Bu lafımda bir ayıp varmı?

Simdi ayni zihniyet bizdede var dogum lafi hamilelik lafi eniste amca buyuklerin yaninda soylenmesi ayip asla konusulmaz bn karnimi bol bol seyler giyerek belli etmiterek sakladigimi biliyorum sizin dediginizde bisey yokta simdi bnde sizin soylediginizi soylesem kv bnm gozlerimin icine bakar kas goz eder cahiliyet yani soyluyim gorumceniz ayip diyorsa kaynananizda ayni dusuncededir kaynaniz ayip diyorsa kizida ayni gorustedir birbirlerinin arkalarini tutarlar bu boyledir bide yeli gelinseniz yol yordam bilmez ederler sizi aman dikkat
19 senelik evliyim :) yeni gelin değilim yani :) hala alışamadım esimin aile ve akrabalarının düşünce tarzına

Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.

İçinde tutsaymış bebeği madem ayıptı:olamaz:
Sonra bunların çocukları da kendisi gibi cahil yetişiyor,sonra onlarınki de..Böyle uzayıp gidiyo..
Halbuki miss gibi aklımız var kullanmak için.. Öyle hiç kullanmadan bu dünyadan göçüp gidiyorlar:KK45:

Ya bunun aslida gorgu veya cahiliyetle alakasi yok simdi dogum cocuk hamilelik dedinmiydi :anne: kadinin birlesmesi sonucu olan bisey oldugu icin dogum falan dendigin de insanlarin kafasin da cagrismasin biseyler diye konusulmazmis esim oyle diyor yani degisik ne diyim:anneadayı::skandal:
Bir anne ve babanın kucagindaki çocuk bile birleşmeyi çağrıştırıyor.helede çocuk babaya çok benziyorsa .:KK70::KK70: bence bu fikirde olan kisiler cocuklarini saklasin.

Ayıp bir şey olabilir mi artık hangi devirde yaşıyoruz bazen bunları duyduğumda inanamıyorum ne hale geldik.. sonumuz hayır olsun.

Bazılarına göre herşey ayıp. Bazılarına göre de herşey açık saçık.. yani bazı insanlar bir türlü ayar tutturamiyorlar.

Dogum yapmadan nasil olmus peki o cocuk?
Pes ya. Bu dogum kelimesi de ayip sinifina konuldi ya. Gorumcen de sex yapmadan mi dogurmus o zaman?

Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
Kendileri ağaç kavuğundan mı cıkmış?herkes doğarak dünyaya gelmiyor mu bu ne vahim bir vakadır

Back
X