Malenden ve sizlerden özür diliyorum.o kiz olarak ben yazmak istedim simdi.
Bazi olaylari detaylica anlatmadim belkide anlatmaktan korktum,malen sagolsun beni dinledi ama bide siz dinleyin istedim.Aklim bana yetmiyor,hani bazi anlar vardirya beyin durur,dünya durur bombos bir hal alir iste bende simdi o anlardan birindeyim.
Herkes diyorki niye evlendin yada o cocuktan niye ayrildin?Simdi bu olayida Malen yeni duyacak ama mecbur kaldim,bukadar agir elestiriyi hak etmedigimi düsünüyorum.Kücük yasta tecavüze ugradim,sonra bu cocugu tanidim 5 sene boyunca ne beni inciltecek birsey yapti,nede eli elime degdi ama ona olayi hic anlatmadim anlatamam,sonra bir nedenden dolayi ayrildik,tekrar barismak icin geldiginde bana ben hastaydim korkuyordum,onu üzmek mutsuz etmek istemiyordum ve kactim hep ondan..
Derken onun evlendigini evlerine dogru gidip herseyi anlatacagim dakika ögrendim.
Düsünün sevgilinize tüm cesaretinizi toplayip gidiyorsunuz ve evlendigini orda duyuyorsunuz.
Aylarca agladim,onu nezaman görsem ne o benim yüzüme bakabildi nede ben onu affedebildim..Zamanla kabullendim aklim unuttu kalbim unutamadi derken,biri ile tanistim anlattim tecavüze ugradim vs diye,oda tamam kabulümdür sakin dert etme dedi,kendimi heba ettim gözüm kapali kabul ettim,gerdek gecesi yatmaktan korktum ama 2 hafta sonra gerdege girdim ve kanim geldi ve bana hani sen tecavüze ugramistim bu kanda neyin nesi dedi cevap veremedim sustum.Tabi salak olan ben korkuda doktora gitmeyen ben sonradan doktora gittim sadece zedelenme olmus kizlik bozulmamis dendi...
Sonra yaptigim salaklik birdaha yüzüme vurdu.esimle evlendigimizin 1.ayi odalarimiz ayrildi,o farkli biri ben farkli biri,cevresine kendisine birtürlü ayak uyduramadim,bosluga düstüm ve hic aklimda yokken aklima düsürdüm onu,kendimi baska bir isimle tanittim,2 ay normal arkadas gibi benimle dertlesti,gercektende benim kim oldugumu bilmeden konustu,sonra bir mevzu gecti benimle birini görmüs p...c diye hitap etti yanimdakine,bende agir ol o benim teyzemin oglu sende taniyorsun onu deyince kendimi ele verdim ve yazistik epeyce.Sonra yüz yüze geldik hala ayniydi sevgim bitmemisti,ona bakinca anladim.O gün havadan sudan konustuk,bana bana ait olan birsey istedi,yanimdan ayirmadigim uguruna inandigim birsey vardi verdim ve bende senden istiyorum dedigimde,sen benden en büyük seyi aldin daha ne vereyim kalbimi verdim sana ben ve hala sana asigim,gecen sefer gözlerine bakmamak icin kactim cünkü hala asigim sana dedi..
Anlayacaginiz ben onun büyüsüne kapildim,son 1 aydir ters giden birseyler var anlamaya calistim ama anlayamiyorum.Onu geride istemiyorum artik,sadece canim yaniyor onu bilin.daha fazla yazamayacagim..
Özür dilerim hepnizden ve Malen sendende özür dilerim..