- 30 Aralık 2009
- 23.416
- 92.946
- 1.123
- Konu Sahibi Lotuss9335
Ayşee ben sorunlu bir evliliğe yapılmış ilk çocugum.Canim ben konu sahibinin yaptigi hatalari kesinlikle savunmuyorum, mesala verdigi o kararin cok buyuk bir hata oldugunu ve geçmiş konularda yakin tarihlerde hamile kalmak istediginiz bir konu var diye belirtip ardina senin bu yazdigini eklese , direk bu şekilde, senin bu yazdigini yazabilecek bir yurege sahip olsa keske insanlar.
Direk dalga konusu haline getirmeden konular gerçekten yapıcı ilerlese ne iyi olurdu.
Bu tarz yaklaşımlara burda çok denk geliyorum ve üzülüyorum hepsi bu.
Zaten ilk sayfalarda o tarz yaklasimlari görünce konuyu takip edemedim bile. Belkide sorun bendedir.
Benden sonra 3 tane daha var.
Her günümüz babamızdan korkmakla psikolojik ve fiziksel şiddete şahitlik etmekle geçti.
Annem dayak yerken duvarın dibinde ağlayan 4 kardeşten ibaret, ibretlik bir hayat sürdürdük. 2 tane de kürtajı vardı istenmeyen gebelik adı altında.
Annem 60 yaşını geçkin hadi o dönemler cahillik vardı, köy yerinde kadının sadece adı var kendisi yoktu, az daha zorlasan aslında adı bile yoktu kadının.
Yaşadıklarımı yazmama gerek yok, travmalarla dolu geçen çocukluğumun yaşım 39 olmasına rağmen hala etkisinden çıkabilmiş değilim.
Şimdi söyler misiniz bu dalga geçmek mi ?
Yoksa yaşadıklarımı başka bir çocugun yaşayacak olması kızgınlığı mı ?
Hadi bana da üzülün şimdi.
Hadi size göre dalga geçtim, konu sahibisine ''Neden'' diye sormayınca gaddar ilan edildim.
Peki bana sordunuz mu ''Neden '' diye ?