• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis insanlar

:kusmuk: Diyecek başka bişey bulamadım.İki gün süpürsem ruhum daralıyor düşünemedim öyle..

Ayağınıza 2 kat çorap giyin veya ayağım üşüdü gibi söyleyip terlik giyin çorabı çıkarır ayakakbıyı öyle giyersiniz terliği de yanınızda getirip götürün
Ders sonrası veya öncesi çocuk için bir torba alın yanınıza bundan sonra buraya peçeteleri atıyoruz ordan da çöpe falan deseniz olmazmı
Kadın tüm gün ne yapıyor acaba ay iğrenç ya

Aman Yarabbi, okurken ben fena oldum.
Ya bunun milletle, kültürle alakası yok, tamamen insanlık meselesi. Tamam, herkes püripak temiz olmak zorunda değil. Ama pisliğin de bir sınırı olur be kardeşim. Bu insanlar ya insan değiller, ya da hepsinin ruhsal sorunları var, rahatsız bile olmuyorlar o şekilde yaşamaktan çünkü. Ben olsam bir daha o eve ayak basamazdım. Zaten pimpirikli bir insanım, kafayı yerdim elim ayağım bir yere değecek diye, ki bir de ellerinden nescafe içeceğim... peh...

Ders ögretmeni degilde bir temizlikci tutsalar cok iyi olur.Hangi dilde ders veriyorsunuz.Bence herseyden önce temizlik dersi verin cok ciddiyim soyleseniz belki anlarlar.
Nereli bu insanlar cok merak ettim acikcasi .
Temizlik imandan gelir eger muslumanlarsa bunu onlara soyleyin evin bir kosesine assinlar.
Temizlikçi tutsalar o kadin o evi gene o hale getirir :D

Aman Yarabbi, okurken ben fena oldum.
Ya bunun milletle, kültürle alakası yok, tamamen insanlık meselesi. Tamam, herkes püripak temiz olmak zorunda değil. Ama pisliğin de bir sınırı olur be kardeşim. Bu insanlar ya insan değiller, ya da hepsinin ruhsal sorunları var, rahatsız bile olmuyorlar o şekilde yaşamaktan çünkü. Ben olsam bir daha o eve ayak basamazdım. Zaten pimpirikli bir insanım, kafayı yerdim elim ayağım bir yere değecek diye, ki bir de ellerinden nescafe içeceğim... peh...
Haklı olabilirsiniz ama valla kültürle de epey alakası var, orta asya ülkeleri temizlik konusunda hayli kötüler, özellikle Türkmenistan. Ayrı olarak Hindistan da aynı şekilde. Mesela temizlik konusunu bilmem ama Afganlarda da yemeği elle, yağı koldan aka aka yeme olayı vardır. Gerisini siz düşünün :) Ben Mısırlıların böyle olduğunu da ilk kez duydum ama bu arada, çok enteresan. Hem görgü meselesi hem de ciddi ciddi kültür meselesi. Bu arada size tepki olarak asla algılamayın yorumumu, mesajı görünce milletleri söylemek istedim sadece :) Çöreklenmek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın :KK25:

Lise zamanlarında yazlıkta bir arkadaşım evde bir şey unuttum gidelim de alalım dedi. Peki dedim ve evlerine gittik. Aman Allahım böyle bir şey görmedim.

Her yer darmadağın, kanepelerin alt bazaları açık duruyor ve yarısı yerde yarısı bazada karman çorman kıyafetler, bulaşık dolu bir tezgah veee bunlara bonus olarak yerde bırakılan yağ dolu tavanın içine girip evin içinde yürüyen bir ördek :D

Hayvan oyun bellemiş ayaklardaki yap bitince tekrar girip evi bir daha dolaşıyor kaya kaya :

Kâbus gibiydi..

Ay korkunc cocukken komsumuz cok daginik ve pisti evine gittigimizde cocuk halimle temizlik yapmaya calisirdim :)))) hayatta en igrendigim sey pis bardak vs aman dikkat edin virus kapmayin corabinizi musait bir yerde hep degistirin madem katlanmak zorundasiniz kendinizi ona gorw ayarlayin arkadasimin kopegi yavruydu cok korkunc tuy dokuyordu evlerine giderken yedekliyordum corabimi inan corap yun patik oluyordu :))))) gecmis olsun aman aman dikkat.

Baştan sona okudum.

Tamam pisti kötüydü aşırı kirdi ama camasir hakkında bilgi vermek niye:işsiz:

Dersi dışarıda bir yerde yapmayı teklif edin sizin yerinizde olsam eve adım atmam hastalık bilr kapilabilir oralardan:silah:

Dışarda yapmaya çalışın dersi. Eğer mümkün değilse bir terlik alın sadece orada giyin. Sonra alt kusımlarını birbirine değecek şekilde poşete koyup çantanıza atın çıkarken. Yanınıza bir de şal gibi birşey alın onu da oturduğunuz yere serin belinize sarar gibi yapın girmeden. Sandalyeye tüneyin. İçeceğimde kendiniz bir mug götürün hastayım bunu içiyorum sadece deyin. Translateden onun dilinde söyleyin midem rahatsız filan vs. ki anlasın sizi. Paraya ihtiyacım var dediniz diye detaylı yazdım. Oradan çıkınca da antrede üstünüzü çıkarıp yıkayın. Hatta ben olsam sadece oraya giyerdim o giysilerimi. Galoş falan da giyebilirsiniz ayağınıza. Off çok zor yaa allah yardımcınız olsun.

Her musibette bir hayr vardir derlerya.. sizde temizlik konusunda uyarin kadini . Once gozunde kotu biri olursunuz ama belki bu vesileyle dikkat Eder artk.. bi temizlikci varsa bildiginiz onerin guzel bi dille .. sizde yoruluyorsunzdr yetistiremiyosunuzdr Ben size bulayim istermisinz deyin..
siz yine gecicisinz orda ama cocuklara uzuldum . Sagliksiz ortam..

Terlk götür ordaa giy ayağın temiz olur o terliği sırf orda giyersin okula kıyafet bırak dönünce değiştirirsin rahat edersin paraya ihtiyacın var katlanacaksın mecbur

Back
X