Bu Maç Bizim Olacak.....

Zeliş şimdi iş için dışarıya çıkıyormuş yoğunmuş
veeeeeeeeeeee
kendine tatlı ısmarlıyacakmışşş

1 litre miiii şaka yapıyosun heralde günde en az 2 litre içmen lazım ben 2 litreye tamamlıyorum hergün yatana kadar yasemin var yaa 3-4 litre içiyor günde tebrik ediyorum kendisini

1 lt miii

ben onu saat 11 e kadar içmiş oluyorum kiiiii

an itibariyle 3 lt bittiiiiiiii

sizce bu topik zayıflar mıııııııııııııııı

evet ya 1 litre..nasıl alışıcam ben bi akıl verin bakem..
1 litre de bile sürekli wc gidiyorum. 2 -3 litre içsem

sizce bu topik zayıflar mıııııııııııııııı

istisnalar kaideyi bozmaz bence zayıflar yasemin ama ben kendi adıma söylim tatlı yemiyorum dondurma yemiyorum hamurişini zaten sevmem mesela dün dışardaydım hatay künefesini bilirsin ondan vardı tatlı olarak ama çatalımı sürmedimmm sürmem de çünkü kendime söz verdim ve dietime sadık kalmaya çalışıyorumm

aç karnına mutlaka 1-2 bardak içmelisinn

yemek öncesi de toplam 3 bardak

üç ara öğün öncesi toplam 3 bardak desek

yemekten yarım saat sonra toplam 3 bardak desen

al sana 2 lt su canımmm şimdilik böyle yappp sonra çıkarttt çıtayıı

nasıl hesabını bilmiyorsun cnm ??? neyle içiyorsun suyunu bardakla içsen bardakları sayarsın şişeyle içsen o daha da kolay hesabını tut cnm benden sana tavsiye

iş yerınde bardak su var ne kadar içtiğimi saymadım hiç evde de saymadım :26:

sana ilk tavsiyem cnm çok su içip az lavaboya gitmek istiyorsan yani az gitmezsin de biraz azaltabilirsin suyunu yudum yudum iç birden bir bardağı kafaya dikme mesela ben 1 bardağı 3 seferde bitiririm

ben de aynen yazdığın gibi yapıyorum baby

sana ilk tavsiyem cnm çok su içip az lavaboya gitmek istiyorsan yani az gitmezsin de biraz azaltabilirsin suyunu yudum yudum iç birden bir bardağı kafaya dikme mesela ben 1 bardağı 3 seferde bitiririm

su içmeye alışmam lazım tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…