin babanız sağlıklıyken siz üzüntüden hasta olacaksınız. Olmamış belkide hiç olmayacak şeyler için üzülmeyin(telden yazdım yanlış bi şey varsa k.bakmayın).of of of allah rahmet eglesinn...koah dan da cok korkuyorum ama nedense kanser den daha da korkuyorum.bilmiyorum...
Canım benimde babam koah hastası.babama 15 sene önce doktor koah başlangıcı demişti.ama babam sigaraya devam etti.4 sene önce bir grip ile beraber koah atağı geçirdi.solunum yetmezliğine bile girdi...işte koah la ozaman tanıştık ailece.çok zor günler geçirdik.babama çok düşkünüm tıpkı senin gibi..babam 4 sene önce sigarayı hemen bıraktı.4 senedir kışları kötü oluyor baya.bi üşütse hastaneye yatıyor.onun dışında evde oksijen makinesi var ara ara kullanmak zorunda..oksijen seviyesi düşüyor.çok zatıfladı babam.çok şüküt kendi işini kendi görüyor ama bi hafif nezle olsa nefes alamıyor.babanız sigarayı bıraksın..sanada tavsiyem sürekli babam hasta olur die düşünme.ben çok düşündüm zamanında kendine zarar verirsin.ruh sağlığın bozulur.babalarımızı Aşlah sağlıklı ömür versin.ama başına gelince öyle bir dayanıyorsunki...babama inanilmaz asiri derecede düskünüm..evliyim.ayni sehirde olmamiza ragmen evimde vakit gecirirrken bile aklima geldiginden gozlerim dolar...ona bise olucagi korkusundan hüngür hüngür ağlarim cogu zaman...kendisi 57 yasinda cok.sigara iciyor...taa eskilerden beri...okadar diyoruz birak diye yapamiyo...birkere birakti 1 hafta zor durdu baktik fazlasiyla icmeye basladi...simdide birak.deyince kiziuor.hemen konuyu degistiriyor..öksürügü falan tutunca ben gizli gizli agliyorum.ya cigerinde kotu hastalik varda diye...rabbim.o hastalikla mucadele.eden herkeze sifa versin...en korktugum.hastalik....yuregim daysnmaz onu o hallerde gormeye diye kendimden korkuyorum..sigara icip o hastaliga yakalanmayan varmi acabs...biraktirmaya calisamaiyoruz kiziyo direk sinirleniyo...ben mesela bigun cok.mutlu uyaniyorum hevesle is guc yapasim.gezesim.geliyor icim kayniyor ama birden babacimin suan bile.sigara ictigi allah korusun hastaliga yakalanacagi ve ona bise olacagi dusuncesi geliyor ve gidip yatiyorum herseyi birakip agliyorum...suan onlardayim.o uyuyor kapisinin yanindan gecerken dinliyorum.oksuruyomu diye...dua ediyorum...beni tek rahatlatan dua..sigarayi 25 seneden fazla dir iciyor bu saatten sonra biraksa o hastaligik riski ortadan kalkiyormi...bunca ictikleri yanina kar kalirmilutfen bana yardim.edin.biseyler deyin konusalim cok ihgoyacim.var sizlere ..ve kk bacilarim.iykki varsiniz...sizr icimi.dokmek gercekten terapi gibi...ayni yasanmisliklari okumak.falan....
Bana da ama sormaya korktum. Kendimde anormallik aramaya başladım yorumları da okuyuncabi tek bana mı biraz abartı geldi bu haliniz acaba?
Bana da ama sormaya korktum. Kendimde anormallik aramaya başladım yorumları da okuyunca
Bana da ama sormaya korktum. Kendimde anormallik aramaya başladım yorumları da okuyunca
Normal olan sensin merak etme .
Normal olan sensin meraklanma.Bana da ama sormaya korktum. Kendimde anormallik aramaya başladım yorumları da okuyunca
tamam seversin, hastaysa ölümünden korkarsın okey de evde durup dururken aklına gelmesi ve gözlerinin dolması... ilginç. bazı insanlar hayatı arabesk film tadında yaşıyor sanırım. biraz güçlü olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?