• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu-la-mı-yo-rum!!

kanatlimelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
122
25
118
Arkadaşlar uzun süredir arıyorum deliricem. Uzun siyah yandan yırtmaçlı etekler internet dışında nereden alınabilir lütfen yardım edin

kafamı çevirdiğim her yerde artık o etekleri görüyorum, hatta sadece siyahını değil, çizgilisini ve değişik şekilli olanlarını. nerede oturuyorsun?

Adana ıse bılemem ama Istanbul da kafanı cevırdıgın her yerde renk renk ve cızgılı cıcılı bıcılı her turlusunu goruyorsun vallahı :16:
Pazarları gez mutlaka vardır bır yerlerdee

İstanbul'dayım ve daha almadan soğudum. İki adım at 5 kişiden birinde kesin o etek var, geçen erkek arkadaşım bile bu etekleri kızılay mı dağıtıyo dedi:9:

Sanırım senin yaşadığın yerde bukadar yaygın değil burda fiyatı bile 10 liraya düştü çünkü her yerde var artık:26:

Pazarlara bakabilirsin:31:

Aaa bendede,varrr siyahh pembe desenlii cok guzel duruyooo :D

Güzel etek, şifon etekler de şimdi çok moda. Ama herkes aynı kalıptan çıkmış gibi giyiniyor, sokakta çoğu bayanı tek tip görüyorum: Gömlek üstüne çekilmiş etek... Bence komik :31:

Y%C4%B1rtma%C3%A7l%C4%B1-Etek-Modelleri.jpg

Şunlar gibi değil mi? herkes te yazmış oysaki artık HERKESTE var diye napacaksın yahu kızılay dağıtmış gibi :25: Boşver sen başka bir trend yarat kendine
:1:

Back
X