• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu KPSS işleri?

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
Selam herkese sevgılı kk üyeleri ben bu sene KPSS sınavına hazırlanıyorum bölümüm muhasebe üniversite mezunuyum gene kendı bölümümü secıcem inşallah puan konusunda başarılı olabılırsem gectıgımız KPSS kazanan bır arkadasım Ankara’ya gıttı kurul için ve suan yaşadığımız şehirde çalışıyor böle bısey mümkün mü ben başka şehire atanıyorsun dıye bılıyorum ? Bıraz bana bılgı verırmısınız

Selam herkese sevgılı kk üyeleri ben bu sene KPSS sınavına hazırlanıyorum bölümüm muhasebe üniversite mezunuyum gene kendı bölümümü secıcem inşallah puan konusunda başarılı olabılırsem gectıgımız KPSS kazanan bır arkadasım Ankara’ya gıttı kurul için ve suan yaşadığımız şehirde çalışıyor böle bısey mümkün mü ben başka şehire atanıyorsun dıye bılıyorum ? Bıraz bana bılgı verırmısınız
Hadi hayırlısı canim ben de bu yıl hazırlayacağım insaAllah ataniriz

Bu durum öğretmenler için de mi geçerli onlarda mi istedikleri yere ataniyorlar yoksa zorunlu doğu görevleri oluyor mu
Öğretmenler de tercihine göre atanıyor. Zorunlu doğu görevi var ama çoğu şehirde doğu görevi var zaten. İstanbulda da doğu görevi olan yerler var mesela. Şehir merkezine belli bir uzaklıkta olan ya da gelişmişlik olarak biraz geride olan yerler doğu görevi oluyor.

Bu durum öğretmenler için de mi geçerli onlarda mi istedikleri yere ataniyorlar yoksa zorunlu doğu görevleri oluyor mu
Öğretmenler için o atamada açılan ilçelere bağlı. Son atamada çoğu il, büyüjşehirler açılmıştı mesela. Ama öğretmenler için zorunlu doğu görevi var. İsterseniz ilk atamada isterseniz daha sonra.

Back
X