Bu lafımda bir ayıp varmı?

Ona ayıp der ama

Kendilerinde "ne zaman çocuk yapıyorsunuz?" deme hakkını her zaman her yerde bulur ya bu 3. kişiler

Ben de bunu anlamıyorum
Biz çocukken evimize uzaktan misafir gelen yaşlı bir kadın,kardeşimi kucağına aldığı için babamı ayıplamıştı.Hadi diyelim ki yaşlıdır,o öyle görmüştür vs.
Fakat aradan 5 dakika geçmeden şakayla karışık öyle bir küfretmişti ki ,insan neslinin üremesini özetleyen:olamaz: herkes donup kalmıştı.:işsiz:

Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
İnsanlar da gökten yağıp dünyayı doldurdu zaten:D

Ne garip insanlar var memlekette,cehalet diz boyu. Gayet normal bişey demişsiniz,doğumun neresi ayıp. Babası,torunu leylekler mi getirdi sanıyormuş ?

ya inanamadim , doguma babasi gelmeyen kadin mi varmis???
inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..

ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem

Ay çok duygulandım yaa :KK61:

inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..

ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem
Babanızın ellerinden öpüyorum:KK200:

"Hele doğum öncesinde yapılanlar yani iyi ki onu söylemedim Allah muhafaza" deseydiniz. Mitoz bölünmeyle çoğalıyor herhalde eşinizin sülalesi. Takmayın.

Gözlerim doldu yemin ederim babam da uzakta olunca herhalde ondan ehehe. Babanızla beraber nice sağlıklı, uzun ömürler dilerim. :)

Ayıp olmadığını sizde biliyorsunuz bence üzülmeyin .. açıkçası bu duruma konu açmak için üşenirdim . :işsiz:

Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
bence ayıp olabilecek bi durum yok ortada

Back
X