Bu lafımda bir ayıp varmı?

Ay bide bu görümceler yok mu. Ne ulvi bir mertebeymiş arkadaş. Normal görümce yok mu var, niye bazıları kardeşi evlendiği gece mutasyon geçirip Göorümceaaa :KK53:adlı acanavara dönüşüyo. Ben de istiyorum görümce olmak gidem de annemi darlayam erkek kardeş için hala geç kalmış sayılmaz :KK70:

Doğum yaptığı gün lafından çocuğun çıktığı yeri düşünen sapık düşünceleri var demek ki.. Bundan sonra ayıp dşye doğum gününü kutlamayın onun.. Ne cahil insanlar var yaaa???

Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
Hamile kalmakta ayip o zaman 9 ay boyunca evden disari cikmayip banyoda dogurmasi lazim bu lafa ayip diyen ben boyle insanlarla hep mesafeliyim yaninda hic konuşmam

Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
Ayıpsa doğurmasaymış tövbe ya ne saçma :D

Back
X