- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Yaptık 1 yıllık. Daha bu ay 4. Ayımkira sözleşmesi yapmadınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptık 1 yıllık. Daha bu ay 4. Ayımkira sözleşmesi yapmadınız mı?
taşınma durumunda masrafları talep et yoksa çıkmayacağını söyleYaptık 1 yıllık. Daha bu ay 4. Ayım
Ben de öyle düşünüyorum. Alan kişi çıkın derse masrafları talep edeceğim.taşınma durumunda masrafları talep et yoksa çıkmayacağını söyle
inşallah demezBen de öyle düşünüyorum. Alan kişi çıkın derse masrafları talep edeceğim.
Sözleşme bitmeden çıkaramaz. Satılan evle kira sözleşmesi de devrediliyor.Herkese iyi günler. Suan canım çok sıkkın ve moralim bozuk. Uzatmadan konuya gireceğim. Suan ki taşındığımız eve 4 ay oldu taşınalı. Şimdi ev sahibi aradı ; bizim oturduğumuz daireyi ve alt katı satacağını söyledi. Bende “madem satacaktınız neden kiraya verdiniz ben daha 4 ay oldum taşınalı.Bu eve göre perde yaptırdım . Bu kış günü nerden ev bulacağım ki eşimin suan işyerleri de kapalı” dedim . Şimdi alacak kişi de çık derse yeniden taşınmak zorunda mı kalacağım bu kış günü ?
İnanın çok üzüldüm tüm samimiyetimle söylüyorum çok zor bişey bu durum Allah böyle düşüncesiz ev sahiplerini bildiği gibi yapsın insalhh.allah yardımcınız olsunAynen taşınma ücreti , doğalgaz elektrik bağlanması , badanası temizliği o kadar büyük sorun ki... madem satacaksın baştan söyle bende ona göre hareket edeyim...
Aslinda bazen ev sahibinin de kontrolunden cikiyor olaylar ve satmaya mecbur kaliyor.Yakin bir kiz arkadasim yeni tasindigi evinden yine ev satilacak diye cikmak zorunda kaldi.Pandemi doneminde ve kışın. Ev sahibinin karisi hastalanmis ve aylik igne vurdurmasi gerekiyormus.Euro kuru ile alacakmis ilaclari ve baya pahaliya geliyormus..Evi satip ilac masrafini karsilayacaklarmis..İnanın çok üzüldüm tüm samimiyetimle söylüyorum çok zor bişey bu durum Allah böyle düşüncesiz ev sahiplerini bildiği gibi yapsın insalhh.allah yardımcınız olsun
Aminİnanın çok üzüldüm tüm samimiyetimle söylüyorum çok zor bişey bu durum Allah böyle düşüncesiz ev sahiplerini bildiği gibi yapsın insalhh.allah yardımcınız olsun
Büyük şehirlerden birindeyiz. Tam söylersem ifşa olurum. Suan bizim ödeyip alabileceğimiz bir meblağ değil MalesefNe kadar istiyor eve hangi şehirdesiniz.Şuan ev kredileri çok yüksek düşük fiyata vermiyecekse evi hemen satılmaz zaten.Biz evimizi satıyoruz 1 aydır arayan bile yok.Merak etmeyin hemen satılmaz.Eve sokmayın kimseyi hastalık var evime kimseyi sokamam deyin.
Daha önceki evimizde satılmıştı . O zaman ev sahibimiz sağlık sebebiyle sattı . O yüzden anlayışla karşıladık hatta yardımcı da olduk. Ama şimdi ev sahibimiz direk arayıp satıyorum dedi. Satmak zorunda kaldık vs gibi hiç bir gerekçe belirtmedi.Aslinda bazen ev sahibinin de kontrolunden cikiyor olaylar ve satmaya mecbur kaliyor.Yakin bir kiz arkadasim yeni tasindigi evinden yine ev satilacak diye cikmak zorunda kaldi.Pandemi doneminde ve kışın. Ev sahibinin karisi hastalanmis ve aylik igne vurdurmasi gerekiyormus.Euro kuru ile alacakmis ilaclari ve baya pahaliya geliyormus..Evi satip ilac masrafini karsilayacaklarmis..
Hiçbir şey de alamadılar. Yaşadığım olayı paylaştım. Parayı ödeme deyorum tabiki ödesin. Çıkaramaz ama.mahkemeye verir dava ucretiyle birlikte kira parasini da alir ev sahibi o durumda
hayir sizce kontrat varsa mahkemeyle alamamalari mumkun mu ? daha once boyle laflara guvenen kiracimizdan avukat ucreti dava masrafi dahil tum ucreti aldik cikardik da yanlis yonlendirmeyelim.arada sozlesme varsa kira vermeseniz de olur gibi bir durum olamazHiçbir şey de alamadılar. Yaşadığım olayı paylaştım. Parayı ödeme deyorum tabiki ödesin. Çıkaramaz ama.
Şey yalnız yorum yapan arkadaşin akrabası kirayı alamayan ev sahibi. Mağdur olan akrabası yaniYok ben sizin için değil yorum yapan arkadaş için dedim. Sanki övünülecek birseymis gibi akrabasını anlatıp akıl veriyor. Siz ev sahibi konusunda haklısınız taşınmak hem maddi açıdan hemde psikolojik olarak çok zor baştan soylemeliydi. Ama olan olmuş bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.
Alamadılar adamın parası yok canını mı alacaklardı. Ev sahibi kendisi bu işi yapan bir insandı bir de. Emlakcılık yapan insandı alamadı. Birde 2 sene beklediler kontrat bitsin diye. Öyle çıkardılar.hayir sizce kontrat varsa mahkemeyle alamamalari mumkun mu ? daha once boyle laflara guvenen kiracimizdan avukat ucreti dava masrafi dahil tum ucreti aldik cikardik da yanlis yonlendirmeyelim.arada sozlesme varsa kira vermeseniz de olur gibi bir durum olamaz
er yada gec calismicak mi bu adam.maas aldigi an icra seklinde kesilecek bir sekilde yillar sonra da olsa para odeniyorAlamadılar adamın parası yok canını mı alacaklardı. Ev sahibi kendisi bu işi yapan bir insandı bir de. Emlakcılık yapan insandı alamadı. Birde 2 sene beklediler kontrat bitsin diye. Öyle çıkardılar.
Kontratımız var .
Erken çıkmamı isterlerse tüm masrafları talep edeceğim zaten. Bekleyip çıkmak da üzücü benim için netice de 1 yıllık olacağını bilsem asla kiralamazdım.O zaman tüm masraflarınızı karşılarsa çıkarsınız emlakçı parasından diğer masraflara ya da beklemek zorunda zaten sorun yaşamazsınız