KIZLAR görüslerinizin coguna katiliyorum ve emin olunki ayni yorumlari bende yaptim Kizimiza...Anlatamadigim birsey var onuda söyleyeyimde kurtulayim bari,simdi bayanlar bu kiz hata yaptiginin,yalnis yaptiginin farkinda hemde tabiri caiz ise esekler gibi pisman,hatta bunu cocuga dile getirmis ve demiski büyük bir hayatydi seni yeniden bulmak,seninle beraber olmak.Seni kaybetmekten önce kendime olan saygimi kaybettigim icin affetmiyorum kendimi demis..Ama bazilarimizin dedigi gibi sevgili öküz cocuk,ne alaka ben hep yaninda oldum ve olmaya devam edecegim,bildigin gibi degil sorunlarim var ve kendi basima halletmeye calisiyorum bilmem ne demis,he kiz inanmismi HAYIR inanmamis ve herkes kendi yoluna demis.Yani anlatmam suki kiz onu kaybetmekten cok bunu nasil yapabildim derdine düsüp agliyor sürekli...
Bebekle bu olayi zaten bir tutamamki
Benim anlatmak istedigim herkes kendi acisini bilir,baskasi sadece onun aci cektigini bilir aman ne varki unut birdaha olur bebeginiz diyen cok kisi oldu bana ama kimse benim nasil bir aci icinde oldugumu anlamadi..Onu demek istedim sadece,simdi bizde bu kiza unut bosver hatalisin vs dedik ama o cekiyor yaptigi hatalarin acisini .
Biri hata yaptigini kabul ediyor ise ve pisman ise bizede tamam bak hata yapmissin hatta kendini kandirmissin,tuzaga düsmüssün ama bundan sonra dikkatli ol,kullandirma kendini demek düser,ben böyle düsünüyorum en azindan..
burada herkesın dedıgı sey bu zaten...
e anlattıgnıza gore kız da yapmıs yapacagını gorusmeyı kesmıs dogru olanı yapmıs..
telefonunu degıstırsın cocuk ona bır daha ulasamasın..
arkadasınız da basından berı soyledıgım gıbı psıkolojık tedavı alsın..