• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KORKUMU NASIL YENECEGİM LUTFEN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin kadın ezilirken artık tahammül edemeyişinden dolayı delirip veryansın etmenden razıyım hocam...
Ya kendisinin çektigi dertten kendisi yüksünmüyorsa bana bok yemek düşer evet dogru ama sabilerin günahı ne ki böyle bir yuvaya bir çocuk daha planlanıyor ?
Yazık günah degil mi ?
Daha 3 tanesinin hakkından gelememişler.
Her rengi boyamışlar kalmış fıstıki yeşil misali.

Sana tavsiyem gir bi işe çalış
Adamdan boşanma ama korun gerekirse git tüplerini aldır
3 çocuklu bekar biriymişsin gibi o evde devam et hayatına
Bırak kocan da ne halt ederse etsin
Aynı evde farklı hayatlar yaşayın
Ama madem bu evdeyim 1 tane daha doğurayım kafasına girme
O zaman hiç çalışamazsın
Adam da nasılsa gitmiyor çalışmıyor da diyip iyice tepene biner senin
Yapabileceğin tek şey bu
Sen o evden çıksan bile geri dönersin az çok anladım
Çocuklarına ada kendini
3 kafi
Yeni macera arama o zaman buraya açtığın konularda sert yorumlara çıt bile demeye hakkın olmaz.

Boşanma niytiyle cikmaktan bahsediyorum
Sen boşanmak niyetiyle evden çıkmadan önce bir psikolog bul kendine! Mutsuz bir evliliğe durup durup çocuk yapmak o evliliği kurtarmadığı gibi çocuklarında hayatını karartır. Allah senin gibilere akıl fikir versin :dua::dua: :dua: :dua: :dua:

Arkadaşlar gerçekten acımasizca yargiliyorsunuz.
Keske neden hamile kalmak istediğini bir sorsaydiniz. Ve bu dusuncesinin nerden bakarsak bakalım çoook buyuk bir yanlis olduğunu guzel dille anlatabilseydiniz. Keşke boyle bir millet olabilseydik hersey çok daha guzel olurdu. Mental sagligi yerinde olsaydi zaten bosandigi adamla 2. Evliligi yapmazdi.
Bazi insanlar yanlış üstüne yanlış yapar, bir onceki yaptigi hata bir sonraki hareketinde-kararinda daha büyük hata yapmasina sebep olur.
Keske bu tarz konu sahiplerinin uzerine dalga geçmeden, küçümseyerek yaklasmadan once dinlemeyi, aciklama yapmasini beklemeyi ogrenebilsek.
Bir insan yardım istiyor ve bazı yaklaşımlar eglence çıktı bize kafasında (çocukça)
Yazik yurdumun insanlari.
Şimdi gelsin Dislike.
İnsanlarda empati duygusu kalmamış evet yazdiklarinizi gözyaşı ile okudum Allah sizden razı olsun battikxa battim biryerlerden tutmaya çalıştım ama onlarda yanlış evet ama bunları sorgulamak yerine sadece dalga gectiler

Allah'ımbsukurler olsun anlayan ve yanlisimi düzgün şekilde söyleyen çıktı birikim yani bi yol param var adece çocuklarımla bana siddet psikolojik hat safhada

Simdi yurtdisinda yasadigim icin Türkiyede kadin siginma evin nasil isledigini tam bilmiyorum. Elinizde 3 yavru oldugu icin hemen evden cikmadan önce iyi hazirlanmaniz. Gizliden kadin siginma evleri ile irtibata gecip bilgi alin. Gidip kalma imkaniniz var mi yok mu ilk onu ögrenin. Yoksa gizliden birikim yapmaniz gerekecek (öyle bir imkaniniz var mi?). Simdi evden cik git demek kolay, ama arkanizda duracak kimse yoksa iyi hazirlanmadan olmaz. Caresizlikten dönmüssünüz ama degisen Birsey olmamis anladigim kadariyla. O yüzden bu sefer daha iyi hazirlanip yola cikin

İnsanlarda empati duygusu kalmamış evet yazdiklarinizi gözyaşı ile okudum Allah sizden razı olsun battikxa battim biryerlerden tutmaya çalıştım ama onlarda yanlış evet ama bunları sorgulamak yerine sadece dalga gectiler
Eee hamile kalmış olabilirsin.
Şimdi dalgayı biz mi geçtik seninle sen mi kendinle geçtin ?

