gider gider
bende dünkü pastalar krepler adına
ceza olarak yeşil çay salladım kupayaa :18::18::18::18::18:
afferim sana.
teşekkür ederim canım, dünkü pastayı unutmadım dahasabah da tartıda aynı rakamı görünce hiççç canım çekmedi.
güzel canım, Allah kabul etsin.
güzelmiş
gider gider
bende dünkü pastalar krepler adına
ceza olarak yeşil çay salladım kupayaa :18::18::18::18::18:
evet ama akşama tam 6 adet tavuklu manisa kebabı var
onları birine vermeliyimm
evden yok etmeliymm
1 tencere tavuksuyu pilav
oyyy oyyyyy kendimi nerelere doğru atsam aceppp :26::26::26::26::26:
hakkat bu manisa kebabı neymiş ki, ilk defa duydum, sen salata ye boşver kebabı, bayatlamıştır oevet ama akşama tam 6 adet tavuklu manisa kebabı var
onları birine vermeliyimm
evden yok etmeliymm
1 tencere tavuksuyu pilav
oyyy oyyyyy kendimi nerelere doğru atsam aceppp :26::26::26::26::26:
tam da bu işteee Eki Görüntüle 1126372
size bol şans ve başarılar ben hiç başlıyamıyorum bile asla yeme isteğime karşı gelemiyorum :18:
Sizi takip edicem
hazırlanışı: Kuzu etini kuşbaşı doğruyoruz. Tencereye sıvıyağ döküyoruz ve kuzu etini soteliyoruz. Domatesleri ve küp doğruyoruz. Biberleri, soğanı ve sarımsağı da doğruyoruz. Mantarları doğruyoruz. Kuzu etinin üzerine soğanı ve sarımsağı ekliyoruz. Havucu ilave ediyoruz ve kavuruyoruz. Biraz sonra mantarı koyup kavuruyoruz. Salçasını koyuyoruz, karıştırıyoruz. Sıcak su veriyoruz ve kapağını kapatarak pişiriyoruz. Sebzeler yumuşayınca biberi ve domatesi de ekliyoruz ve suyunu tamemen çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz. Krepleri için, yumurtaları karıştırma kabına kırıyoruz. Sütü ve sıvıyağı döküyoruz. çırpma teliyle karıştırıyoruz ve tuzunu atıyoruz. 5-6 çorba kaşığı tepeleme un koyuyoruz ve karıştırıyoruz. Kıvamı ayran kıvamında akıcı olmalı. Az yağlanmış tavaya kepçeyle krebi döküyoruz ve çevirerek pişiriyoruz. Krepleri tezgaha diziyoruz. Ortalarına kuzu etli harcı paylaştırıyoruz. Krebin önce iki tarafını, sonra diğer iki tarafını katlayarak kare şeklinde sarıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine katlanmış kısımları alta gelecek şekilde diziyoruz. üzerlerine bir dilim kaşar peyniri, yarım kiraz domates koyup üstüne kürdan batırıyoruz. önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
Manisa kebabı
400 gr. Kuzu eti
2 domates
4 yeşil biber
1 soğan
1 kase mantar
2 diş sarımsak
3 havuç
1 çorba k. Salça
tuz
karabiber
sıvıyağ
krebi için:
4 yumurta
2 su b. Süt
1 çay b. Sıvıyağ
tuz
ustasından un ölçüsü
üzeri için:
Kiraz domates
kaşar peyniri
bizdeeeeeeeeeeee
zorluyoruz işteeeeeeeeeee
ımmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhh
KIZZZZ kaç kalorilik bu yemek amanın da amanın, uzak dur sakın haaa, herşey var, unu, yumurtası, ha sadece içini krebini çıkarıp yiyebilirsin belki ama diğer krep kısmı cısssHAZIRLANIŞI: Kuzu etini kuşbaşı doğruyoruz. Tencereye sıvıyağ döküyoruz ve kuzu etini soteliyoruz. Domatesleri ve küp doğruyoruz. Biberleri, soğanı ve sarımsağı da doğruyoruz. Mantarları doğruyoruz. Kuzu etinin üzerine soğanı ve sarımsağı ekliyoruz. Havucu ilave ediyoruz ve kavuruyoruz. Biraz sonra mantarı koyup kavuruyoruz. Salçasını koyuyoruz, karıştırıyoruz. Sıcak su veriyoruz ve kapağını kapatarak pişiriyoruz. Sebzeler yumuşayınca biberi ve domatesi de ekliyoruz ve suyunu tamemen çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz. Krepleri için, yumurtaları karıştırma kabına kırıyoruz. Sütü ve sıvıyağı döküyoruz. Çırpma teliyle karıştırıyoruz ve tuzunu atıyoruz. 5-6 çorba kaşığı tepeleme un koyuyoruz ve karıştırıyoruz. Kıvamı ayran kıvamında akıcı olmalı. Az yağlanmış tavaya kepçeyle krebi döküyoruz ve çevirerek pişiriyoruz. Krepleri tezgaha diziyoruz. Ortalarına kuzu etli harcı paylaştırıyoruz. Krebin önce iki tarafını, sonra diğer iki tarafını katlayarak kare şeklinde sarıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine katlanmış kısımları alta gelecek şekilde diziyoruz. Üzerlerine bir dilim kaşar peyniri, yarım kiraz domates koyup üstüne kürdan batırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
MANİSA KEBABI
400 gr. kuzu eti
2 domates
4 yeşil biber
1 soğan
1 kase mantar
2 diş sarımsak
3 havuç
1 çorba k. salça
tuz
karabiber
sıvıyağ
KREBİ İÇİN:
4 yumurta
2 su b. süt
1 çay b. sıvıyağ
tuz
ustasından un ölçüsü
ÜZERİ İÇİN:
kiraz domates
kaşar peyniri
KIZZZZ kaç kalorilik bu yemek amanın da amanın, uzak dur sakın haaa, herşey var, unu, yumurtası, ha sadece içini krebini çıkarıp yiyebilirsin belki ama diğer krep kısmı cısss
haklısın babyy
hepsi birbirinden cısss :26::26::26::26:
bugün yagmur hiç ugradı mı kızlarrrr ???
zeliş çeşit soruyordu işte harika bir görüntüsü vardı, ama kahvaltıda olmaz gerçi değil mi? amagerçekten görüntü şahane, sen mi yaptın bunları, bir gün yap da bizi çağır
bol marul eşliğinde kısırımı yedim, 3-4 çatal da kızartma. Öğle öğünü kapandı. Milföy börek vardı, yemedim
Domatez Çorbaşı kaşarlı (Ekmeksiz)
Et döner (Ekmeksiz)
Salata (Ekmeksiz)[/QUOTE
aynen
neyse menüü
ezo gelin
tavuk sote
salata
pilav
sadece tavuk sote istedimmm
evet baby
şimdi yedm
tavuk sote + salata + ayran
afiyet olsunnnnn hepinizeeeyemeğimi yedimmmmmmm
2 yk yoğurt
5 ızgara köfteeee
salataaaaaaa
haklısın babyy
hepsi birbirinden cısss :26::26::26::26:
manisa kebabı yapmıştım dehşet bi lezzett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?