• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu leke nasil cikar?

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
31
Iyi aksamlar hanimlar. Bi sirt cantam var, uzerine eskiden tipexle biseyler yazmisim. Makinede yikadik cantayi ama cikmadi. Tipex diye mi yaziliyo tam bilmiyorum dogru yazmisimdir insallah. Su tukenmez kalemle yanlis yazilan yeri silmek icin kullanilan sey. Bunu nasil cikarabilirim? Ayriyetten boyle keceli kalem mi tam anlamadim baska kalemlerle de yazmisim. Bunlar nasil cikar? Ay ne kadar ergenmisim ya :D

Daksil diyorsunuz sanırım. :) Daksil ancak tinerle çıkar. Tükenmez kalem vs. boyaların çıkması ise çok çok zordu. Benim beyaz önlükler lekelenince annem kosla oxi felan kullanır ama yine de izi kalır. Sizde ne kadar işe yarar bilemem.

Neyle çıkar bilmiyorum ama çantayı komple başka renge boyatsan nasıl olur. Yinede yazılar belli olurmu bilmem. Boya yapan yerlere sorabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim çantada leke olunca asetonla siliyorum cok ise yarıyor bir dene istersen canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet daksil :) tineri deneyecegim tesekkur ediyorum

Boyatmayi dusunmuyorum ya en kotu ihtimal oraya biseyler takarim ama yine de cikar belki diye sorayim dedim, tesekkurler :)

Back
X