Ya kendisinin çektigi dertten kendisi yüksünmüyorsa bana bok yemek düşer evet dogru ama sabilerin günahı ne ki böyle bir yuvaya bir çocuk daha planlanıyor ?
Yazık günah degil mi ?
Daha 3 tanesinin hakkından gelememişler.
Her rengi boyamışlar kalmış fıstıki yeşil misali.

Sayın konu sahibi. Yanlış yapmak insani bir durum. Zaten zor durumdasınız. Evet bir an yanlış düşündüm çocuk yapmak iyi gelir zannettim ama yanılmışım. Yanlış düşümüşüm deseniz kapanacak gidecek o konu. Neden ısrarla o konuyu açmayın. Onu karıştırmayın ve ardından beddua şeklinde gelişen bir tutum sergiliyorsunuz? Belki size o yanlış bakış açısı neden olur bunu açıklayacak bu insanlar. Ve ilerde belki başka yanlışlarınızın farkına varacaksınız bu sayede...

Her olumsuz eleştiri kötü niyetli değildir. L Lotuss9335

Eteğinde 3 cocuk var annen ilkinde istememiş adam nafaka ödememiş bir meslek vs hazırda bir iş yok. Durum çok vahim bunu bilesin.
Kadın sığınma evlerine de öyle evden çıkıp markete gider gibi gidemiyorsun.
Malesef aciliyet durumuna göre haftalarca sıra bekleyebilirsin.

19 temmuzdaki konusunda 2 çocuk sahibiyken 29 temmuzdaki çocuk sayısı 3'e çıkmış.
Sonra da gelsin gebelik topikleri.
Resmen kafa buluyor.

Gerçekten pes yazık çok yazık insanların yanlışları çırpınışları size alay konusu olmuş irdeledikce irdeliyorsunuz yazıklar olsun Mune Mune konumu kapatabilirmisin

Arkadaşlar gerçekten acımasizca yargiliyorsunuz.
Keske neden hamile kalmak istediğini bir sorsaydiniz. Ve bu dusuncesinin nerden bakarsak bakalım çoook buyuk bir yanlis olduğunu guzel dille anlatabilseydiniz. Keşke boyle bir millet olabilseydik hersey çok daha guzel olurdu. Mental sagligi yerinde olsaydi zaten bosandigi adamla 2. Evliligi yapmazdi.
Bazi insanlar yanlış üstüne yanlış yapar, bir onceki yaptigi hata bir sonraki hareketinde-kararinda daha büyük hata yapmasina sebep olur.
Keske bu tarz konu sahiplerinin uzerine dalga geçmeden, küçümseyerek yaklasmadan once dinlemeyi, aciklama yapmasini beklemeyi ogrenebilsek.
Bir insan yardım istiyor ve bazı yaklaşımlar eglence çıktı bize kafasında (çocukça)
Yazik yurdumun insanlari.
Şimdi gelsin Dislike.
Ayşecim daha önce de konu açmış konu sahibi. 29 Temmuzda. Sonra 9 ağustosta hamile kalmakla ilgili bir konu açmış tekrar.
Yani fikir alıyor ama uygulama kısmında sorun var. Sorulan sorulara da ısrarla o konunun hiç açılmamasını istediğini yazıyor.
Ama belli ki evliliği kurtarmak için çok yanlış kararlar verebilecek noktada. Buradaki üyelerde genel olarak bence çocukların kötü etkilenmesinden dolayı tepki gösteriyorlar. Düşünsene bir çocuk olduğunu. Annen boşanıyor gidiyor sonra geri geliyor evleniyor sonra tekrar kadın sığınma evine...

Onlar içinde travmatik bir süreç. Ben kendimi onların yerine koyuyorum. Yani maalesef bazen hassas noktalara değinildiğinde insanlar yükselebiliyor. Küfür, hakaret yoksa biraz hatamızın farkında olup tölere edebilmeliyiz gelen tepkileri bence insani hassas noktaları düşünerek...

