• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis insanlar

Bir de aileden kim ile iletişim sağlıyorsunuz

Hangi dilde

Anlatın bu böyle olmaz deyin temizlikçi önerin

Rehberliğe aktarın çocuk sınıfta kokmuyor mu dışlanmıyor mu

Beslenmesi Nasıl mesela içerik farklı mı

Maddi durum iyi sanki haftada bir temizlense bu halinden iyi olur ya da sürekli yardımcı alsınlar ( ona da yazık ama)

Ayy okurken bile midem bulandı nasıl insan bunlar :KK43:
Temizlik imanin yarisidir benim o evi dip bucak temizleyesim geldi tlc tv kanalinda pis evleri gösteriyorlar ya hic tahammülüm yoktur pis dağınık eve ev dediğin düzenli temiz olmalı :temizlik:

Çocuğa çok üzüldüm , hayatı o sanıyor , saçına da bişeyler sürüp kendince süsleniyormuş garibim.Siz gelince de mutlu oluyormuş filan ya ne biliyim içim burkuldu.İnsan biraz temiz olur çocuğu için , çocuğunun huzuru sağlığı için.Allah yardımcısı olsun o çocuğun.

Temizlik onlar için önemli değil
Parayı en önemli gördükleri şeylere harcıyorlar
Bu kültürü çok iyi biliyorum
Öncelik barınma yeme içme ve gerekli temel ihtiyaçlar
Temizlik lüx gereksiz birşey onlar için

Madem paraları var bi temizlikci tutsunlar allahımm ya igrenç ben olsam açık açık derim bu ne yani bukadarda olmaz kızarım yani o cocuguda öyle alıstırmıslar kendilerini düşünmüyorlar çocuk hasta olacak bence uyarmalısın yada ima et tiksindiğini anlasınlar... o evde herşeyde vardır cinler bile yaşıyordur allah bilir...

Çok tartışılacak bir konu
Almanlarında almanyadaki türk mahallerinden türk evlerinden iğrendiğini temiz kokmadığını söylediklerini duymuştum hele 80 ve 90 lı yıllarda
Bu çok çirkin değil mi?
Kimin dişi kime yettiyse olmasın
Yapmayın bunu yakılır yıkılır bitlenir şeklindeki yorumlar hiç hoş değil

Ayol öyle yerden gelecek para Tanrı’dan gelsin diyeceğim de yaşam koşulları işte... Tuvalet falan kullanmayın bari!! Kötü de kokuyordur şimdi ora. Astımım var ölüyorum boğuluyorum diye cam açın...

Allah yardimciniz olsun zor iş.Madem ders veriyormuşsunuz temizlik ile ilgili bir hafta ders adi altinda anneyi de dahil ederek birşeyler yaptirsanız.Uygulamalı dil öğretimi gibi.Ne bileyim aklıma bu geldi.Yani bu şekilde temizligin önemini anlatmak anlamoyorsa da sizin icin onemli oldugunu anlamalari açısından belki işe yarar mi ki..

Kucuk cocuklariniz varmis her turlu bulasici hastaligi eve getirebilirsiniz ornek kilkurdu su an onunla bosgusuyorumda kafayi yiyecegim nerden oldu nasil olduysa 3 yasindaki kizim olmis evi kirkladim resmsen ama gectimi bilmiyorum biz herseye dikkat ederiz hastaliktan kirtulmayiz millet pislikte yasar bosey olmaz nasil is anlamadim

Bu tamamen kultur.meselesi.misirlilar aslinda araplar genelde pis oluyor.muslumaniz ama temiz olmak gerektigini unutmuslar.

Bence komşularıyla fikir alışverişinde bulun komşular koku geliyor diye uyarabilir bu insanları
Uyarıda fark etmiyor yıllar önce bir komşum vardı aynen böyledi,komşular uyardı vs hiç fark etmedi ki kapının önünden zor geçilirdi kokudan,yukarıda bir resim eklenmiş ya mutfak aynen öyle olurdu bulaşık yığını,evi aynen konu sahibinin anlattığı gibiydi,belkide daha fazla.

Back
X