- 28 Nisan 2022
- 1.343
- 3.791
- 83
- Konu Sahibi Lotuss9335
-
Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun yaAy noop evden çıkmaya niyetlenen kadın 4'ü ister mi bacım ?
Kadın resmen kendi ayagıma daha nasıl iyi sıkabilir, yeni bir evlat sahibi daha olup nasıl acıma acı katabilirimin derdine düşmüş.
Ulan ben 2. cocugu dogurmaya korkarken bunlar nasıl kafalar anlamak güç, yemin ederim empati kurayım diyorum yok anam kuramıyorum da.,
Neresine empati kuralım ki ?
Annem babam ayrı annem geçen sefer de gittim sahip çıkmadıKadın sığınma evinde bir süre kalabiliyorsunuz diye biliyorum. Aile evine gitmek daha mantıklı bence.
Ama o konuya girmemişsiniz. Neden ailenizle kalmak istemiyorsunuz diğer seferde ne oldu?
Bir şekilde para biriktirmeniz gerekiyor çalışıp hem çocuklara bakmalı hem masrafları karşılayabilmelisiniz.
İşlerinizi düzene oturtuncaya kadar zor geçebilir ama sonra hayattan zevk almaya başlarsınız.
Densizliğe gerek yok.Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun ya
Boşanma niytiyle cikmaktan bahsediyorum
Annem babam ayrı annem geçen sefer de gittim sahip çıkmadı
Densizliğe gerek yok.
Sen yaşa ben niye yaşayayım.
Deli midir nedir ayol.
29 temmuzda dert yanmak için açtıgın konu 10 gün sonra hamile kalmaya evriliyorsa suç bizim mi ?
Söyleyince de beddua loading.
He oldu canım.
Yani bir duzen Kur'an'a kadar durmadı yanımdaSahip çıkmaktan kasıt?
Değilmi bostan yargı dağıtmak ve kapat dedikçe daha çok desmekKadının düşmanı yine kadın sayın Mezdekem napıcaksınız...
Led bir vele diştiri çalalım artık n'apalım.Kadının düşmanı yine kadın sayın Mezdekem napıcaksınız...
Evden git mi dedi yani?Yani bir duzen Kur'an'a kadar durmadı yanımda
Yahu neresini kapatalım kafanız mı güzel ?Değilmi bostan yargı dağıtmak ve kapat dedikçe daha çok desmek
Beddua edince dertlerinize çözüm oluyor mu ya da siz beddua ettiniz diye karşınızdaki insanın aynısını yaşayacağına nasıl inanıyorsunuz?Dilerim Allah'tan yasadiklarimin bin katını yasa bu kadar oradan konuşmak çok kolay ya senin için kimseye ah etmedim ama çok zorluyorsun ya
Allah'ımbsukurler olsun anlayan ve yanlisimi düzgün şekilde söyleyen çıktı birikim yani bi yol param var adece çocuklarımla bana siddet psikolojik hat safhadaSimdi 4..cocuk fikrini rafa kaldirdiniz heralde. Bu cok iyi bir baslangic. Cocuklar bizim evlilik yara bandimiz degil. Ve 3 cocuk ile iyi es ve baba olmayan 4. Ile de olmaz. Burda hemfikiriz degil mi? Maksat yargilamak degil, ama bir iki soru sormak isterim: herhangi bir birikiminiz var mi bir kenarda? Size siddet uyguluyor mu? Can güvenliginiz var mi?
Ozaman karşıdaki insan bir konuya takılıp konusmasinBeddua edince dertlerinize çözüm oluyor mu ya da siz beddua ettiniz diye karşınızdaki insanın aynısını yaşayacağına nasıl inanıyorsunuz?
Hadi anlayışla sorayım.Allah'ımbsukurler olsun anlayan ve yanlisimi düzgün şekilde söyleyen çıktı birikim yani bi yol param var adece çocuklarımla bana siddet psikolojik hat safhada
Ben senin kadın ezilirken artık tahammül edemeyişinden dolayı delirip veryansın etmenden razıyım hocam...Led bir vele diştiri çalalım artık n'apalım.
Bu kadar kafa yemelik durumda anca tırlatılıp oynanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?