Bu Maç Bizim Olacak.....

Yasemin naber tatlım
Fatmacım sen nasılsın paşalarım nasıl

benzetmeye bakk

pancar bir kan yapıcı ama yiyemedim o aayrıııı

yasemin manava gitmiştim iş çıkışı gidiyorum ya bir de o ara misafir vardı çabuk çabuk bir şeyler aldım tabii ben onu yine siyah turp diye aldım eve geldim bir soydum pancar çıktı naparsın

Zeliş kuzum nasılsın
ben 500 gr daha vermişim kızlar bu oğlanın okula başlaması beni eritti vallah

anladım canım da biz de olmaz o iş gibi geliyor özel okul ya ondan öyle demiştim

ben çok sevdim valla her salata da kullanıyorum
bir de ben siyah turp diye almıştım pancar çıkmıştı
özel okulu bilmem ben genic cim. biz devlet okuluyuz.

yanlışlıkla almışsın ama sevmişsin.
karaciğere çok faydalı. temizliyor.
çok kırmızı meyveler karaciğere iyi gelir. mürdüm erik, et, pancar vs.

iyiyim canım . sütümü içiyorum.
çekirdekli kara üzüm yiyorum şimcik.
sen nasılsın

yarasın kuzuya
artık hareketlerini hissediyorsundur hamileliğe dair ençok onu özlüyorum
benimde sağ kolum ağrıyor uykumu alamadım sanırım

Zeliş kuzum nasılsın

dilek ben sevdim de eşim sevmedi

bende kendi salatama ekliyorum şimdi

yasemin aynı yollardan geçiyoruz arkadaşım allah kuzularımıza akıl fikir bizlerede sabır versin

sen bilmeyenleri boşver kimseye bir şey anlatmak açıklamak zorunda değilsin ne çektiğini sen biliyorsun
çocukta ilerleme var mı var boşver geri kalanları fulyam

öyle canım şükürler olsun öğreniyor diğer çocuklara geriden geliyor ama var
allahıma binlerce şükür

maşallah maşallah isteğin kiloya ineceksin azimlisin

öp yerime kuzularını allah kuvvet versin

Günaydınlarrr herkese

günaydın canımcım nasılsın?

en güzelini yapıyoruz boşver arkadşaım...

Yanlış biliyorsun canım belki sana yarayan başka birşeydi çünkü tam tersi ikindi ve gece yatmadan önce içilen süt kilo verdirir... Yarım yağlı alıyorum üstelik sütlerimi...

bizde sınıf annesi falan fiilan yok valla bayağı rahatım

Siz daha anaokulunda değil misiniz kız?

Sen birazda kendin kaşındın demi hatırlıyorum yemek filan organize etmiştin değil mi, yaranılmıyor bu öğretmenlere...

iyiyim canım . sütümü içiyorum.
çekirdekli kara üzüm yiyorum şimcik.
sen nasılsın

Afiyet olsun canım...

Az kaldı canım okullarda kapanacak yazın Alperi gönderecek misin ananeye?

anladım canım da biz de olmaz o iş gibi geliyor özel okul ya ondan öyle demiştim

ben çok sevdim valla her salata da kullanıyorum
bir de ben siyah turp diye almıştım pancar çıkmıştı

Fulyanın da özel kız, bizim özel okulda da vardı, sizin de olur ilk okula başlayınca ama dediğiniz gibi çalışan insan için zor birazda sevmek lazım bu işleri, bu şirkette ihracatta bir arkaaş vardı sürekli seyahat müşteri görüşmeleri arasında bu işide yapıyordu, enerjisi yetiyordu demek ki... Birde insanlarla uğraşmayı seviyordu heralde...

Zeliş kuzum nasılsın

yasemin aynı yollardan geçiyoruz arkadaşım allah kuzularımıza akıl fikir bizlerede sabır versin

Bende sizdenim, aynıyız, aynı kaderi yaşıyoruz oğlanlar sayesinde D:

yasemin manava gitmiştim iş çıkışı gidiyorum ya bir de o ara misafir vardı çabuk çabuk bir şeyler aldım tabii ben onu yine siyah turp diye aldım eve geldim bir soydum pancar çıktı naparsın

ilahi parcar çıktı haaa kıpkırmızı oldumu ellerin ne ilginç bir bitki dimi eşimde almış internetten bakarak turşusunu yaptım allahım suyu kan gibiydi

aman hiç bana göre değil o iş

ilahi parcar çıktı haaa kıpkırmızı oldumu ellerin ne ilginç bir bitki dimi eşimde almış internetten bakarak turşusunu yaptım allahım suyu kan gibiydi

turşusunu bende çok severim ama bana yasak. kırmızı ne kelime valla ben bile görüntüsünden korktum da hemen yıkadım ellerimi eldiven giydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…