- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
Ben gitmezdim midem kalkti resmen
Sonuna kadar da niye okuduysam

Sonuna kadar da niye okuduysam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım içme hiçbirşey orda hasta olursun getiriyor diye içmek zorunda geğilsin içmeee...Bayanlar simdi ben haftanin 3 gunu bir ogrencimin evine gidiyorum ders vermeye.Turkce bilmiyor Turkiye' ye yeni gelmisler.Turkce ogretiyorum.iyi para veriyorlar ve su an ihtiyacimiz var bu paraya ve cocuk cok mutlu oluyor ben gelince.hemen sariliyor bana guluyorr falan neyse.buraya kadar iyi.lakin ben artik dayanamayacak seviyeye geldim.sebebine gelince cok pisler.bir ev ancak bu kadar pis olabilir.hani insanlik hali olan normal bir pislikten bahsetmiyorum.36 yasindayim.36 yildir bu kadar pis bir ev gormedim.koridordaki hali aslinda pembe ama simsiyah.pembe oldugunu yer yer nispeten rengi siyaha donmemis kisimlardan anliyorum.rengini de gectim yapis yapis ve kirinti dolu.uzunca da bir koridor var odaya gecinceye kadar.inanin parmak uclarima basa basa yuruyorum odaya kadar.bir yandan da ayip olacak diye caktirmamaya calisiyorum.sonra onlar ayip olur diye dusunmuyor ben niye dusunuyorumki diyorum.odanin onune paspas koymuslar.allahim basmayi birak bakamiyorum bile paspasa.o kismi atlayarak geciyorum.bugun evden cikarken bastim yanlislikla.su an corabim ayakkabima yapisiyor ve gun nasil gececek eve gidene kadar bilniyorum her adimimda yapisiyor ayagim.(ders bitti okula gidene kadar bir cafeye oturdum oradan yaziyorum)odada sandalyeye tunuyorum resmen.bir yere el vurmadan bitirmiye calisiyorum dersi.annesi evde ne kadar canta varsa kapinin arkasina asmis odada.ayrica sabahliklarda asili cantalarin ustunee.kapi yikilacak neredeyse.yatak her daim daginik.battaniye yorgan yerlerde(1 aydir gidiyorum bir aydir ayni bir gun toplanmadi o yatak)koltugun uzeri giyilip cikarilmis camasir dolu.pijamalarin bir bacagi ters bir bacagi duz oylece atilmis.ders calistigimiz masanin uzeri surekli sumkurulmus pecete dolu ve yine simsiyah.cocuk yanimda sumkurup sumkurup masaya koyuyor peceteleri.1 aydir aynni plastik su sisesi ayni yerde duruyor masada.yaglanmis ve yamulmus.cocuk onu kafaya dikerek su iciyor surekli.komidinin aynasi benek benek sicramis pislikle dolu.ve kadin hergun bikmadan usanmadan bana nescafe vs getiriyor.getirme icmiyorum ben rejimdeyim vs dedim ama yok getiriyor.zaten annede Turkce bilmiyor anlatana kadar gobegim catliyor.1 aydir o tepsi hic mi yikanmadi.tepsinin icinde tezgah silmekte kullanilan islak sari bez yayilmis.uzeri kirinti dolu.bardaklar yapisik ve icecekte yaglar yuzuyor.bugunki bardakta dere otlari yapisikti.hic mi gormuyor ama ya bu kadar olmaz.koridordan gecerken mutfaga takildi gozum.aman allahim butun bulasiklar tezgahta.bir kismi yerde karman corman.cocugun cantasindan kitap cikarayim dedim.bir gun onceki beslenmeyi cikarmamis cantadan dokulmus hep cantanin icine.kitap kalem yapis yapis peynir olmus.cocugun saclar yagli hep.bir de ne suruyorsa ona haciyagi gibi bir acayip kokuyor cocuk.onu dedim surme cocuga zararli.neyseki daha o kadar yogun surmuyor en azindan.bugunde kadinin sudyenini gordum yani.koltugun uzerine boylu boyunca atmisti.zebra desenli dantelli.bari ic camasirini atmayaydi iyiydi.anlattiklarimda eksik var fazla yok.ben derse gelmeyeyim temizlige geleyim diyesim var kadina.gercekten nasil dayanilir bilmiyorum.o paraya da ihtiyacim var.allah baska dert vermesin tabii icimi dokmek icin actim konuyu.sinirlerim bozuldu
Lise zamanlarında yazlıkta bir arkadaşım evde bir şey unuttum gidelim de alalım dedi. Peki dedim ve evlerine gittik. Aman Allahım böyle bir şey görmedim.
Her yer darmadağın, kanepelerin alt bazaları açık duruyor ve yarısı yerde yarısı bazada karman çorman kıyafetler, bulaşık dolu bir tezgah veee bunlara bonus olarak yerde bırakılan yağ dolu tavanın içine girip evin içinde yürüyen bir ördek
Hayvan oyun bellemiş ayaklardaki yap bitince tekrar girip evi bir daha dolaşıyor kaya kaya :
Kâbus gibiydi..
Valla nasıl rahat ediyorlar acaba bir kedi ve köpüş bile yaşadıgı yeri temizler pisliğini gömer ben hayret ediyorumUyarıda fark etmiyor yıllar önce bir komşum vardı aynen böyledi,komşular uyardı vs hiç fark etmedi ki kapının önünden zor geçilirdi kokudan,yukarıda bir resim eklenmiş ya mutfak aynen öyle olurdu bulaşık yığını,evi aynen konu sahibinin anlattığı gibiydi,belkide daha fazla.
hahahahah kahkaha attirdin bana!ben derse gelmeyeyim temizlige geleyim diyesim var kadina.