Gerçekten pes yazık çok yazık insanların yanlışları çırpınışları size alay konusu olmuş irdeledikce irdeliyorsunuz yazıklar olsun Mune Mune konumu kapatabilirmisin
Tabiki irdelenecek.
Böyle sorunlu evliliklere koştur koştur ovülasyon testi alınıp yeni bireyler eklenmekten vazgeçilecek.
3 çocugun varken 4.ye uçkur çözmeyeceksin mesela.
Kendi ayagınıza kendisiniz sıkıp sonra bu forumlarda çaresizi oynamayacaksınız.
ALLAH bilir o 3 çocuk da bu düşüncelerden dünyaya geldi.
1 degil 2 degil 3 kere tecrübe ettiğiniz ve hatta boşanıp tekrar evlenmek zorunda kalıp iyi bir baba olmadıgınızı bildiginiz eşinizden tekrar hamile kalmak için motivasyon bulmayacaksınız.
Daha pazar günü ''inşallah'' hamile kalırım dediginiz adamdan Salı günü gelince nefret etmeyeceksiniz.
Bu psikolojisi bozuk yetişen çocuklar (böyle evde saglıklı bireyler asla yetişemez) toplumda başkalarının cellatı olmaya aday birer birey oluyorlar yazık.
Benim kötü babama çok çocuk doguran anneme bile tepkim bu.
Hadi beni yaptın, diğerlerinin suçu günahı neydi ?

Eee şimdi hamileyseniz ne olacak? Üç çocuğunuz varmış, demek ki üreme engeliniz yok. Ovulasyon takip ettiyseniz gebe kalma olasılığınız yüksek.
Üç çocuk bir de yenidoğan ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Niye kendi ayağınıza sıktınız ki?

Kendi derdinin üstesinden gelememişken
4.çocuk ne ya bu çocuklar büyüyecek masrafları olucak okullar sağlık sorunları ergenlikleri

Pirt pirt doğur babam.dogur senin geleceğin ne olucak belli değilken çocuk ne alaka bide o konu başka deniyor başka olur mu o çocuk o evde senle o kocayla buyucek yazık ya

4.çocuk ne ya bu çocuklar büyüyecek masrafları olucak okullar sağlık sorunları ergenlikleri

Pirt pirt doğur babam.dogur senin geleceğin ne olucak belli değilken çocuk ne alaka bide o konu başka deniyor başka olur mu o çocuk o evde senle o kocayla buyucek yazık ya
Ebeveyn olabilmek için sınav yapılmalı!

Ama belli ki evliliği kurtarmak için çok yanlış kararlar verebilecek noktada.
Canim ben konu sahibinin yaptigi hatalari kesinlikle savunmuyorum, mesala verdigi o kararin cok buyuk bir hata oldugunu ve geçmiş konularda yakin tarihlerde hamile kalmak istediginiz bir konu var diye belirtip ardina senin bu yazdigini eklese , direk bu şekilde, senin bu yazdigini yazabilecek bir yurege sahip olsa keske insanlar.
Direk dalga konusu haline getirmeden konular gerçekten yapıcı ilerlese ne iyi olurdu.
Bu tarz yaklaşımlara burda çok denk geliyorum ve üzülüyorum hepsi bu.
Zaten ilk sayfalarda o tarz yaklasimlari görünce konuyu takip edemedim bile. Belkide sorun bendedir.

Ebeveyn olabilmek için sınav yapılmalı!
Kesinlikle
Belki düzelir evlilik diyor
1 hadi 2 de 3 düzelmemiş 4 den ne bekliyorsa

Hayır yani sorumluluk artıyor kendine yazık kendine zulüm öyle bir adamdan ne diye çocuk yapıp kendi ömrünü heba ediyorsun

Evlilik psikolojisi iyi değil bunun 9 ay gebeliği lohusalık var işkence resmen

4 çocuğun yemesi içmesi bezi uykusu ayyy bide basında koca çocuk için ugrasana kadar geleceğin için uğraş iş bul çözüm bul

Çok ilginç zaten bi girdapta kendi kendine yok olma çabası bu

Bir mesajından eşim çok heyecanlı sanki ilk kez baba olacak deyip durmuş.
Bir konusunda 2, diger ayrılmalı konuda 3 (hadi yanlış tuşa bastı 3 yazdı diyelim ama çocuklarının yaşlarını dahi yazmış ) ve gebe kalmalı konularda çocuk sayısı yine 2'ye düşüyor.
Kendi de farkında aslında :)
Kendi ayagına kendisi sıkıp nefret ettiği kocasıyla(!) 29 temmuzdan bu yana her gün çocuk için seviştiğini yazmış.
Sonra da bunları yazınca gelsin beddua.
Oldu canım.
Daha hafta sonu kocasıyla sevişip, salı günü ne degişti de adam birden katlanılmaz kötü baba oluverdi ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X