Bu Maç Bizim Olacak.....

ara öğün olarak biraz ağır olabilir ama çöpe gitmesini istemedim

öğlenden kalan dolmamın birini 2 kaşık yoğurtla yedimm

su içmeye alışmam lazım tekrar..

yakaladım seni burda,masana sürahi koy canım gözünün önünde dursun büyük birde bardak o zaman içiyosun.evde benimde aklıma gelmiyor ama işde bayağa tüketiyorum ben bizim bardaklar vazo gibi mesela günde 4-5 belki daha fazla içiyorum..

sen mi hesaplatıyosun cnm bana da baksana yaş 26 boy 1.68 kilo en son 63.4 tü daha tartılmadım dakha azdır diye düşünüyorum ama böyle olsun merak ettim????

sana 4 kilo vermelisin çıktı kuzuuuuuuu

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum şekerlerr yarın görüşürüz artk yarın sabah tartılıcam dayanamıyorum çatladım meraktan ama sonucu yazmam p.tesiyi beklicem çok öpüldünüz

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum şekerlerr yarın görüşürüz artk yarın sabah tartılıcam dayanamıyorum çatladım meraktan ama sonucu yazmam p.tesiyi beklicem çok öpüldünüz
:18::18::18::18::18::18::18:

Hoşgeldin canım

kilodan muzdarip biri daha

hadi bakalımm

hoşbulduk canım

bende bugün yediklerimi paylaşayım madem
sabah: 3 yk müsli +yarım bardak süt

ara:bi avuç leblebi + okulda öğrencimin aldığı çikolatadan küçücük bi parça :18:

öğle: bir dilim kepek ekmeği +domates,salatalık,peynir,5 zeytin +yeşil çay

ara:yeşil çay +8 tane kuru üzüm

bide şu ana kadar 1.5 lt su bitti

işte bu kaaaaa kızlar

Son düzenleme:

öğle yemeği çok hafif geçmiş

ama olmuşş sende ışık var gibi :)

şuan hepiniz evlerinizde iş güc yemek ile uğraşıyorsunuzzzzzzz

akşam yemeğim 18.00 itabariyle son bulduuuuuu

akşam
d
1 kasse tavuk suyu çorba

5 yk ıspanak

3 yk mantar sote

az yoğurt ve salataa

evet kızlar bu gün kötü bişi oldu bir tane cornet yedimmmm ve çok suçlu hissediyom kendimi:2::2::2::2::2::2:

kızlar hepinizden cok özür diliyorum affedin :26:
bu aralar cok yogunum hem sınavlar sonra veda partileri kutlamalar derken zaman nasıl geciyo bilmiyorum bugunde gece misafirimiz vardı
artık kaç gündür uykusuzluktan yorgunluktan belime ve sırtıma girem yorgunluk kıramplarından gınaa geldi
yarın orucum ama ben orucken daha dinc oluyorum ve iftarda corba ve yogurt yiyorum sadece ilgintirki canım istemiyo baska bişey
şimdi geleyim kendimi tanıtmaya
ben 18 yaşındayım konyada yaşıyorum sık seyahat ediyorum bazen giremedigim oluyo 1-2 gün ama mutlaka bildirimimi zamanında, gününde yaparım
öğrenci ve asistanım bölümüm SEM uzmanı Search Engine Marketing Google'ın uluslararası reklam uzmanı olucam nasipse 2. meslegim Network Enginerr yazılım ve ag mühendisi acılımı özel egitim görüyorum yurtdışı destekli sorularınız varsa cekinemeden alabilitimm
bu arada trabzonlu bi laz kızıyım karaman dogumluyum (babamın tayini oraya cıkınca orda gözlerimi acmışım dünyayaaa ) kanımın her damlasında inatçılık var yaniii ve zayıflıycam eskisi gibi olucam nasipse kesin taktım kafaya abiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…