- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 18
- 31
- Konu Sahibi Lotuss9335
-
Allah yardımcınız olsun. Bedir sizenefes aldırmayan?Günaydın hepinize zor donemlerden geçiyorum ve artık çok yiprandigimin kaldıramayacağı min farkına vardım çocuklarımla sığınma evine yerleşmeye karar verdim çünkü aileme bir çok kez gittim ve bir faydasini goremeidm yine dönüp aynı yere geldim bazılarına kolay gelebilir ama bana gelmedi şuan eşimle 2. Kez evlendik Şubat ayında a tam bir zindan yani anlatmaya başlasam sayfalar yetmez sabır taşım çatladı artık insan olduğumu bir birey olduğumu unuttum sürekli artık duygusal yemelere yöneliyorum ben çocuklarımla bir hayat istiyorum öyle yuksek değil fazla değil sadece çocuklarıma her konuda elimdne geldigince yetmek istiyorum nefes almak istiyorum artık yasadigimin farkına varmak istiyorum ama bu evden çıkmaya korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor cesaretimi toplamam için nolur bama yardım edin Allah rızası için yoksa kafayı yiyeceğim şuan ağlamaktan yazamıyorum bile sorulariniza ayrı ayrı cevap vereceğim şuan sasece kabaca üstünden yazdım hanımlar
Şimdi sığınma evine gitmek istiyorsunuz değil mi doğru anladımGünaydın hepinize zor donemlerden geçiyorum ve artık çok yiprandigimin kaldıramayacağı min farkına vardım çocuklarımla sığınma evine yerleşmeye karar verdim çünkü aileme bir çok kez gittim ve bir faydasini goremeidm yine dönüp aynı yere geldim bazılarına kolay gelebilir ama bana gelmedi şuan eşimle 2. Kez evlendik Şubat ayında a tam bir zindan yani anlatmaya başlasam sayfalar yetmez sabır taşım çatladı artık insan olduğumu bir birey olduğumu unuttum sürekli artık duygusal yemelere yöneliyorum ben çocuklarımla bir hayat istiyorum öyle yuksek değil fazla değil sadece çocuklarıma her konuda elimdne geldigince yetmek istiyorum nefes almak istiyorum artık yasadigimin farkına varmak istiyorum ama bu evden çıkmaya korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor cesaretimi toplamam için nolur bama yardım edin Allah rızası için yoksa kafayı yiyeceğim şuan ağlamaktan yazamıyorum bile sorulariniza ayrı ayrı cevap vereceğim şuan sasece kabaca üstünden yazdım hanımlar
Çocuklarım dan ayriydim ben ve onlara dayanamadım ailem desen sahip çıkan kimse olmadı ondan dolayı çaresizliktenhazır kurtulmuşken niye bir daha evlendiniz?
Şuan çalışmıyorum ama elimden her iş gelir çalışma konusunda pasif degilimBelliki piskolojik olarak çok yipranmişsiniz;( Çalişiyormusunuz?
O konu apayrı rica etsem o konuya girmeden öyle bişey yok zaten şuan lütfen sadece bu konu için bana yardımcı olur musunuzKonu sahibi böyle bi konu açmışsınız ama bi yandan da hamile kalmaya çalışıyorsunuz? Bu ne perhiz?
EvetŞimdi sığınma evine gitmek istiyorsunuz değil mi doğru anladım
Niye apayrı olsun ?O konu apayrı rica etsem o konuya girmeden öyle bişey yok zaten şuan lütfen sadece bu konu için bana yardımcı olur musunuz
Çocuklarım dan ayriydim ben ve onlara dayanamadım ailem desen sahip çıkan kimse olmadı ondan dolayı çaresizlikten
Noop kadın 4. ye hamile kalmak için ovülasyon takip ediyi bacım dur hele ortalık fena karışıkkeşke çalışıp toparlayınca alsaydınız yanınıza.
şimdi bir sürü zaman kaybetmiş oldunuz tekrar başa sarmış olmuşsunuz.
aileniz çocukları kabul etmedi mi?
bir kere yapmışsınız bir daha yapabilirsiniz.
Annem çocuklarımla bıraktı gitti beni ozana. Tam pandemmi dönemiydi ve iş bulamadım evet başa döndüm ama bir çok şeyi anlayarak daha emin adımlar atarak başa döndüm sadece korkumu yenip cikmak istiyorum cocuklarimlakeşke çalışıp toparlayınca alsaydınız yanınıza.
şimdi bir sürü zaman kaybetmiş oldunuz tekrar başa sarmış olmuşsunuz.
aileniz çocukları kabul etmedi mi?
bir kere yapmışsınız bir daha yapabilirsiniz.
Tamam işte iyi degilsen neden ısrarla hamile kalmak istedin ?Zaten psikolojik olarak iyi değilim lütfen sadece yardım ci olmak isterseniz
Bir konu hakkında bu şekilde karistirmak çok mu hoşunuza gidiyor insanız hatalar yapabiliriz belki bsieyler düzelir diye saçma şeyler dusunmusumdur lütfen ya aziicik empati yapın ve sadece bu konumla ilgilenirmisiniz ilgilenemyip karistiracaksaniz lütfen yorumlarınız kendinize kalsinNoop kadın 3. ye hamile kalmak için ovülasyon takip ediyi bacım dur hele ortalık fena karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?