Buzlu kapı camindaki bu yağlı boya izlerini nasıl cikartabilirim? Fotoğraf eklemeye çalıştım ama telefondan ekleyemedim.
Bunun da bir yolunu bilen varsa paylaşabilir mi?
Bildiğim bi rahatsızlığım yok. Aşırı kokular midemi bulandirir sadece. Cam çok girinti çıkintıli. Jilet kullanılmaz da belki bulasik teli uygulayabilirim. Tiner evde var. Kokusu evi sarmaz değil mi? 5 yaşında çocuğum var da...
Daha günlük bir çözüm var mıdır acaba?
Bildiğim bi rahatsızlığım yok. Aşırı kokular midemi bulandirir sadece. Cam çok girinti çıkintıli. Jilet kullanılmaz da belki bulasik teli uygulayabilirim. Tiner evde var. Kokusu evi sarmaz değil mi? 5 yaşında çocuğum var da...
Daha günlük bir çözüm var mıdır acaba?
Normalde zarar vermemesi gerekir ama sen şüphe ettiğin için guvenemedim. Yağlı boyayi tiner çözer. Buzlu cam olduğu için jilet yada tel çizip kötü bir görüntü oluşturabilir.
Tiner uygulayıp biraz bekletirsen tele falan gerek kalmaz bence, tiner çözücüdür. Yalnız bulaşık süngerinin sert tarafıyla ovalarsın biraz. Bütün evi sarabilir kokusu, odaların kapılarını kapalı tutup, işin bittikten sonra o bölgeyi iyice havalandırırsan çocuk etkilenmeyecektir. :)