Bu Maç Bizim Olacak.....

Allah kabul etsin cnm yatsıyı da düzene koyarsın inş.benm de ramazan da öle oluyor yatsı okunuyor ben çoktan uyumuş kalmış oluyorum

kocaman tebrikler

ama evet en zor o geliyor insana ama bence uzunluğundan diil de

geç saatte olmasndann

bence yatsı okudumu direk namazını kılll en zahmetsizi o oluyorr

yoksaa teyy teyyy teyyyyy

güzell tavsiye ben de zorlanıyordum bu konuda insan üşeniyor gözünde büyüyor ama biraz tembellik etmeyip namazı vaktinde kılmak en güzeli cnm

ben hala çok açım yaaaa

bi ayran mı içsem kiii

öğlen ne yedin babyyy niye açsın kıyamam sanaaa ben domatesli bulgur pilavı 1 tabak yanına dünden kalan taze fasülye 3 y.kaşığı ve 1 kase bol acılı semizotu salatası ekmek sıfır yedim ama hiç şişkinlik yok herşey çoookkk freeeee

bol marul eşliğinde kısırımı yedim, 3-4 çatal da kızartma. Öğle öğünü kapandı. Milföy börek vardı, yemedim

afiyet olsun güzelimmmm tebrikler börek yememişsin sen öğleden önce mönüyü yazınca içimden de dedim vallahi inş.börek yemez diye aferin sana marul çok güzel kalsiyum var içinde kemikler bayram eder babyyy

kızlar iftar menüm

bardakta cabuk corba acılı domatesli
baharatlı cacık
6 küçük sucuk köfte
ve bolllca su

domatesli bulgur pilavı favorimdirr

aynen

neyse menüü

ezo gelin

tavuk sote

salata

pilav

sadece tavuk sote istedimmm

teşekkür ederim canım, dünkü pastayı unutmadım daha sabah da tartıda aynı rakamı görünce hiççç canım çekmedi.

kızlar iftar menüm

bardakta cabuk corba acılı domatesli
baharatlı cacık
6 küçük sucuk köfte
ve bolllca su
güzel canım, Allah kabul etsin.

yemeğimi yedimmmmmmm

2 yk yoğurt

5 ızgara köfteeee

salataaaaaaa
güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…