• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu lekeler Nasil çıkar?

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Buzlu kapı camindaki bu yağlı boya izlerini nasıl cikartabilirim? Fotoğraf eklemeye çalıştım ama telefondan ekleyemedim.
Bunun da bir yolunu bilen varsa paylaşabilir mi?

Hiç bişey denemedim. Boşa kürek sallamamak için. Önce sormak istedim. Tineri nasıl kullanacağım. Dokunmasin bana?

Hiç bişey denemedim. Boşa kürek sallamamak için. Önce sormak istedim. Tineri nasıl kullanacağım. Dokunmasin bana?
eldivenle bir pamuğa döküp deneyin ama jilet gibi birşeyle kazımakta gerekebilir.

Herhangi bir rahatsızlığınız var mı? Boya lekesinin uzerine döküp bezle silerseniz çıkar. Boya satan yerlerde satılır. Onlara sorun bir de.

Bildiğim bi rahatsızlığım yok. Aşırı kokular midemi bulandirir sadece. Cam çok girinti çıkintıli. Jilet kullanılmaz da belki bulasik teli uygulayabilirim. Tiner evde var. Kokusu evi sarmaz değil mi? 5 yaşında çocuğum var da...
Daha günlük bir çözüm var mıdır acaba?

Bildiğim bi rahatsızlığım yok. Aşırı kokular midemi bulandirir sadece. Cam çok girinti çıkintıli. Jilet kullanılmaz da belki bulasik teli uygulayabilirim. Tiner evde var. Kokusu evi sarmaz değil mi? 5 yaşında çocuğum var da...
Daha günlük bir çözüm var mıdır acaba?
Normalde zarar vermemesi gerekir ama sen şüphe ettiğin için guvenemedim. Yağlı boyayi tiner çözer. Buzlu cam olduğu için jilet yada tel çizip kötü bir görüntü oluşturabilir.

Tiner uygulayıp biraz bekletirsen tele falan gerek kalmaz bence, tiner çözücüdür. Yalnız bulaşık süngerinin sert tarafıyla ovalarsın biraz. Bütün evi sarabilir kokusu, odaların kapılarını kapalı tutup, işin bittikten sonra o bölgeyi iyice havalandırırsan çocuk etkilenmeyecektir. :)

Uygun bir günde deneyeceğim. En azından oğlumun evde olmadığı bir günde. Teşekkürler yorumlarınız için.
Başka önerilere açığım hala?

Back
X